Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάντως με push ανοιχτό, email συνέχεια, λίγο σερφάρισμα και twitter/facebook με λοιπά ενημερωτικά app πάνω από 120mb δεν κατάφερα να καταναλώσω

:-)

τέλεια γιατί βρήκα αυτό

έχει 30 ΜΒ με 3.5 ευρώ

surf&e-mai 30 http://www.vodafone.gr/portal/client...on?pageId=5661

και 100 ΜΒ με 7.99 ευρώ (music)

http://www.vodafone.gr/portal/client...on?pageId=1096

να σημειώσω ότι αν δεν έχεις συμβατή συσκευή για music μπορείς απλά να χρησιμοποιείς τα 100ΜΒ αυτό δηλαδή που ζητάς.

καθώς η ενεργοποίηση του music απαιτεί περιβάλλον live πρέπει την πρώτη φορά να μπεις με ρυθμίσεις live

Επιπλέον θα χρεωθείς 0,49 ευρώ για την είσοδο σου στο vodafone live την πρώτη φορά. Μετά θα μπαίνεις δωρεάν στο Live και αν θες συνεχίζεις με ρυθμίσεις Internet.

από το myphone.. θα με βολέψει αφάνταστα νομίζω, thanx alex :)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τα σπαει το ibluenova. Εχει γινει παρα πολυ απλο στην χρηση και με τρομερες ταχυτητες . Την free εκδοση εβαλα.

Εμένα πάντως στο 3gs με 3.1.2 δεν του κάνει κούκου.

Σε όσες συσκευές και αν δοκίμασα να στείλω failed μου βγάζει.

Δημοσ.
Τίποτα freakster... εγώ να δω που θα καταναλώσω τα υπόλοιπα 380mb του μήνα...

Same here... Το push που το έχω full, άντε να τρώει 10-15mb το μήνα(και πολλά λέω). Παιδιά το internet tethering τα σπάει πάντως, είμαι μια βδομάδα τώρα στο νησί και αφού πιάνω και 3g το έχω λιώσει...η αίσθηση που μου δίνει είναι ADSL σύνδεσης, δεν καταλαβαίνω διαφορά όσον αφορά το surfing απ᾽ότι να ήμουν σπίτι μου. Έχω φτάσει τα 400mb βέβαια..:X

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει ανοιχτό το WiFi και μπει στο google maps υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να κατεβάζει το κινητό μέσω 3G ή GPRS παρακάπτοντας το Wifi? Εξηγούμαι:

Είχα ανοιχτό το wifi και κατέβαζα χάρτες κανονικά αλλά μετά όταν έκλεισα το wifi εκείνο συνέχισε κανονικά την πλοήγηση παρόλο που είχα κλείσει όλες τις επιλογές για 3G και τα ρέστα. Επειδή φοβήθηκα μήπως το iPhone χρεώνει ό,τι κάτσει είπα στην Cosmote να μου κόψει τις υπηρεσίες αλλά τώρα τις χρειάζομαι.

Υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος να κόβω στο iPhone GPRS/3G εντελώς? Δηλαδή αν κλείνω το wifi να μην επικοινωνεί (χρεώνει) με κανένα τρόπο?

Δημοσ.
Αν κάποιος έχει ανοιχτό το WiFi και μπει στο google maps υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να κατεβάζει το κινητό μέσω 3G ή GPRS παρακάπτοντας το Wifi? Εξηγούμαι:

Είχα ανοιχτό το wifi και κατέβαζα χάρτες κανονικά αλλά μετά όταν έκλεισα το wifi εκείνο συνέχισε κανονικά την πλοήγηση παρόλο που είχα κλείσει όλες τις επιλογές για 3G και τα ρέστα. Επειδή φοβήθηκα μήπως το iPhone χρεώνει ό,τι κάτσει είπα στην Cosmote να μου κόψει τις υπηρεσίες αλλά τώρα τις χρειάζομαι.

Υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος να κόβω στο iPhone GPRS/3G εντελώς? Δηλαδή αν κλείνω το wifi να μην επικοινωνεί (χρεώνει) με κανένα τρόπο?

να αλλάζεις τα pass, username στις ρυθμίσεις δικτύου ;)

Δημοσ.
να αλλάζεις τα pass, username στις ρυθμίσεις δικτύου ;)

VPN είναι αυτό που λες ή καμία σχέση? Και κάθε φορά που θα θέλω να βγαίνω εκτός θα πρέπει να το κάνω αυτό?

Δημοσ.

vpn? όχι.. κάθε φορά αυτό κάνω εγώ, με νευριάζουν οι διαφημίσεις που φορτώνουν αβέρτα μερικές εφαρμογές. σβήνωστις ρυθμίσεις δικτύου π.χ. απο το webonly.vodafone.gr το τελευταίο r, και δε μπαίνει πουθενά.. το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Στις Ρυθμίσεις Δικτύου μου έχει:

α) Ενεργοποίηση 3g

β) Περιαγωγή δεδομένων

γ) Ρύθμιση κοινής χρήσης (δεν με αφήνει να μπω)

δ) VPN (μου λέει ότι δεν είναι διαμορφωμένο)

ε) WiFi

Που βρίσκεις αυτές τις ρυθμίσεις που λες και τις αλλάζεις?

Δημοσ.

α) Ενεργοποίηση 3g

β) Περιαγωγή δεδομένων

ε) WiFi

Αν θυμάμαι καλα ...ψαχνεις να βρεις το APN και το διγράφεις ή το αλλαζεις έτσι ώστε να μην μπαίνει στο δίκτυο.Εννοείται οτι το σημειωνεις κάπου για να το βάλεις ξανα....

Δημοσ.

α) Ενεργοποίηση 3g

β) Περιαγωγή δεδομένων

ε) WiFi

κατω απο το 3g επρεπε να λεει κινητο δικτυο δεδομενων κ εκει ειναι οι ρυθμισεις.. Τι μαιμουδιες κανει η κοσμοτε;;

Δημοσ.
κατω απο το 3g επρεπε να λεει κινητο δικτυο δεδομενων κ εκει ειναι οι ρυθμισεις.. Τι μαιμουδιες κανει η κοσμοτε;;

Μπορεί επειδή τους είπα να μου κόψουν τις υπηρεσίες εντελώς να μην εμφανίζεται εκεί. Τέλος πάντων, θα τους πω να μου τις ενεργοποιήσουν ξανά και θα κάνω αυτό που είπες γιατί το gps ώρες ώρες είναι απολύτως απαραίτητο :-)

Δημοσ.
Μπορεί επειδή τους είπα να μου κόψουν τις υπηρεσίες εντελώς να μην εμφανίζεται εκεί. Τέλος πάντων, θα τους πω να μου τις ενεργοποιήσουν ξανά και θα κάνω αυτό που είπες γιατί το gps ώρες ώρες είναι απολύτως απαραίτητο :-)

Δεν ειναι αυτο.

Ειναι οτι οι ρυθμισεις της Cosmote περνανε αυτοματα, λογω του γεγονοτος οτι η Cosmote εισαγει επισημα το iPhone, αρα ειναι επισημος συνεργατης-provider για το iPhone

Ετσι η apple εχεις βαλει τις ρυθμισες μεσα στο firmware της για να μην χρειαζεται να τις περνας χειροκινητα.

Αυτο εχει ομως το κακο οτι δεν μπορεις να τις διορθωσεις/καταργησεις τελειως το internet μεσω κινητης τηλεφωνιας..

Αν εχεις κανει jailbreak, υπαρχει τροπος να το διορθωσεις/καταργησεις..

Ισως γινεται και σε μη-jailbroken κινητα , θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο.

---------- Προσθήκη στις 11:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:43 ----------

Ισως γινεται και σε μη-jailbroken κινητα , θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο.

Διαβασε εδω:

http://www.waterworld.com.hk/en/blog/change-apn-setting-iphone-os-30-beta

Ουσιαστικα πηγαινε με το κινητο σου μεσω wifi στην διευθυνση :

http://unlockit.co.nz

και φτιαξε ενα προφιλ οπου θα βαλεις καινουριο apn.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πήρα σήμερα το Iphone 3gs το 16αρι. Όταν πήγα να κάνω update στην νεότερη version μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία και το τηλέφωνο έκανε επανεκκίνηση. Με το που εφμανίστηκε το μήλο βγήκε από κάτω μία μπάρα και κόλλησε. Είναι έτσι πάρα πολύ ώρα. Προσπάθησα να το κλείσω και δεν τα κατάφερα, ούτε το αναγνωρίζει το itunes. Τι μπορώ να κάνω;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.
Διαβασε εδω:

http://www.waterworld.com.hk/en/blog/change-apn-setting-iphone-os-30-beta

Ουσιαστικα πηγαινε με το κινητο σου μεσω wifi στην διευθυνση :

http://unlockit.co.nz

και φτιαξε ενα προφιλ οπου θα βαλεις καινουριο apn.

Μπήκα, έκανα ότι έλεγε κι έφτιαξα ένα προφιλ με APN "internet" και username/paswword κενό όπως λέει εδώ.

Τελικά μου φόρτωσε μια εφαρμογή (unlockit.co.nz) που όταν μπαίνω μέσα μου δείχνει το profile που έφτιαξα. Τώρα αν ενεργοποιήσω την υπηρεσία θα μπαίνω από εκεί να αλλάζω τις ρυθμίσεις? Χρειάζομαι κάτι άλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...