Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση: αν κάνω αναβάθμιση στο νέο firmware, εκτός από το ότι θα χάσω το JB, θα χάσω και αρχεία που έχω μεταφέρει σε folders; πχ, έχω μεταφέρει με το winscp διάφορα ipa και εικόνες. Χάνονται και αυτά;

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

nice, αυτό ήθελα να μην αφήσει καθόλου υπολείμματα. Απλά ο μόνος λόγος που το έχω JB είναι για navigation. Δοκίμασα λίγο το Copilot, πολύ καλό είναι, αρκετά φθηνό άρα bye bye JB :-D

Δημοσ.
Μια ερώτηση: αν κάνω αναβάθμιση στο νέο firmware, εκτός από το ότι θα χάσω το JB, θα χάσω και αρχεία που έχω μεταφέρει σε folders; πχ, έχω μεταφέρει με το winscp διάφορα ipa και εικόνες. Χάνονται και αυτά;

Νομίζω πως με update κ όχι restore δεν σβήνονται. Θα έχουν μείνει μέσα αλλά δε θα έχεις πρόσβαση σ'αυτά. Μη σε πάρω κ στο λαιμό μου όμως. (για folders που έχεις φτιάξει εσύ φαντάζομαι μιλάς)

Δημοσ.

Παιδιά, κάποια δοκιμασμένη μέθοδος για να ενσωματώνω υπότιτλους κ να μετατρέπω τα avi σε mp4 για το iphone έχετε να προτείνετε? Χρησιμοποιώ το visual hub μόνο για τη μετατροπή μέχρι τώρα, αλλά υπάρχουν στιγμές που χρειάζομαι υπότιτλους γιατί δεν ακούω τι λένε. Το submerge ποτέ δν λειτουργεί σωστά. Αν έχετε καμιά ιδέα ρίξτε τη γιατί δν προλαβαίνω να το ψάξω καλά, thx

Δημοσ.
Παιδιά, κάποια δοκιμασμένη μέθοδος για να ενσωματώνω υπότιτλους κ να μετατρέπω τα avi σε mp4 για το iphone έχετε να προτείνετε? Χρησιμοποιώ το visual hub μόνο για τη μετατροπή μέχρι τώρα, αλλά υπάρχουν στιγμές που χρειάζομαι υπότιτλους γιατί δεν ακούω τι λένε. Το submerge ποτέ δν λειτουργεί σωστά. Αν έχετε καμιά ιδέα ρίξτε τη γιατί δν προλαβαίνω να το ψάξω καλά, thx

Για λειτουργικο Mac από οτι έχω ακούσει το handbrake είναι καλό αλλά δεν ξερω πως τα πάει με τους υπότιτλους...

Δημοσ.

Παντως για Windows το MP4forHD κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι γρηγορο:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=478050

Κανει hard υποτιτλους πανω στη ταινια. Οποιος το κατεβασει ας ψαχτει λιγο με τις ρυθμισεις και θα βρει πως λειτουργει (οσον αφορα τους υποτιτλους, τα υπολοιπα ειναι ευκολα)

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το submerge (ή το Roadkill από την ίδια εταιρεία) χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Predatorkill ξέχασα να πώ οτι είμαι σε Mac ;)

Δοκιμάζω τώρα το handbreak(το βλέπω να αργεί όμως) που πρότεινε ο atheatos, και μετά μάλλον θα αγοράσω το Submerge γιατι μέχρι τώρα το δοκίμαζα σε trial κ σε προηγούμενες εκδόσεις. Paredwse τα μετατρέπεις κατευθείαν κ σε mp4 με το submerge? Να το εμπιστευτώ δλδ? Όσες φορές το είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα, μόνο video δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα.. Ευχαριστώ κ πάλι! ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Δοκιμάζω τώρα το handbreak(το βλέπω να αργεί όμως) που πρότεινε ο atheatos, και μετά μάλλον θα αγοράσω το Submerge γιατι μέχρι τώρα το δοκίμαζα σε trial κ σε προηγούμενες εκδόσεις. Paredwse τα μετατρέπεις κατευθείαν κ σε mp4 με το submerge? Να το εμπιστευτώ δλδ? Όσες φορές το είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα, μόνο video δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα.. Ευχαριστώ κ πάλι! ;)

Προσωπικά, έχω αγοράσει το Roadmovie (το οποίο έχει τη μηχανή του Submerge) και χρησιμοποιώ, επιπροσθέτως, ένα elgato turbo.264 (τώρα βγήκε ο HD, ίσως να πουλήσω τον δικό μου...) για να έχω πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Όσον αφορά το iPhone, τα μετατρέπω σε mp4 (χρησιμοποιώντας το έτοιμο iPhone profile που έχει το Submerge/Roadmovie) και περνάει ταυτόχρονα και τους υπότιτλους. Τουλάχιστον εμένα με έχει βολέψει, μην σε πάρω στο λαιμό μου. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πραγματικά τι σε δυσκόλεψε ή τι δεν σου άρεσε στο Submerge. Το είχα κατεβάσει "πειρατικό" και όταν είδα πόσο καλό είναι και πόσο με βόλεψε, αγόρασα το Roadmovie (ουσιαστικά ένα Submerge με έξτρα δυνατότητες).

Δοκίμασε με ένα "αντιγραμμένο" submerge (αν δεν σου κάνουν τα trial, δεν θυμάμαι τι περιορισμό έχουν...) και μετά αγόρασέ το.

Δημοσ.

;)

To καταλαβα βρε, γι'αυτο ξεκινησα το ποστ με το "Παντως για Windows".

Εαν εισαι σε macbook και οχι σε Pro το handbrake ειναι οντως αρκετα αργο στη μετατροπη. Εγω εχω ενα macbook 13.3 ασπρο και πραγματικα σερνοταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...