Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Predatorkill Δηλαδή αν πας Settings - Phone - Call Forwarding δεν έχεις επιλογή για on/off?

Sent from my iPhone 3GS using Insomnia.app baby!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτη η ρυθμιση ειναι στο off. Εχω Wind, πρεπει να παιζει θεμα με τα μηνυματα που ερχονται για το ποιος με πηρε τηλεφωνο οση ωρα το ειχα κλειστο καθως δεν εχω καμμια προωθηση κλησης, ουτε τηλεφωνητη ουτε τιποτα.

Δημοσ.
Αυτη η ρυθμιση ειναι στο off. Εχω Wind, πρεπει να παιζει θεμα με τα μηνυματα που ερχονται για το ποιος με πηρε τηλεφωνο οση ωρα το ειχα κλειστο καθως δεν εχω καμμια προωθηση κλησης, ουτε τηλεφωνητη ουτε τιποτα.

Εμένα το ίδιο κάνει η Wind στο Motorola γιατί έχω αναμονή κλήσης.Δεν είναι θέμα iPhone ή Αpple.

Δημοσ.

Μολις απενεργοποιησα την αναμονη κλησης αλλα κανει τα ιδια. Ειναι σιγουρα θεμα του iPhone, αυτο το πραγμα το εμφανιζει απο το πρωτο κιολας iphone.

Μαλλον ειναι αυτο με τα μηνυματα. Δεν εξηγιεται αλλιως....

Δημοσ.

Γεια σας θελω να ρωτησω κατι!Εγω εχω What's up και δεν θελω να το αλλαξω σε συνδεση αν παρω iphone 3gs και το εχω με καρτα θ εχει καμια διαφορα απο οτι αν το εχω με συνδεση??

Δημοσ.

Τελικά σκέπτομαι να το πουλήσω το iPhoneάκι μου (3GS 32GB), μια και δεν το έχω καν χρησιμοποιήσει ως τηλέφωνο από την παραμονή Πρωτοχρονιάς που το αγόρασα! Μόνο τα gadgetάκια του εξερεύνησα, και του αγόρασα και πολλά καλούδια (μεμβράνες, καλύματα, καπάκια, καλώδια κλπ), τα οποία και θα το συνοδεύσουν...

Δημοσ.
Είναι "πρόβλημα" της Wind και ανεξάρτητο από τη συσκευή...

Και εγώ με Ν95 το ίδιο αντιμετωπίζω.

Δημοσ.
Γεια σας θελω να ρωτησω κατι!Εγω εχω What's up και δεν θελω να το αλλαξω σε συνδεση αν παρω iphone 3gs και το εχω με καρτα θ εχει καμια διαφορα απο οτι αν το εχω με συνδεση??

Kαλύτερα να ρωτήσεις την Cosmote γιατί νομίζω μετά οτι δεν θα δουλεύει το tethering και θα πρέπει να αλλάξεις και ρυθμίσεις για να μπαίνει στο internet...Aλλα σαν κινητό δεν θα υπάρχει διαφορα λογικά, οπως σε όλα τα κινητά....

Δημοσ.
Το tethering τι ειναι.Ειμαι καινουριος κ δεν ξερω συγχερεστε με!!

Το να δίνεις ίντερνετ στο πισι σου από το κινητό, να χρησιμοποιείς το κινητό ως modem, δηλαδή. Εμένα έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό από τις ρυθμίσεις του iPhone αλλά καρφί δε μου καίγεται, αν το ήθελα θα χρησιμοποιούσα κάποια από τις εφαρμογές που κυκλοφορουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μολις απενεργοποιησα την αναμονη κλησης αλλα κανει τα ιδια. Ειναι σιγουρα θεμα του iPhone, αυτο το πραγμα το εμφανιζει απο το πρωτο κιολας iphone.

Μαλλον ειναι αυτο με τα μηνυματα. Δεν εξηγιεται αλλιως....

Δεν είναι θέμα του iPhone, πρέπει να είναι θέμα Wind.

Με Cosmote δεν το έχω αντιμετωπίσει (iPhone 3GS, 3.1.3, non-jailbroken)

• Moderators
Δημοσ.
Κατι ασχετο: γιατι ειναι το iphone underclocked??

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Για μεγαλυτερη διαρκεια ζωης της μπαταριας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...