Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Ερωτήσεις νέου:

Όταν συνδέεται με usb με τον υπολογιστή φορτίζεται η μπαταρία του?

Yeap

Το επιπλέον ραδιόφωνο που είχα πάρει γιά το ipod θα λειτουργεί με το καινούριο iphone 3gs?

Εννοεις καποιο απο τα extra gadgets που κυκλοφορουν?Λογικα ναι.

Συγχρονίζει τις επαφές και τα e-mail απο Outlook?

Yeap

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ερωτήσεις νέου:

Όταν συνδέεται με usb με τον υπολογιστή φορτίζεται η μπαταρία του?

Το επιπλέον ραδιόφωνο που είχα πάρει γιά το ipod θα λειτουργεί με το καινούριο iphone 3gs?

Συγχρονίζει τις επαφές και τα e-mail απο Outlook?

1) ναι

2) φαντάζομαι πως ναι αλλα δεν είμαι σίγουρος .

3) ναι

Δημοσ.
Πριν λίγο καιρό έχασα το iphone μου (το πρώτο μοντέλο)... και όταν πήγα να πάρω άλλο κινητό με δελέασαν με μια προσφορά όπου έπερνα το lg arena δωρεάν...

Ο πωλητής μου έλεγε ότι είναι ανταγωνιστικό του iphone κτλ.... Το ίδιο έβρισκα και σε άλλα forums όπου έλεγαν για τα super χαρακτηριστικά του...

Ένα είναι το συμπέρασμα.... Δεν υπάρχει τόσο εύχρηστο κινητό όσο το iphone.... Καλύτερα να είναι ευχρηστό... και ότι λέει να το κάνει... παρά να γράφουν μπούρδες που στο τέλος είτε δεν λειτουργούν σωστά είτε είναι εντελως άχριστα χαρακτηριστικά...

iPhone for Ever....

Και όπως είναι λογικό το arena θα πάει για πέταμα τώρα που κυκλοφόρησε το νεο iphone....

Ο πωλητης μαλλον καιγοταν να πουλησει το arena.....Θα μπορουσε να σου προτεινει καποιο απο τα μοντελα της htc (diamond ή το HD) Εγω εχω το τελευταιο με περασμενο πανω το sbp mobile, και αν το δεις θα ξεχασεις το iphone. Δες το στο youtube και τα ξαναλεμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον το 3GS και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι...

βρίσκομαι ήδη σε αναζήτηση νέου κινητού, αλλά θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις:

1)Για να στείλω αρχείο μέσω bluetooth πρέπει να το ξεκλειδώσω;

δε παίζει απλά με κάποια εφαρμογή;

2)μπορεί να κάνει edit αρχεία word,excel? ας είναι με έξτρα πρόγραμμα δε με χαλάει...

3)IMAP απ' όσο γνωρίζω έχει, POP3 έχει?

4)MSN, skype?

αυτά για την ώρα...

Ευχαριστώ...

• Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα,

μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον το 3GS και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι...

βρίσκομαι ήδη σε αναζήτηση νέου κινητού, αλλά θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις:

1)Για να στείλω αρχείο μέσω bluetooth πρέπει να το ξεκλειδώσω;

δε παίζει απλά με κάποια εφαρμογή;

2)μπορεί να κάνει edit αρχεία word,excel? ας είναι με έξτρα πρόγραμμα δε με χαλάει...

3)IMAP απ' όσο γνωρίζω έχει, POP3 έχει?

4)MSN, skype?

αυτά για την ώρα...

Ευχαριστώ...

1)Σε αλλα τηλ εκτος απο iphone,σιγουρα θα χρειαστεις jailbreak και μια εφαρμογη

2)Ναι υπαρχουν διαφορα προγραμματα,ενα απο αυτα το QuickOffice

3)Χωρις να ξερω για το καινουριο,πιθανοτατα ναι.

4)Με καποιο app(πχ ΙΜ+) απο το appstore και με το skype απο το appstore αντιστοιχα

Δημοσ.
Ο πωλητης μαλλον καιγοταν να πουλησει το arena.....Θα μπορουσε να σου προτεινει καποιο απο τα μοντελα της htc (diamond ή το HD) Εγω εχω το τελευταιο με περασμενο πανω το sbp mobile, και αν το δεις θα ξεχασεις το iphone. Δες το στο youtube και τα ξαναλεμε.

Συγνώμη τα έχεις συγκρίνει μεταξύ τους ο ίδιος -ειδικά στο θέμα αφής- και σου φάνηκαν καλύτερα τα HTC; Γιατί τα έχω δουλέψει κι εγώ ο ίδιος τα HTC που αναφέρεις και το αφής τους δεν έχει καμία σχέση με αυτό του iPhone. Θέλουν πολύ δουλειά ακόμη.

Δημοσ.
Ως γνωστόν, η τελική έκδοση (gold master) του iPhone OS 3.0 δόθηκε από χθες στους developers για να μπορούν να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους πριν την επίσημη δημόσια κυκλοφορία του στις 17/6.

Η έκδοση αυτή κυκλοφορεί ήδη στο internet και απ' ότι λέγεται μπορεί να περαστεί σε οποιοδήποτε iPhone χωρίς να χρειάζεται να έχεις εγγράψει το UUID του στο developers program. ;)

Την πέρασα πριν από 5 λεπτά. Όντως, δεν χρειάζεται να είναι γραμμένο στο developers program. ;)

Δημοσ.

To MMS δεν παίζει. Προφανώς δεν το έχει ενεργοποιήσει ακόμα η vodafone...

Δεν είναι η τελική έκδοση πάντως, pre release είναι οπότε θα χρειαστεί να περαστεί και η final στις 17 Ιουνίου

Ε, καλά, τόσα update και restore έχουμε κάνει, ένα παραπάνω δε βλάπτει. :-)

Δημοσ.
Παντως το mobileme που θα εχει πια κ υπηρεσια να βρισκεις το iphone σου αν στο κλεψουν φαινεται αρκετα ενδιαφερον.

θα πρέπει να πληρώνεις κάποιο ποσό για συνδρομή στο mobileme όμως για να έχεις αυτή τη δυνατότητα..?? Γιατί να μην το έχουν free?

Δημοσ.
θα πρέπει να πληρώνεις κάποιο ποσό για συνδρομή στο mobileme όμως για να έχεις αυτή τη δυνατότητα..?? Γιατί να μην το έχουν free?

Ναι θα πρέπει απλά να έχεις συνδρομή στο mobile me. Γιατί να είναι free;

Δημοσ.
Ναι θα πρέπει απλά να έχεις συνδρομή στο mobile me. Γιατί να είναι free;

έλα ντε τι είναι free για να είναι κ αυτό. :-(

Δημοσ.
To MMS δεν παίζει. Προφανώς δεν το έχει ενεργοποιήσει ακόμα η vodafone...

Αχα! Στο μενού Settings -> General -> Network -> Cellular Data εκτός από τη ρύθμιση για το APN για internet έχει πλέον και ρύθμιση για MMS.

Όταν υποστηριχτεί επίσημα από τη Vodafone θα μπουν αυτόματα οι κατάλληλες ρυθμίσεις, μέχρι τότε όμως θα πρέπει να βρούμε μόνοι μας τι μπαίνει στα πεδία: APN, Username, Password, MMSC, MMS Proxy, MMS Max Message Size, MMS UA Prof URL.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...