GeorgeVls Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 παιδια θελω να ρωτησω κατι απλο,η αγωρα του Iphone αξιζει αυτη τη στιγμη?αποφασισα τελικα να το παρω σε ενα καταλληλο προγραμμα απο την vodafone αλλα αναρωτιεμε μηπως αργησα πολυ?γιατι εχω ηδη αρχισει να βλεπω φημες για καινουργιο iphone...ξερω οτι στη τεχνολογια με το περιμενε δεν κανεις τιποτα αλλα θα ηθελα να παρω τη γνωμη σας κατα ποσο αξιζει η αγορα του iphone τώρα ή να περιμένω είτε για το καινούργιο είτε για να πεσει η τιμη του οταν βγει το καινουργιο Στην θεση σου θα περιμενα λιγο μεχρι νεοτερων πληροφοριων σχετικα με το καινουριο iphone. Αν και δεν νομιζω να βγει σε λιγοτερο απο 6μηνο περιπου, γιατι τωρα επεσαν με τα μουτρα στο ipad. Θα περιμενα να δω και το καινουριο της microsoft με τα win 7. Το δικο μου το 3gs το πηρα πριν 4 μηνες περιπου, και μεχρι στιγμης ουτε με περασε το μυαλο να το αλλαξω. Θα δω τι θα μου προσφερει και το καινουριο iphone και θα αποφασισω. Αλλα αν εχει παραπανω πραγματα στυλ καμερα με flash, videoκληση etc θα μεινω στο 3gs μου που ειμαι και καταευχαριστηνμενος.
georgeadams Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Αν η Apple ακολουθήσει παρόμοια πορεία όπως με την κυκλοφορία του iPhone πριν τρία χρόνια, του iPhone 3G πριν δύο και του iPhone 3GS πριν από ένα χρόνο, το επόμενο μοντέλο iPhone θα βγει στην Αμερική στο τέλος Ιουνίου και στην Ελλάδα στο τέλος Αυγούστου.
kospas12345 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 τι γνώμη έχετε για το FM transmiter? Το έχει δοκιμάσει κανείς με Iphone να μας πει αν η λήψη στο FM του αυτοκινήτου είναι ικανοποιητική? Γιατί ψήνομαι λόγω του ότι δεν έχω mp3 στο αμάξι.....
georgeadams Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Είναι ικανοποιητικό μόνο αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις στη... Σαχάρα. Δοκίμασα πριν από 3 μήνες ένα FM transmiter με το iPhone μου. Στην Αθήνα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν πιάσει όλες τις συχνότητες στα FM, με αποτέλεσμα η χρήση του FM Transmiter να είναι σχεδόν αδύνατη. Μόνο σε... υπόγειο γκαράζ έπαιζε ικανοποιητικά.
kospas12345 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Είναι ικανοποιητικό μόνο αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις στη... Σαχάρα. Δοκίμασα πριν από 3 μήνες ένα FM transmiter με το iPhone μου. Στην Αθήνα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν πιάσει όλες τις συχνότητες στα FM, με αποτέλεσμα η χρήση του FM Transmiter να είναι σχεδόν αδύνατη. Μόνο σε... υπόγειο γκαράζ έπαιζε ικανοποιητικά. Μήπως έχει να κάνει και με την συσκευή σου αυτό?
georgeadams Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δε νομίζω. Ως συσκευή είναι αρκετά προσεγμένο: Griffin iTrip AutoPilot
ni_psis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 δοκίμασε στα 91.8 .Εγώ σε αυτή την συχνότητα ακούω μια χαρά και δεν με "καβαλάνε" οι διάφοροι σταθμοί.Ένα επίσης πράγμα που πιάνει είναι να βγάλεις αν μπορείς την κεραία του αυτοκινήτου σε αυτή την περίπτωση ο ήχος βελτιώνεται κατά πολυ!!
Kariajoulas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Να ρωτήσω κάτι παίδες. Ενδιαφέρομαι για το 3Gs αλλά 600 ευρώ μου πέφτουν κομματάκι αρκετά. Τώρα το Πάσχα θα πάω ένα ταξίδι Κίνα και θα μείνω 3 μέρες Χονγκ-Κονγκ. Οι ερωτήσεις τώρα: 1. Υπάρχει περίπτωση να το βρω φτηνότερο τουλάχιστον 100 ευρώ 2. Θα υπάρχει η δυνατότητα ελληνικών ή θα πρέπει να κάνω κάποιο upgrate? αν γίνεται βέβαια.. Thanks
skywritergr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Έχω το iPhone 3GS και όπως έχει συμβεί και σε άλλους έτσι και σε εμένα χάλασε το headset. Ψάχνω κάτι αξιόλογο να αγοράσω αλλά χωρίς να χρειαστεί να δώσω μια περιουσία. Έχει να προτείνει κάτι κανείς?? Κοιτούσα αυτά αλλά μου φάνηκαν ακριβά, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι τα ακουστικά τα χρησιμοποιώ περισσότερο για μουσικούλα το βράδυ πριν κοιμηθώ και στα ΜΜ Μεταφοράς.
Whiteyez Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Έχω το iPhone 3GS και όπως έχει συμβεί και σε άλλους έτσι και σε εμένα χάλασε το headset. Ψάχνω κάτι αξιόλογο να αγοράσω αλλά χωρίς να χρειαστεί να δώσω μια περιουσία. Έχει να προτείνει κάτι κανείς?? Κοιτούσα αυτά αλλά μου φάνηκαν ακριβά, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι τα ακουστικά τα χρησιμοποιώ περισσότερο για μουσικούλα το βράδυ πριν κοιμηθώ και στα ΜΜ Μεταφοράς. Υπάρχει ολόκληρο θέμα για αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=360218 Ρίξε μια ματιά.
actorius Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά, έχει σετάρει κάποιος σωστά κ απροβλημάτιστα email account απο exchange server? Όπως κ να βάλω τα στοιχεία του server, account μου κλπ πάντα verification fail μου λέει το ρημάδι... Μπας κ υπάρχει κανένα θέμα με exchange 2007? Sorry αν έχει ξαναειπωθεί, αλλά δε βρήκα κάτι στην αναζήτηση...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά, έχει σετάρει κάποιος σωστά κ απροβλημάτιστα email account απο exchange server? Όπως κ να βάλω τα στοιχεία του server, account μου κλπ πάντα verification fail μου λέει το ρημάδι... Μπας κ υπάρχει κανένα θέμα με exchange 2007? Sorry αν έχει ξαναειπωθεί, αλλά δε βρήκα κάτι στην αναζήτηση... Μια χαρά έχω τον λογαριασμό του γραφείου μέσω Exchange 2003. Θα κάτσω αύριο να σου γράψω τα settings αναλυτικά, μπας και έχεις παραλείψει κάτι.
ixthy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Multitasking στο νέο iPhone OS! Λέτε να ισχύει; Αν γίνει αυτό, τότε η Apple διορθώνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτής της συσκευής! Χρηστικά θα αρχίζει να αγγίζει το τέλειο. Βέβαια πρέπει επιτέλους να απελευθερωθεί και το σύστημα ανταλλαγής αρχείων. Δε με νοιάζει για μουσική ταινίες κτλ, αλλά για άλλα πράγματα πιο σοβαρά, όπως documents διαφόρων ειδών.
yiannis_1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Γιατί ρε παιδιά σας χαλάει το proswitcher που υπάρχει αυτή την στιγμή απο cydia; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=x9C0oFj40Ms[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=7A2uoB_LZpM&feature=related[/ame] Σαν το palm pree δουλεύει και στο 6μηνο που το χρησιμοποιώ μου εχει λύσει τα χέρια και είναι 100% stable. Ακούω best απο wunderadio καθώς βλέπω τα mail ή κάνω browsing με τον safari, μπορώ να τραβήξω μια γρήγορη photo χωρίς να κλείσω την εφαρμογή η το game που παίζω, εχω ενα excell, ενα calc, ενα word και ενα pdf και μπορώ να πηγαίνω απο το ενα στο άλλο κτλ. Πιο σημαντικό θα μου φαινόταν να φτιάχναν untethered jb στη νέα bootrom του 3gs... Και αυτό δεν αναμένεται απο τον Steve αλλά απο κάποιον άλλο... Αμην και πότε!!! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2010 από yiannis_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα