Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες πιο bluetooth ακουστικο χρησιμοποιειτε χωρις προβληματα; Εχω ενα νοκια ΒΗ-215 και ειναι πραγματικα για πεταμα εξω απο το παραθυρο του αυτοκινητου ωρες ωρες.... Συνεχεια διαμαρτυρονται οι συνομιλιτες μου οτι δεν με ακουνε ή με ακουνε με διακοπες. Και δεν φταει το συγκεκριμενο, 2 ιδια εχω δοκιμασει και στα 2 βγαζει προβλημα στον ηχο για τους αλλους.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδες πιο bluetooth ακουστικο χρησιμοποιειτε χωρις προβληματα; Εχω ενα νοκια ΒΗ-215 και ειναι πραγματικα για πεταμα εξω απο το παραθυρο του αυτοκινητου ωρες ωρες.... Συνεχεια διαμαρτυρονται οι συνομιλιτες μου οτι δεν με ακουνε ή με ακουνε με διακοπες. Και δεν φταει το συγκεκριμενο, 2 ιδια εχω δοκιμασει και στα 2 βγαζει προβλημα στον ηχο για τους αλλους.

Eχω το I-tech και είναι άψογο

Δημοσ.
Eχω το I-tech και είναι άψογο

Σε ευχαριστω για την απαντηση, μπορεις να μου πεις ποιο μοντελο ακριβως; Ξεχασα να αναφερω πως δεν μου αρεσουν οι συσκευες που κρεμονται απο το αυτι, ψαχνω κατι με καλωδιο και ακουστικο οπως το nokia που εχω.

ξερω πως η i-tech εχει τετοιου ειδους, αλλα ποιο απο ολα ειναι καλο;

Αυτο εδω για καλο φαινεται:http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/I-Tech-Clip-Vibrate-Silver.htm

εχει και δονηση που τη θελω...

Δημοσ.
Σε ευχαριστω για την απαντηση, μπορεις να μου πεις ποιο μοντελο ακριβως; Ξεχασα να αναφερω πως δεν μου αρεσουν οι συσκευες που κρεμονται απο το αυτι, ψαχνω κατι με καλωδιο και ακουστικο οπως το nokia που εχω.

I-Tech Clip Naro 601 http://www.skroutz.gr/s/72153/I-Tech-Clip-Naro-601.html και το συνδέω με 3 κινητά (Iphone,Nokia N95 8GB και ένα κινέζικο με 2 sim) και μιλάω και πάνω στην μηχανή μέχρι και με ταχύτητα 60 χλμ Ανετα.

Mπορείς να βάλεις και πιό απλό.

---------- Προσθήκη στις 12:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:09 ----------

Αυτο εδω για καλο φαινεται:http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/I-Tech-Clip-Vibrate-Silver.htm

εχει και δονηση που τη θελω...

καλο μου φαίνεται

Δημοσ.

Κάποιος που περνάει συχνά ταινίες με υπότιτλους στο iphone έχει να προτείνει καμιά εφαρμογή που να του βάζεις mp4-subs και να τα κάνει ένα? Επειδή τη θέλω αποκλειστικά για το iphone μη με παραπέμψει κανείς στην αναζήτηση ή στο google, ας μου πει συγκεκριμένα όνομα.

Αν η εφαρμογή είναι all in one -μετατροπη ταινίας σε mp4, ενσωμάτωση υποτίτλων- ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.
Κάποιος που περνάει συχνά ταινίες με υπότιτλους στο iphone έχει να προτείνει καμιά εφαρμογή που να του βάζεις mp4-subs και να τα κάνει ένα? Επειδή τη θέλω αποκλειστικά για το iphone μη με παραπέμψει κανείς στην αναζήτηση ή στο google, ας μου πει συγκεκριμένα όνομα.

Αν η εφαρμογή είναι all in one -μετατροπη ταινίας σε mp4, ενσωμάτωση υποτίτλων- ακόμα καλύτερα.

there you go:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=478050 (μη σε προβληματιζει που λεει για το touch HD/HD2, κανει και για iPhone, ειναι life savier η εφαρμογη, τη χρησιμοποιω πολυ καιρο)

πρεπει οι υποτιτλοι να εχουν το ιδιο ονομα με τη ταινια, αφου τη περασεις στο προγραμμα ψαξε να βρεις που ρυθμιζεις το μεγεθος. (δεν το θυμαμαι απεξω να σου πω)

δες αυτο το screenshot για να δεις που περιπου ειναι οι ρυθμισεις για τους υποτιτλους:

mp4forhdv25.th.gif

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά είναι όλα σε ένα έτσι?

Ταχύτατος και κατατοπιστικότατος, ευχαριστώ. Το δοκιμάζω τώρα.

Να σαι καλα!

Ναι, ειναι ολα σε ενα και πολυ γρηγορο μαλιστα στη μετατροπη. HD mkv δεν εχω δοκιμασει να μετατρεψω, αλλα σε series οπως Lost,Heroes ειναι βολιδα.

το καλυτερο ολων ειναι: convert any input video to MP4 compatible

Καλο θα ηταν να κανεις εγγραφη στο forum του link και να κατεβασεις και την 2.9c εκδοση. Τα αρχικα λινκ που εχει ειναι για την 2.9. (βαρετο, το ξερω...)

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες...

Πριν λίγες μέρες σε απαντήσεις ορισμένων ερωτήσεων που είχα θέσει, κάποια παιδιά απάντησαν ότι μέχρι τώρα δεν έχει βγει hack για την έκδοση 3.1.3. Σύμφωνα όμως με αυτό το site, το firmware έχει χακαριστεί πέντε μέρες μετά από την κυκλοφορία του. Τελικά τι ισχύει, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

• Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα παίδες...

Πριν λίγες μέρες σε απαντήσεις ορισμένων ερωτήσεων που είχα θέσει, κάποια παιδιά απάντησαν ότι μέχρι τώρα δεν έχει βγει hack για την έκδοση 3.1.3. Σύμφωνα όμως με αυτό το site, το firmware έχει χακαριστεί πέντε μέρες μετά από την κυκλοφορία του. Τελικά τι ισχύει, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Απο το λινκ

If you do, however, then PwnageTool 3.1.5 will allow you to preserve the jailbreak and ultrasn0w unlock.
Αν το εχεις ηδη κανει jailbreak δεν θα χεις προβλημα αν χρησιμοποιησεις το pwnage 3.1.5.Out of the box ειναι που δεν δουλευει,οπως φανταζομαι και σε ενημερωσαν πριν καποια post χωρις να τα εχω διαβασει.
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.. Βάζω τραγούδια στο iPhone και σε μερικά άλμπουμ οι στίχοι δεν εμφανίζονται. Γράφει "Φόρτωση στίχων" και μένει εκεί για πάντα. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Opera Mini Submitted to Apple’s App Store

Λέτε να γίνει κανένα θαύμα κ να πάρει έγκριση ή θα φάει το αναμενόμενο ban?

Στην Opera πάντως μάλλον το διασκεδάζουν. Έστησαν κ διαγωνισμό, όποιος βρει πόσο χρόνο θα πάρει το approval, κερδίζει ενα iphone!

Δημοσ.
Opera Mini Submitted to Apple’s App Store

Λέτε να γίνει κανένα θαύμα κ να πάρει έγκριση ή θα φάει το αναμενόμενο ban?

Στην Opera πάντως μάλλον το διασκεδάζουν. Έστησαν κ διαγωνισμό, όποιος βρει πόσο χρόνο θα πάρει το approval, κερδίζει ενα iphone!

Με αυτα που λενε χρησιμοποιει τα σωστα εργαλεια και εχει ακολουθησει ολους τους νομιμους τροπους καταχωρησης της εφαρμογης. Αν θα φαει ban τοτε η Apple ειναι για κλωτσιες... Αμα τελικα το ριξει το ban, θελω να δω τι δικαιολογια θα βρουνε, θα γινει ντορος!

Το σιγουρο ειναι οτι θα γινει leak το app για το cydia ετσι για σπασιμο στην Apple.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...