actorius Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Θα κάτσω αύριο να σου γράψω τα settings αναλυτικά' date=' μπας και έχεις παραλείψει κάτι. [/quote'] Τέλεια! Ευχαριστώ προκαταβολικά. Σίγουρα κάποια χαζομάρα κάνω κάπου… Sent from my iPhone 3GS using Insomnia.app baby!
Tigran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Γιατί ρε παιδιά σας χαλάει το proswitcher που υπάρχει αυτή την στιγμή απο cydia;http://www.youtube.com/watch?v=x9C0oFj40Ms http://www.youtube.com/watch?v=7A2uoB_LZpM&feature=related Σαν το palm pree δουλεύει και στο 6μηνο που το χρησιμοποιώ μου εχει λύσει τα χέρια και είναι 100% stable. Ακούω best απο wunderadio καθώς βλέπω τα mail ή κάνω browsing με τον safari, μπορώ να τραβήξω μια γρήγορη photo χωρίς να κλείσω την εφαρμογή η το game που παίζω, εχω ενα excell, ενα calc, ενα word και ενα pdf και μπορώ να πηγαίνω απο το ενα στο άλλο κτλ. Πιο σημαντικό θα μου φαινόταν να φτιάχναν untethered jb στη νέα bootrom του 3gs... Και αυτό δεν αναμένεται απο τον Steve αλλά απο κάποιον άλλο... Αμην και πότε!!! Φίλε respect! Ούτε ήξερα ότι υπάρχει το εν λόγω προγραμματάκι. Είχα μείνει με το backgrounder που έτρωγε και μερικά σκαλώματα στο 2G που και που. Χίλια thanx! :D:D:D
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά, έχει σετάρει κάποιος σωστά κ απροβλημάτιστα email account απο exchange server? Όπως κ να βάλω τα στοιχεία του server, account μου κλπ πάντα verification fail μου λέει το ρημάδι... Μπας κ υπάρχει κανένα θέμα με exchange 2007? Sorry αν έχει ξαναειπωθεί, αλλά δε βρήκα κάτι στην αναζήτηση... Λοιπόν, πάμε Settings > Mail, Contacts, Calendars. Ανοίγουμε νέο λογαριασμό Exchange Server (προσωπικά τον ονόμασα office γιατί είναι το mail του γραφείου) και βάζουμε τα ακόλουθα στοιχεία (προφανώς βάζω παράδειγμα): Email: [email protected] Server: webmail.insomnia.gr Domain: (το έχω κενό) Username: paredwse (βάζεις το username με το οποίο μπαίνεις στον Exchange Server) Password: ************ (βάζεις το password με το οποίο μπαίνεις στον Exchange Server) Use SSL: ON Στα username/password χρησιμοποιώ τον ίδιο συνδυασμό που χρησιμοποιώ για να μπαίνω στο δίκτυο του γραφείου. Ελπίζω να βοήθησα, καλή τύχη. Γιατί ρε παιδιά σας χαλάει το proswitcher που υπάρχει αυτή την στιγμή απο cydia;[...] Γιατί μερικοί δεν έχουμε jailbroken iPhone.
actorius Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 paredwse ευχαριστώ και πάλι. Δυστυχώς τα ίδια ακριβώς settings βάζω κ εγω εδώ κ τόσες μέρες, αλλά τίποτα... Anyway, θα το γκουγκλάρω λίγο παραπάνω κ βλέπουμε. Όταν έχω νεότερα θα επιστρέψω, μπας κ λύνοντας το βοηθήσουμε και κανέναν άλλο. Οχι τίποτα άλλο, αλλά ξεφτίλα να μη μπορώ να δω τα mail μου, απο τον exchange που έστησα εγω ο ίδιος...
georgeadams Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση στον Exchange τότε;
actorius Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Το επόμενο λογικό είναι αυτό, κάτι στον exchange να μας τη χαλάει... Μόλις βρω χρόνο θα κάτσω να παίξω.
gbras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 και εγω το ιδιο προβλημα ειχα. Θα πρεπει να πας να δημιουργησεις λογαριασμο στο other και να βαλεις εκει τα στοιχεια. κοιτα και εδω http://www.bfinternet.co.uk/news-info/how-to-set-up-your-pop3-account/email-apple-iphone-or-ipod-touch# πρεπει ουσιαστικα να φτιαξεις pop account
alexziog Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα παίδες... Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να αγοράσω το i-Phone 3GS και έχω ορισμένες απορίες τις οποίες θα ήθελα αν μπορείτε να λύσετε. Μπορεί οποιαδήποτε συσκευή να γίνει jailbreak (i-phone/pod κλπ); Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός όπως πχ με το firmware του PSP; Αν πάλι ισχύει το τελευταίο, μπορώ να συμπαιράνω πριν προβώ στην αγορά του αν είναι hackable ή όχι; Ευχαριστώ προκαταβολικά...
georgeadams Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Αυτά που πωλούνται αυτή τη στιγμή ΔΕΝ είναι hackable ΑΚΟΜΑ.
yiannis_1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Αυτά που πωλούνται αυτή τη στιγμή ΔΕΝ είναι hackable ΑΚΟΜΑ. Και αυτό το ΑΚΟΜΑ κρατάει 6μήνες και ποιος ξέρει πόσο ακόμα. Για την ακρίβεια ολά τα σημερινά 3gs γίνονται jailbreak αλλά αν τυχόν σου κλείσει το κινητό μπαίνει σε safe mode και δεν ξανανοίγει αν δεν το συνδέσεις σε pc που να εχει itunes εγκατεστημένο και το jb hack (blackrain λέγεται) αποθηκευμένο κάπου ώστε να το ξανατρέξεις και να εχεις πάλι το κινητό σου operational. Αυτά αν σου έρθει με περασμένο firmware εως 3.1.2 που είναι η τελευταία έκδοση του firmware που εχει hackαριστεί. Aν σου έρθει το κινητό με την 3.1.3 εκδοση του firmware ή αν την αναβαθμίσεις απο μόνος σου σε 3.1.3 ξεκλειδώνει αυτή τη στιγμή μόνο σε mac και όχι σε windows... ΚΑι να γυρίσεις απο αυτό το firmware που σου ήρθε η συσκευή σε παλιότερο δεν γίνεται...
mindtrapper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Λογικά το φυλάνε τα παλικάρια το untethered JB για το fw 4.0 Πάντως εγώ έχω μείνει με 3.0.1 και ας έχω από τα πρώτα 3gs που γίνεται κανονικά JB. Δεν βλέπω λόγο να αλλάξω πριν το 4. Το πουλάω πάντως 1000 ευρώ αν θέλει κάποιος να έχει untethered (μεταξύ σοβαρού και αστείου το τελευταίο, μην αρχίσει flame please)
alexziog Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Επειδή δεν ξέρω και πολλά πάνω στο θέμα, μπορούμε να γνωρίζουμε πότε περίπου και αν θα μπορέσει να χακαριστεί η τελευταία version; Ο περιορισμός αυτός ισχύει μόνο για τα μοντέλα 3GS ή και για τα i-Phone 3G, i-Pod κλπ; Το παρακάτω τι είναι; Sorry για τις πολλές μου ερωτήσεις...
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 μπορούμε να γνωρίζουμε πότε περίπου και αν θα μπορέσει να χακαριστεί η τελευταία version; Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μπορει να απαντησει στις συγκεκριμενες αποριες.Λογικα ναι,ολο και κατι θα γινει και με αυτη την εκδοση.Το ποτε ειναι αγνωστο.
mindtrapper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Παιδιά σήμερα παρατήρησα ότι το iphone μου κάνει ένα πολύ ελαφρό βόμβο (buzzing) από το ακουστικό. Πρέπει να κολλήσω το αυτί πάνω για να το ακούσω αλλά με προβληματίζει επειδή το κάνει και σε Airplane Mode. Δεν το είχα παρατηρήσει, δεν ξέρω αν το έκανε ξαφνικά ή ήταν πάντα έτσι. Ο θόρυβος ακούγεται όταν είναι αναμμένη η οθόνη, όταν είναι κλειστή δεν ακούγεται τίποτα. Λέτε να τα φτύνει ή είναι παρεμβολές από κάτι;
giorgos_k Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Παιδιά ποιός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να κάνω restore στο 3gs μου? Είμαι με 3.1.2 τώρα. Να περάσω 3.1.3 με pwnage tool? Σκοπός είναι να μην περάσω το τελευταίο carrier update της vodafone που γ@#μάει το internet tethering. Αλήθεια με το pda net απο cydia κάνουμε δουλειά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα