Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Η αίσθηση που είχα οτι αν είναι κλειδωμένο με passcode δεν γίνεται restore είναι λανθασμένη δλδ? Μήπως ισχύει για το sync?

Restore γίνεται πάντα! Απλά αν το έχεις κλειδωμένο ξέρεις ότι τουλάχιστον τα data σου κλπ, δεν θα πέσουν σε λάθος χέρια!

B)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιεί για τον εντοπισμό σου τις κεραίες κινητής και όχι το GPS. Βρες ένα σημείο με πρόσβαση στον ουρανό ή κοντά σε παράθυρο και ξαναπροσπάθησε!

B)

μπααα τιποτα -_- βγηκα και στο μπαλκονι. Και σαν να μην εφτανε αυτο τωρα μου δειχνει και το google earth οτι βρισκομαι στην ιδια θεση. Μαλλον λειτουργει με βαση τo google maps. w.e

• Super Moderators
Δημοσ.
μπααα τιποτα -_- βγηκα και στο μπαλκονι. Και σαν να μην εφτανε αυτο τωρα μου δειχνει και το google earth οτι βρισκομαι στην ιδια θεση. Μαλλον λειτουργει με βαση τo google maps. w.e

εχμ ...ποιο iphone έχεις?

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
3G :o:o:o Μ@Λ@ΚΙ@ ? :P

Όχι, το 3g έχει μια χαρά GPS. Αν είχες όμως το πρώτο μοντέλο του iphone τότε όντως δεν θα είχε GPS!

Τσέκαρες στις ρυθμίσεις στο Γενικά αν είναι ενεργοποιημένο το Location Services?

B)

Δημοσ.
Nαι ενεργοποιημενο. Δεν καιγομαι κιολας αλλα αμα βρειτε τιποτα θα σας ημουν υποχρεως :-) (με Ω δεν γραφεται :P)

Τσου,με Ο αλλά δεν πειράζει..:-D

Δημοσ.

Χθές είδα πως κυκλοφόρησε η devteam το pwnage tool, για os 3.1.3, μόνο που εάν έχει αναβαθμιστεί η baseband του iphone, δεν είναι δυνατό το jailbreak. Απο 3.1.2, μόνο με custom firmware σε 3.1.3. Και σας ερωτώ. Όσοι έκαναν αναβάθμιση σε 3.1.3 απο τη μαμά, ΔΕΝ μπορούν να κάνουν jailbreak? Το μοντέλο του iphone μου, ξεκινά με ''MC''

Δημοσ.
Χθές είδα πως κυκλοφόρησε η devteam το pwnage tool, για os 3.1.3, μόνο που εάν έχει αναβαθμιστεί η baseband του iphone, δεν είναι δυνατό το jailbreak. Απο 3.1.2, μόνο με custom firmware σε 3.1.3. Και σας ερωτώ. Όσοι έκαναν αναβάθμιση σε 3.1.3 απο τη μαμά, ΔΕΝ μπορούν να κάνουν jailbreak? Το μοντέλο του iphone μου, ξεκινά με ''MC''

Για την ώρα όχι (και άγνωστο αν θα γίνει μελλοντικά...)

Δημοσ.

Χθες κυκλοφορησε το pwn ? :rolleyes:

Eγω εδω και καμια 10αρια μερες ειμαι σε 3.1.3.

Aναβαθμιση την κανονικη μεσω itunes και μετα jailbreak. Πριν ημουν σε 3.0.1

Εκτος βεβαια και αν μιλας για 3Gs που δεν ξερω αν παιζει κατι διαφορετικο :P

Δημοσ.

Βρε παιδιά, δοκίμασα χθες να στείλω ένα mms, κι εστάλη κανονικά. Όταν μου ήρθε απάντηση όμως, άλλο ένα mms, άνοιξα το μνμ κ με προέτρεψε να μπω σ ένα link της vodafone για να δω το εικονομηνυμα. Να υποθέσω πως οι ρυθμίσεις ειναι λάθος?

Ps: έχω σύνδεση vodafone, κι έχω αφήσει ΜΟΝΟ τις ρυθμίσεις του παρόχου για τα mms.

Δημοσ.

Μπορω με καποιο τροπο να εχω εφαρμογες του i-phone εκτελεσιμες στα windows?

Μ'αρεσει η free εφαρμογουλα του Bloomberg για τις μετοχες αλλα δεν την βρισκω σε καποιου ειδους widget και απλα αναρωτιεμαι αν γινεται αυτο που λεω.

Δημοσ.
Μπορω με καποιο τροπο να εχω εφαρμογες του i-phone εκτελεσιμες στα windows?

Μ'αρεσει η free εφαρμογουλα του Bloomberg για τις μετοχες αλλα δεν την βρισκω σε καποιου ειδους widget και απλα αναρωτιεμαι αν γινεται αυτο που λεω.

Όχι βέβαια! Μιλάμε για εντελώς διαφορετικό λειτουργικό. Αφού, ακόμα και για να φτιάξεις εφαρμογές για iPhone χρειάζεσαι υπολογιστή με Mac OS X.

Αν υπήρχε emulator για windows, πίστεψέ με, θα το είχαμε ακούσει εδώ και καιρό! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...