giorgos_k Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 To καταλαβα βρε, γι'αυτο ξεκινησα το ποστ με το "Παντως για Windows". Εαν εισαι σε macbook και οχι σε Pro το handbrake ειναι οντως αρκετα αργο στη μετατροπη. Εγω εχω ενα macbook 13.3 ασπρο και πραγματικα σερνοταν. My bad Σε iMac 2.66 το δοκίμασα, δεν ήταν τόσο αργό τελικά αλλά στο τελικό video δεν είχε βάλει τους υπότιτλους. Μπορεί να μην έκανα εγώ κάτι καλά γιατί βιαζόμουν, θα το δοκιμάσω ξανά πριν καταφύγω στη λύση του paredwse.. Thank you
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 My bad Σε iMac 2.66 το δοκίμασα, δεν ήταν τόσο αργό τελικά αλλά στο τελικό video δεν είχε βάλει τους υπότιτλους. Μπορεί να μην έκανα εγώ κάτι καλά γιατί βιαζόμουν, θα το δοκιμάσω ξανά πριν καταφύγω στη λύση του paredwse.. Thank you Μιας και εχεις δυνατο σχετικα iMac και φανταζομαι εχει nVidia καρτα γραφικων, αν οι μετατροπες video ειναι κατι που κανεις συχνα και σου τρωει χρονο, μπορεις να δοκιμασεις να τις κανεις σε windows(αν εχεις bootcamp) που υπαρχουν εφαρμογες που εκμεταλλευονται την καρτα γραφικων αντι να κανει ολη την δουλεια ο επεξεργαστης.. Σε μηχανημα 2 ετων , μια μετατροπη απο mkv ή avi σε mp4 ωστε να παιζει σε iphone, μου κανει περιπου το 1/10 του χρονου της ταινιας. (αν δηλαδη ειναι 100 λεπτα η ταινια, μου κανει κανα 10λεπτο) Το handbrake και το roadmovie/submerge ποσο περιπου χρονο κανουν?(ενδεχεται να εμφανιζουν τα fps)
giorgos_k Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Καμία σχέση οι χρόνοι. Τώρα δοκιμάζω μια μετατροπή με το visual hub, ενός video 30 λεπτών απο avi σε mp4 H.264. Θα κάνω edit μόλις τελειώσει, κανα 20λεπτο θα πάρει! Δυστυχώς δεν έχω bootcamp να δοκίμαζα, μόνο σε parallels έχω τα 7. Θα το δοκιμάσω όπου βρώ πάντως. Ο CPU δουλευει στο 100% και στους δύο πυρήνες, και η θερμοκρασία απο 37 πήγε στος 61 σε 1 λεπτό 20 λεπτά με H.264 encoding, 6 λεπτά χωρίς. Δεν είναι πολύ, αλλά όταν πρέπει να περάσω στο iPhone 8-10 τέτοια επεισόδια, σίγουρα θα βοήθαγε ενα elgato turbo ή να ήμουν σε windows. Αναρωτιέμαι πραγματικά τι σε δυσκόλεψε ή τι δεν σου άρεσε στο Submerge. Το είχα κατεβάσει "πειρατικό" και όταν είδα πόσο καλό είναι και πόσο με βόλεψε, αγόρασα το Roadmovie (ουσιαστικά ένα Submerge με έξτρα δυνατότητες). Δοκίμασε με ένα "αντιγραμμένο" submerge (αν δεν σου κάνουν τα trial, δεν θυμάμαι τι περιορισμό έχουν...) και μετά αγόρασέ το. Η έκδοση 1.8.3 που έχω απλά δεν δουλεύει, δν ξέρω τι μπορεί να κάνω λαθος. Με το που πατάω να κάνει render τους υπότιτλους, χάνεται το video.. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2010 από giorgos_k
kospas12345 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Παίδες καλησπέρα, θα ήθελα 3 πραγματάκια. 1) Αν γίνεται να μου πει κάποιος τι παίζει με το gps του Iphone 3gs. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δέκτη gps της συσκευής (αν υπάρχει) για κάποιες εφαρμογές...πχ δείκτης ψηφιακής ταχύτητας στο αυτοκίνητο κτλ.... 2)Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο msn και το yahoo απο τον Safari αλλά ούτε και απο προγράμματα τύπου y-messenger, fring κτλ.... και 3) και τελευταίο, με το bluetooth της συσκευής υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξεις αρχεία με άλλη συσκευή ή Iphone, ή το jalebrake είναι μονόδρομος? Σημειώνω, έχω firmware 3.1.3. Ευχαριστώ και συγνώμη για την πολυλογία μου.
Vasilisxd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 1) Υπάρχει δέκτης Gps και κάνει για όλες τις χρήσεις , με την κατάλληλη εφαρμογή. 2) Μπορείς να συνδεθείς , κατέβασε ένα Freeware από το AppStore που να υποστηρίζει messenger. 3) Με το bluetooth μόνο για Handsfree , εκτός και αν κάνεις jailbrake.
kospas12345 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 1) αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώ το gps χωρίς exra χρεώσεις, αν δεν χρησιμοποιώ χάρτες?Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για δωρεάν πλοήγηση? 2)όσα freeware ¨εχω κατεβάσει όλα σκαλώνουν όταν πάει να Κάνει log in.....Παίζει να έχει να κάνει με το access point μου και όχι με το iphone? Βέβαια το laptop Μπαίνει χωρίς πρόβλημα.... 3) Πρόσφατα κατέβασα ένα πρόγραμμα ''photoshare''το οποίο λέει ότι μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μεταξύ Iphone....βέβαια δεν δούλεψε...μήπως έχεις ιδέα? Σε ευχαριστώ πολύ.
steve62742 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 παιδια θελω να ρωτησω κατι απλο,η αγωρα του Iphone αξιζει αυτη τη στιγμη?αποφασισα τελικα να το παρω σε ενα καταλληλο προγραμμα απο την vodafone αλλα αναρωτιεμε μηπως αργησα πολυ?γιατι εχω ηδη αρχισει να βλεπω φημες για καινουργιο iphone...ξερω οτι στη τεχνολογια με το περιμενε δεν κανεις τιποτα αλλα θα ηθελα να παρω τη γνωμη σας κατα ποσο αξιζει η αγορα του iphone τώρα ή να περιμένω είτε για το καινούργιο είτε για να πεσει η τιμη του οταν βγει το καινουργιο
Nomikaria Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 3) Πρόσφατα κατέβασα ένα πρόγραμμα ''photoshare''το οποίο λέει ότι μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μεταξύ Iphone....βέβαια δεν δούλεψε...μήπως έχεις ιδέα? Πάντως αυτό δοκιμασμένα δουλεύει.
kospas12345 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Πάντως αυτό δοκιμασμένα δουλεύει. Σε εμενα κανενα απο τα 2 Iphone δεν αναγν'ωρησε τίποτα.....Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω?
Nomikaria Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Αλήθεια;; Εμένα κανονικά μου δούλεψε,και έστειλα και έλαβα φωτό από άλλο iPhone.Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο,απλά ενεργοποίησα το bluetooth κι άνοιξα την εφαρμογή.
kospas12345 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Αλήθεια;;Εμένα κανονικά μου δούλεψε,και έστειλα και έλαβα φωτό από άλλο iPhone.Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο,απλά ενεργοποίησα το bluetooth κι άνοιξα την εφαρμογή. Μήπως πρέπει και τα 2 Iphone Να εχουν την εφαρμογή?
Drop_Dead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Φιλε μου μην πεδευεσαι με χαζομαρες. Κανε ενα jailbreak και θα εχεις στα ποδια σου ολα αυτα που λειπουν απο το iphone και θα αξιοποιησεις πληρως τις δυνατοτητες του. ibluenova το app μεσα απο το cydia αμα τελικα πας σε jailbreak
kospas12345 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Φιλε μου μην πεδευεσαι με χαζομαρες. Κανε ενα jailbreak και θα εχεις στα ποδια σου ολα αυτα που λειπουν απο το iphone και θα αξιοποιησεις πληρως τις δυνατοτητες του. ibluenova το app μεσα απο το cydia αμα τελικα πας σε jailbreak Εννοείται πως θα γίνει και αυτό, απλά περιμένω πρώτα την 3.1.4. .............
Nomikaria Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ε,ναι εννοείται πως η εφαρμογή θα πρέπει να υπάρχει και στα 2 iPhone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα