Predatorkill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον, αφου εστειλα μηνυμα στο 1265 τη λεξη ΟΧΙ απενεργοποιηθηκε το μηνυμα για το forward... Εαν θελει καποιος να ξαναενεργοποιησει την υπηρεσια του να σου ερχεται μηνυμα το ποιος σε καλεσε ενω το ειχες κλειστο πρεπει να στειλεις μηνυμα στο ιδιο νουμερο τη λεξη ΝΑΙ (κεφαλαια ελληνικα παντα). Μιλαω παντα για το δικτυο της Wind. Ημαρτον ρε Wind
Dreamcatcher Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Το iBluenova (εφαρμογή που ξεκλειδώνει το bluetooth του iPhone) κυκλοφορεί σε λίγες ώρες όπως φαίνεται και στο twitter του δημιουργού. Για όσους δεν γνωρίζουν προκειτε ουσιαστικά για την νέα έκδοση του iBluetooth που πλέον θα δουλεύει και στο 3GS
Freakster Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Cosmote: Μπορώ να λάβω αναφορά παράδοσης για τα SMS; Επειδή από την συγκεκριμένη συσκευή δεν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης αναφοράς παράδοσης για κάθε SMS που στέλνετε, θα πρέπει να πληκτρολογείτε τον κωδικό *0# (αστεράκι, μηδέν, δίεση. Αφήνουμε κενό και γράφουμε κείμενο) στην αρχή κάθε γραπτού μηνύματος. Γιατί δε λαμβάνω κάτι σε στυλ αναφοράς όταν το κάνω αυτό; :s EDIT: το μήνυμα πρέπει να είναι στα αγγλικά.. ας το καταπιώ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2010 από Freakster
nobleman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το να δίνεις ίντερνετ στο πισι σου από το κινητό, να χρησιμοποιείς το κινητό ως modem, δηλαδή. Εμένα έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό από τις ρυθμίσεις του iPhone αλλά καρφί δε μου καίγεται, αν το ήθελα θα χρησιμοποιούσα κάποια από τις εφαρμογές που κυκλοφορουν. Βήμα 1ο: Πρώτα ξεκινήστε το Cydia Και προσθέστε στο repo "iphone-notes” με το επόμενο apt.iphone-storage.de Update: Εαν αναβαθμίσετε το Cydia με το repo, σας βγάζει ένα commmon error, τότε απλά αναζητήστε το iphone-notes και το πακέτο του repository θα εγκατασταθεί απο μόνο του. Βήμα 2ο: Τώρα αναζητήστε τα "tethering 3G – 3.1.2" ή "tethering 3GS – 3.1.2" ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής σας και εγκαταστήστε Βήμα 3ο: Επανεκκίνηστε το iPhone και στην συνέχεια πηγαίνετε στο “http://www.unlockit.co.nz” με το Safari του iPhone για να δημιουργήσετε ένα Custom ΑPN.
koulouri Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια εχω iphone 3G & windows 7 64bit και ξαφνικα δε μου εμφανιζει το iphone οταν το συνδεω στο pc σαν σκληρο δισκο!! απο το itunes δουλευει μια χαρα οπως επισης και φορτιζει.. πληκτρολογησα την διευθυνση πο παιρνει η νεα συσκευη J:/ αλλα τιποτα.. καμια ιδεα;;
KleKoR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 iBluenova is out... στο repo του iSpazio : >http://ispaziorepository.com/
Erwdios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το δοκίμασε κανείς αν δουλεύει? Ρε πστη μου πριν 3 μέρες το αναβάθμισα και δεν το έχω ξεκλειδώσει, καθώς δεν χρειαζόμουν κάτι από το cydia. Τώρα όμως, αυτό είναι πραγματικά υπερχρήσιμο...
KleKoR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το δοκίμασε κανείς αν δουλεύει? Ρε πστη μου πριν 3 μέρες το αναβάθμισα και δεν το έχω ξεκλειδώσει, καθώς δεν χρειαζόμουν κάτι από το cydia. Τώρα όμως, αυτό είναι πραγματικά υπερχρήσιμο... Έστειλα μια φωτογραφία σε ένα κινητό νοκια. Μια χαρά!!!!
polakis21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ έστειλα και μου έστειλαν φωτο,mp3 και video από ένα LG κινητό!!! Κόλαση επιτέλους!!!
mindtrapper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Πληρώσατε 6$ ή δοκιμάζετε 2 εβδομάδες που έχει free;
panos1441 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μολις παρελαβα το IPHONE 3GS...εκανα βλακεια που τ αγορασα τωρα?ακουσα οτι μαλλον τν ιουνιο θα παρουσιαστει το καινουριο iphone!αληθεια ειναι??
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μολις παρελαβα το IPHONE 3GS...εκανα βλακεια που τ αγορασα τωρα?ακουσα οτι μαλλον τν ιουνιο θα παρουσιαστει το καινουριο iphone!αληθεια ειναι?? Θεωρητικά ναι... θα παρουσιαστεί νέο μοντέλο εκεί κοντά στον Ιούνιο. Αλλά από την παρουσίαση μέχρι να έρθει στην Ελλάδα και να είναι και διαθέσιμο συνήθως περνάει ένα διάστημα
Drop_Dead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Τα σπαει το ibluenova. Εχει γινει παρα πολυ απλο στην χρηση και με τρομερες ταχυτητες . Την free εκδοση εβαλα.
Freakster Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 κάποιος που να έχει το push ανοιχτό.. έχει υπολογίσει τι κατανάλωση σε mb έχει ανα μήνα;
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως με push ανοιχτό, email συνέχεια, λίγο σερφάρισμα και twitter/facebook με λοιπά ενημερωτικά app πάνω από 120mb δεν κατάφερα να καταναλώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα