Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, αφου εστειλα μηνυμα στο 1265 τη λεξη ΟΧΙ απενεργοποιηθηκε το μηνυμα για το forward... Εαν θελει καποιος να ξαναενεργοποιησει την υπηρεσια του να σου ερχεται μηνυμα το ποιος σε καλεσε ενω το ειχες κλειστο πρεπει να στειλεις μηνυμα στο ιδιο νουμερο τη λεξη ΝΑΙ (κεφαλαια ελληνικα παντα). Μιλαω παντα για το δικτυο της Wind.

Ημαρτον ρε Wind

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το iBluenova (εφαρμογή που ξεκλειδώνει το bluetooth του iPhone) κυκλοφορεί σε λίγες ώρες όπως φαίνεται και στο twitter του δημιουργού.

Για όσους δεν γνωρίζουν προκειτε ουσιαστικά για την νέα έκδοση του iBluetooth που πλέον θα δουλεύει και στο 3GS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cosmote:

Μπορώ να λάβω αναφορά παράδοσης για τα SMS;

Επειδή από την συγκεκριμένη συσκευή δεν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης αναφοράς παράδοσης για κάθε SMS που στέλνετε, θα πρέπει να πληκτρολογείτε τον κωδικό *0# (αστεράκι, μηδέν, δίεση. Αφήνουμε κενό και γράφουμε κείμενο) στην αρχή κάθε γραπτού μηνύματος.

Γιατί δε λαμβάνω κάτι σε στυλ αναφοράς όταν το κάνω αυτό; :s

EDIT: το μήνυμα πρέπει να είναι στα αγγλικά.. ας το καταπιώ :P

Επεξ/σία από Freakster
Δημοσ.
Το να δίνεις ίντερνετ στο πισι σου από το κινητό, να χρησιμοποιείς το κινητό ως modem, δηλαδή. Εμένα έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό από τις ρυθμίσεις του iPhone αλλά καρφί δε μου καίγεται, αν το ήθελα θα χρησιμοποιούσα κάποια από τις εφαρμογές που κυκλοφορουν.

Βήμα 1ο: Πρώτα ξεκινήστε το Cydia Και προσθέστε στο repo "iphone-notes” με το επόμενο

apt.iphone-storage.de

Update: Εαν αναβαθμίσετε το Cydia με το repo, σας βγάζει ένα commmon error, τότε απλά αναζητήστε το iphone-notes και το πακέτο του repository θα εγκατασταθεί απο μόνο του.

Βήμα 2ο: Τώρα αναζητήστε τα "tethering 3G – 3.1.2" ή "tethering 3GS – 3.1.2" ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής σας και εγκαταστήστε

Βήμα 3ο: Επανεκκίνηστε το iPhone και στην συνέχεια πηγαίνετε στο “http://www.unlockit.co.nz” με το Safari του iPhone για να δημιουργήσετε ένα Custom ΑPN.

Δημοσ.

Παιδια εχω iphone 3G & windows 7

64bit

και ξαφνικα δε μου εμφανιζει το iphone οταν το συνδεω στο pc σαν σκληρο δισκο!!

απο το itunes δουλευει μια χαρα οπως επισης και φορτιζει..

πληκτρολογησα την διευθυνση πο παιρνει η νεα συσκευη J:/ αλλα τιποτα..

καμια ιδεα;;

:)

Δημοσ.

Το δοκίμασε κανείς αν δουλεύει?

Ρε πστη μου πριν 3 μέρες το αναβάθμισα και δεν το έχω ξεκλειδώσει, καθώς δεν χρειαζόμουν κάτι από το cydia. Τώρα όμως, αυτό είναι πραγματικά υπερχρήσιμο...

Δημοσ.
Το δοκίμασε κανείς αν δουλεύει?

Ρε πστη μου πριν 3 μέρες το αναβάθμισα και δεν το έχω ξεκλειδώσει, καθώς δεν χρειαζόμουν κάτι από το cydia. Τώρα όμως, αυτό είναι πραγματικά υπερχρήσιμο...

Έστειλα μια φωτογραφία σε ένα κινητό νοκια. Μια χαρά!!!!

Δημοσ.

Μολις παρελαβα το IPHONE 3GS...εκανα βλακεια που τ αγορασα τωρα?ακουσα οτι μαλλον τν ιουνιο θα παρουσιαστει το καινουριο iphone!αληθεια ειναι??

Δημοσ.
Μολις παρελαβα το IPHONE 3GS...εκανα βλακεια που τ αγορασα τωρα?ακουσα οτι μαλλον τν ιουνιο θα παρουσιαστει το καινουριο iphone!αληθεια ειναι??

Θεωρητικά ναι... θα παρουσιαστεί νέο μοντέλο εκεί κοντά στον Ιούνιο. Αλλά από την παρουσίαση μέχρι να έρθει στην Ελλάδα και να είναι και διαθέσιμο συνήθως περνάει ένα διάστημα

Δημοσ.

Εγώ πάντως με push ανοιχτό, email συνέχεια, λίγο σερφάρισμα και twitter/facebook με λοιπά ενημερωτικά app πάνω από 120mb δεν κατάφερα να καταναλώσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...