Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως το mobileme που θα εχει πια κ υπηρεσια να βρισκεις το iphone σου αν στο κλεψουν φαινεται αρκετα ενδιαφερον.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αμα η τεχνολογία εξελισσόταν με βάσει τα παράπονα μας για το iphone και είχε όλα όσα θέλαμε , το επόμενο iphone θα έχει και καμοιά καφετέρια πάνω ;) Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω απο ebay και να βρώ κάποιον να μου το ξεκλειδώσει.

Δημοσ.
Ως γνωστόν, η τελική έκδοση (gold master) του iPhone OS 3.0 δόθηκε από χθες στους developers για να μπορούν να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους πριν την επίσημη δημόσια κυκλοφορία του στις 17/6.

Η έκδοση αυτή κυκλοφορεί ήδη στο internet και απ' ότι λέγεται μπορεί να περαστεί σε οποιοδήποτε iPhone χωρίς να χρειάζεται να έχεις εγγράψει το UUID του στο developers program. ;)

Ψήνομαι να την περάσω.

Δημοσ.

Η παρουσίαση του ειναι λες και παρουσιάζουνε κινητό πριν απο 3 χρόνια που βαλάνε κάμερα και άλλα!

Μεγάλη απογοήτευση απο την Apple, περιμενα 1 χρόνο να βγει το νέο iphone και μάλλον θα πάρω αλλο!

Ελεος να μην μπορείς να κάνεις Video κλήση!

Δημοσ.

Εγώ δε θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, δεν αξίζει από τη στιγμή και δε γλυτώνετε πολλά αλλά και δεν είναι σίγουρο πόσο θα πάρει στην dev team να το σπάσει. Το 3g τους πήρε 6 μήνες και κανείς δε ξέρει τι θα γίνει με το os 3.0. Δε μιλάω για το jailbreak, αλλά για τη λειτουργία τηλεφώνου.

Δημοσ.

πραγματικά έχω μια απορία διαβάζω τόσα threads και ασχολούντε με πράγματα που πρωσοπικά τα βρίσκω αδίαφορα. Είμαι σιγουρος πχ ατομα που κλεγονται για front camera πολλά απο αυτά δεν εχουν κάνει ποτέ στη ζωη της video κλήση.

τέσπα μάγκες γνώμη μου όταν θα εχει front κάμερα θα δουλεύει αποκλειστικά με ichat

Δημοσ.
τέσπα μάγκες γνώμη μου όταν θα εχει front κάμερα θα δουλεύει αποκλειστικά με ichat

Δεν αποκλείεται καθόλου με τόσα που έχουμε δεί μέχρι τώρα από την apple, και γώ αυτό πιστεύω.

• Moderators
Δημοσ.

Η έκδοση αυτή κυκλοφορεί ήδη στο internet και απ' ότι λέγεται μπορεί να περαστεί σε οποιοδήποτε iPhone χωρίς να χρειάζεται να έχεις εγγράψει το UUID του στο developers program. ;)

Γι αυτο δεν ειμαι και τοσο σιγουρος μια και ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του στο hackint0sh,στο αντιστοιχο thread.Οι περισσοτεροι λενε πως χρειαστηκε UUID και αλλοι οχι.Ισως μεχρι τις 17 του μηνος να χρειαζεται το UUID για την ενεργοποιηση και στην συνεχεια να επανελθουμε στα φυσιολογικα.

Για καλο και για κακο οποιος κανει το update ας ειναι εφοδιασμενος με το uuid και ας εχει μπει στο developers program.

Eγω ειμαι στο μεταιχμιο,να τη βαλω-να μην την βαλω.

Δημοσ.
Γι αυτο δεν ειμαι και τοσο σιγουρος μια και ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του στο hackint0sh,στο αντιστοιχο thread.Οι περισσοτεροι λενε πως χρειαστηκε UUID και αλλοι οχι.Ισως μεχρι τις 17 του μηνος να χρειαζεται το UUID για την ενεργοποιηση και στην συνεχεια να επανελθουμε στα φυσιολογικα.

Για καλο και για κακο οποιος κανει το update ας ειναι εφοδιασμενος με το uuid και ας εχει μπει στο developers program.

Eγω ειμαι στο μεταιχμιο,να τη βαλω-να μην την βαλω.

Απο οτι διαβάζω το έβαλαν ήδη 2 που δεν ήταν σε developers program και δουλεύει κανονικά ..... το βραδάκι θα την περάσω και εγώ.

• Moderators
Δημοσ.
8 μέρες έμειναν... γιατί να το ρισκάρουμε;

Εγω το τσιμπησα το developers program μου απο ενα πουλακι εδω μεσα και ψηνομαι πολυ να την βαλω:lol:

Αλλα δεν ξερω ακομα αν θα ειμαι κοντα στο pcακι μου την επομενη εβδομαδα για τυχον παρατραγουδα και το jailbreak.

Απο οτι διαβάζω το έβαλαν ήδη 2 που δεν ήταν σε developers program και δουλεύει κανονικά ..... το βραδάκι θα την περάσω και εγώ.

Καλη τυχη:-)

Ευχομαι να γινεις ο 3oς.

Δημοσ.

Ερωτήσεις νέου:

Όταν συνδέεται με usb με τον υπολογιστή φορτίζεται η μπαταρία του?

Το επιπλέον ραδιόφωνο που είχα πάρει γιά το ipod θα λειτουργεί με το καινούριο iphone 3gs?

Συγχρονίζει τις επαφές και τα e-mail απο Outlook?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...