Nomikaria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ναι την έβαλα χθες,αν και δεν βλέπω και καμιά ιδιαίτερη διαφορά.
kosmasgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Στην μπαταρία πρέπει να φαίνεται η διαφορά. τουλάχιστον στην αρχή της μετά την πλήρη φόρτιση δεν πρέπει να πέφτει εύκολα
Nomikaria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Στην μπαταρία πρέπει να φαίνεται η διαφορά. τουλάχιστον στην αρχή της μετά την πλήρη φόρτιση δεν πρέπει να πέφτει εύκολα Η αλήθεια είναι ότι ως προς αυτό υπάρχει μια διαφορά,αλλά θα περιμένω μέχρι να κάνει τον κύκλο της η μπαταρία για να'μαι πιο σίγουρη. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
jimsoft Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 χρειαζομαι το πισω καπακι για iphone 3g λευκο που μπορω να το βρω ... ? οτι εχω κοιταξει μεχρι τωρα ειναι ακριβο ...
mindtrapper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το 3.1.3 βγήκε αποκλειστικά για να βαρέσει τα jailbreak. Στη χειρότερη για να αναγκάσει devteam να χαραμίσει άλλο ένα exploit και να πάνε σε 3.2 μετά. Αν έχετε jb μην κάνετε το upgrade, αμφιβάλλω αν δίνει καν καλύτερη μπαταρία ή είναι φούμαρα/placebo.
Whiteyez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ που το έβαλα πάντως είδα αισθητή διαφορά στην μπαταρία.
andreapaog328 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 αν κατάλαβα καλά και απ'οτι διαβάζω και σ'αλλα φόρα το πως το τηλέφωνο αναφέρει το επίπεδο της μπαταρίας βελτιώθηκε όχι η δειάρκεια της...
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Τι εννοείς το "επίπεδο αλλά όχι η διάρκεια"; Είναι πιο μορφωμένη τώρα; =ρ
andreapaog328 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Apple on Tuesday afternoon released version 3.1.3 of its iPhone OS software for the iPhone and iPod touch, bringing with it improved accuracy of reported battery level on the iPhone 3GS.
jasonp66gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα έχω ένα 3GS 3.1 σπασμενο, όταν κατεβασα απο το cydia κάποια essential downloads με αποτέλεσμα να βρεθει σε recovery mode, στη συνεχεια με το itunes ekana restore stin 3.3. προσπαθησα να κάνω jailbroke απο mac and from windows και δεν πετυχε. μπορει κάποιος να βοηθήσει να επαναφέρουμε το iphone σε κατάσταση λειτουργείας ? thanks
christo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 μπορει κάποιος να μου καθοδηγήσει πως μεταφέρω αρχεία από pc σε iphone? Το έχω προσπαθήσει με itunes και δεν το έχω καταφέρει. Τι γίνεται>
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 μπορει κάποιος να μου καθοδηγήσει πως μεταφέρω αρχεία από pc σε iphone? Το έχω προσπαθήσει με itunes και δεν το έχω καταφέρει. Τι γίνεται> http://www.any-video-converter.com/sync-iphone-ipod-touch.php To συγκεκριμενο ειναι για τα video,τα ιδια βηματα ακολουθεις και για music,apps κλπ.
kosmasgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πολλοί χρήστες αναφέρουν οτι μετά την αναβάθμιση στην 3.1.3. έχοντας για παράδειγμα επίπεδο της μπαταρίας στο 70 % , όταν κλείνουν το κινητό και το ανοίγουν μετά η ενδειξη της μπαταρίας είναι κατά 10-20 % πιο κάτω και μετά απο λίγο επανέρχεται στην ίδια τιμή που έδειχνε πριν. Το παρατήρησε κανείς ? Το αναφέρουν πάρα πολλοί πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα