kosmasgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Σε ποιά χώρα έγινε αυτό; Προφανώς όχι στην Ελλάδα καθώς εδώ δεν έχουμε (ακόμα;) Apple Store... Για το iphone δεν ξέρω που ακριβώς. Για το imac είχε κάνει την τράμπα με καινούριο εδώ. Χτες είμασταν για καφέ και μου φάνηκε περίεργο καθώς δεν είχα ακούσει κάτι σχετικό. Δεν το θεωρώ όμως περίεργο καθόσον αν το συγκεκριμένο κατάστημα είναι επίσημος διανομέας και πωλητής προιόντων Apple να γίνεται αυτό. Σου λέει η μαμά APPLE , "κύριε βγάλαμε καινούριο προιόν" , πάρε το δικό μας και όχι κάτι άλλο δίνοντάς μας το παλιό σου APPLE.
Phantolino Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Το tethering τι ειναι.Ειμαι καινουριος κ δεν ξερω συγχερεστε με!! Tethering is the use of a mobile device such as a mobile phone to supply Internet access for another device which is otherwise unconnected, using the mobile device as a modem.[1] This can be done through Bluetooth wireless technology or cables (such as USB). συγχερεμενος
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ποπο,καλά,ενετελώς american film η όλη κατάσταση...Τελικά έγινε τίποτα; Όχι γιατί μετά από κάνα 10λεπτο το έκλεισαν εντελώς το iphone οπότε χάθηκαν τα ίχνη του από το mobile me. Το περιπολικό έφτασε μέχρι την Σοφοκλέους αλλά εκεί αν γνωρίζεις κυκλοφορούν εκατοντάδες τύποι και είναι αδύνατον να βγάλεις άκρη!
Nomikaria Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Όχι γιατί μετά από κάνα 10λεπτο το έκλεισαν εντελώς το iphone οπότε χάθηκαν τα ίχνη του από το mobile me. Το περιπολικό έφτασε μέχρι την Σοφοκλέους αλλά εκεί αν γνωρίζεις κυκλοφορούν εκατοντάδες τύποι και είναι αδύνατον να βγάλεις άκρη! Κρίμα... Μακάρι να βρεθεί κάποια στιγμή.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Κρίμα...Μακάρι να βρεθεί κάποια στιγμή. Μπα δεν έχει καμία τύχη! Έστειλα remote lock και το κινητό κλείδωσε οπότε αν το πουλήσουν σε κάποιον αναγκαστικά θα πρέπει να το συνδέσει με το itunes και να του κάνει restore για να λειτουργήσει. Μετά από το restore πάπαλα ο εντοπισμός! Εκτός αν ο αγοραστής είναι εντελώς βλάκας και του βάλει μέσα κάρτα sim και το αφήσει ανοιχτό έστω και κλειδωμένο ώστε να εμφανιστεί και πάλι online!
Nomikaria Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μπα δεν έχει καμία τύχη! Έστειλα remote lock και το κινητό κλείδωσε οπότε αν το πουλήσουν σε κάποιον αναγκαστικά θα πρέπει να το συνδέσει με το itunes και να του κάνει restore για να λειτουργήσει. Μετά από το restore πάπαλα ο εντοπισμός! Εκτός αν ο αγοραστής είναι εντελώς βλάκας και του βάλει μέσα κάρτα sim και το αφήσει ανοιχτό έστω και κλειδωμένο ώστε να εμφανιστεί και πάλι online! Ποτέ δεν ξέρεις..
Drop_Dead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια το maps στο iphone μηπως ειναι λιγο μουφεξ ? Παταω να μου βρει current location και με βγαζει οτι ειμαι 5 τετραγωνα παρακατω :-( wtf.
Nomikaria Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εννοείς το Google maps? Εμένα μου βγάζει σωστά το σημείο που βρίσκομαι..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια το maps στο iphone μηπως ειναι λιγο μουφεξ ? Παταω να μου βρει current location και με βγαζει οτι ειμαι 5 τετραγωνα παρακατω :-( wtf. Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιεί για τον εντοπισμό σου τις κεραίες κινητής και όχι το GPS. Βρες ένα σημείο με πρόσβαση στον ουρανό ή κοντά σε παράθυρο και ξαναπροσπάθησε!
Praetorianos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Στείλαμε αμέσως από το mobile me εντολή και κλείδωσε το τηλέφωνο μαζί με κάτι ...ευχές[...] Ναι ρε γμτ αλλά δεν έχω mobileme και είμαι σε δίλλημα να το κλειδώνω ή όχι. Αν του έχεις κλειδώσει το πληκτρολόγιο ο κλέφτης με ένα restore είναι κομπλέ έτσι?
angmar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ρε γμτ αλλά δεν έχω mobileme και είμαι σε δίλλημα να το κλειδώνω ή όχι. Αν του έχεις κλειδώσει το πληκτρολόγιο ο κλέφτης με ένα restore είναι κομπλέ έτσι? ότι και να κάνεις με ένα restore είναι καινούριο το τηλέφωνο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ότι και να κάνεις με ένα restore είναι καινούριο το τηλέφωνο. Ακριβώς! Ενώ αν όλες οι εταιρίες κινητής μπλόκαραν το IMEI της συσκευής σου (αν τους πήγαινες χαρτιά από την αστυνομία όπου δήλωσες την κλοπή) θα ήξερες ότι οποιαδήποτε sim και αν έβαζε ο νέος χρήστης θα έπαιρνε τον πο@λο!
Praetorianos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Άρα ούτε σπάσιμο στον κλέφτη δεν κάνω Το αφήνω ξεκλείδωτο τότε και ελπίζω να μην "παραπέσει" πουθενά.
giorgos_k Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Η αίσθηση που είχα οτι αν είναι κλειδωμένο με passcode δεν γίνεται restore είναι λανθασμένη δλδ? Μήπως ισχύει για το sync?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Η αίσθηση που είχα οτι αν είναι κλειδωμένο με passcode δεν γίνεται restore είναι λανθασμένη δλδ? Μήπως ισχύει για το sync? Μπαινει κανονικα σε dfu mode και στην συνεχεια το κανεις οτι θελεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα