Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολλοί χρήστες αναφέρουν οτι μετά την αναβάθμιση στην 3.1.3. έχοντας για παράδειγμα επίπεδο της μπαταρίας στο 70 % , όταν κλείνουν το κινητό και το ανοίγουν μετά η ενδειξη της μπαταρίας είναι κατά 10-20 % πιο κάτω και μετά απο λίγο επανέρχεται στην ίδια τιμή που έδειχνε πριν. Το παρατήρησε κανείς ? Το αναφέρουν πάρα πολλοί πάντως.

Και μόλις διάβασα το post σου κοιτάω το iPhone και είναι στα 70% η μπαταρία του, :lol: και λέω να το δοκιμάσω, όντως έτσι είναι, μετά το κλείσιμο και το άνοιγμα του με πήγε στα 61% αλλά μετά από 5sec ξαναπήγε 70%.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Και μόλις διάβασα το post σου κοιτάω το iPhone και είναι στα 70% η μπαταρία του, :lol: και λέω να το δοκιμάσω, όντως έτσι είναι, μετά το κλείσιμο και το άνοιγμα του με πήγε στα 61% αλλά μετά από 5sec ξαναπήγε 70%.

ακριβώς το ίδιο! Συμπέρασμα, μη κλείνετε το iphone!

Δημοσ.

παιδες εγω με το 3g (ελληνικο) και 3.1.3 δεν ειχα κανενα προβλημα με το jailbreak...χρησιμοποιησα το redsnow v.094 απλα εκει που ζηταει να επιλεξεις ispw file εβαλα αυτο της 3.1.2 και δουλεψε....τωρα οσο αναφορα την διαχειριση της μπαταριας εκανα μερικα τεστ...καταρχης με την 3.1.2 ειχα 49 ωρες αναμονης ενω με την 3.1.3 51 ωρες, αντιθετα με χρηση wi-fi καθε φορα για κανα 10 λεπτο ειδα 1 ωρα χρησης λιγοτερο στην 3.1.3....να πω επισης οτι το jailbreak ειναι αρκετα σταθερο και δεν τρωει κολληματα....

Δημοσ.

Ξέρει κανείς σας αν μπορώ να το αγοράσω απο το εξωτερικό που είναι φτηνότερο?και άν έχει εγγύηση και μπορώ να το αναβαθμίσω στην ελληνική γλώσσα?

Δημοσ.
Ελληνικα εχουν στανταρ τα iphone. Το θεμα ειναι αυτο απο το εξωτερικο να ειναι ξεκλειδωτο

ξέρεις αν μπορώ να το πάρω απο ebay ή κάποιο άλο site?

Δημοσ.

Μπορεις να ρτο παρεις και απο ebay αλλα να ρωτησεις τον πωλητη πρωτα αν ειναι unlocked. Παντως σε αγγελιες εδω στην Ελλαδα ισως το βρεις σε καλη τιμη και κατασταση

Δημοσ.

ρε σεις δν εχω παρει ποτε iphone αλλα θελω πολυ συνιστατε να το παρω η καλητερα να παω για sony ericsson satio(cam δν χρισιμοποιω πολυ πιο πολυ τ θελω για internet μεσω wifi) αλλ μ αρεσει πολυ πιο πολυ τ iphone τ λετε τ να παρω??

Δημοσ.
Παιδοπουλα που μπορουμε να βρουμε ρυθμισεις της Wind για το Iphone γιατι δεν εχω βγαλει ακρη?

Για internet από οτι ξέρω το APN ειναι gint.b-online.gr

Δημοσ.
ρε σεις δν εχω παρει ποτε iphone αλλα θελω πολυ συνιστατε να το παρω η καλητερα να παω για sony ericsson satio(cam δν χρισιμοποιω πολυ πιο πολυ τ θελω για internet μεσω wifi) αλλ μ αρεσει πολυ πιο πολυ τ iphone τ λετε τ να παρω??

Αν το θέλεις για internet ειδικά, το iPhone είναι κλάσεις ανώτερο από το Sony Ericsson.

Δημοσ.
Αν το θέλεις για internet ειδικά, το iPhone είναι κλάσεις ανώτερο από το Sony Ericsson.

+111111 π'αρα πολλές κλάσεις

Δημοσ.

ρε παιδες αυτη την πανμεγιστη ΜΑΛΑΚΙΑ "Call forward Active" υπαρχει τροπος να το ξεφορτωθω καθε φορα που δεχομαι ή κανω κληση;

Καθε φορα πρεπει να παταω στο "Dismiss" και μετα στο πρασινο εικονιδιο για να απαντησω. Αυτη τη μαλακια τη θυμαμαι απο το gen 1 iphone, προχτες που πηρα το 3GS με μεγαλη μου εκπληξη το ειδα παλι.

Δεν το εχω κανει jailbreak και ουτε προκειται, ημαρτον ρε Apple.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...