linuxovios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Πολυ απλα λοιπον...η MS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ με οτι αυτο συνεπαγεται.Ανταγωνιστικο λειτουργικο για home χρηση δεν υπαρχει(noob-friendly).Οτι λοιπον και να λετε καποιοι ...μονοι σας τα λετε μονοι σας τα ακουτε. Ό,τι να ναι... Τόσα ξέρεις τόσα λες. Ελα βρε lef50-san!!Ξερεις με ποια εννοια το λεω...!Δεν μιλαω για μας εδω..! Όπα... Ξεχωρίζεις τον εαυτό σου από την υπόλοιπη... πλέμπα... Ό,τι να ναι... Εσύ τώρα τι είσαι δηλαδή, λινουξάς . Ή επειδή έχεις τέτοια υπογραφή θα πιστέψω ότι είσαι αντικειμενικός. και με 1 gb ram παλι κομπλε τρεχουν. Τα 7 θα τρέχουν κομπλέ με 1 GB ? Για δώσε τα requirements και έλα να τα ξαναπούμε όταν κυκλοφορήσουν ( ξέχασα θα κάνεις θητεία - αλλά μπορείς να βάλεις το βύσμα σου να σου δώσει άδεια όταν βγουν τα 7 για τα πανηγύρια )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) welcome back ρε gdp77 Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2009 από ThReSh
disqualified Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 welcome back ρε gdp77 τωρα το καταλαβες? Απλα εχει υιοθετησει ενα πιο ηπιο προφιλ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 όχι, αλλά τώρα έκανε το μπαμ
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 ο κόσμος και ειδικα αυτη που θα παρουν λάπτοπ για facebook (δεν είναι λίγοι) δεν έχουν ειδεα απο linux ... μην βλέπουμε εδώ 700 άτομα 701 ατομα,ειμαι και εγω εδω!!!:lol:
tritonas00 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) κάτι μου λέει ότι δεν μας αρέσουν τα reviews όταν δεν είναι με το "μέρος" μας wisely spoken.! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:06 ---------- Ό,τι να ναι... Τόσα ξέρεις τόσα λες. Όπα... Ξεχωρίζεις τον εαυτό σου από την υπόλοιπη... πλέμπα... Ό,τι να ναι... Εσύ τώρα τι είσαι δηλαδή, λινουξάς . Ή επειδή έχεις τέτοια υπογραφή θα πιστέψω ότι είσαι αντικειμενικός. Τα 7 θα τρέχουν κομπλέ με 1 GB ? Για δώσε τα requirements και έλα να τα ξαναπούμε όταν κυκλοφορήσουν ( ξέχασα θα κάνεις θητεία - αλλά μπορείς να βάλεις το βύσμα σου να σου δώσει άδεια όταν βγουν τα 7 για τα πανηγύρια ) βρε βρε καλως τον!!:-) (μηπως το παρακαναμε λιγακι..?) Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2009 από tritonas00
elven Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Το "πλέμπα" είναι κάτι σαν trademark κι έτσι; Προδώθηκε λόγω μότο
tritonas00 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Το "πλέμπα" είναι κάτι σαν trademark κι έτσι;Προδώθηκε λόγω μότο btw....πλέμπα: θηλυκό (μειωτικό) τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, ο λαός Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2009 από tritonas00
ahristos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Κι ελεγα τι μου θυμιζει...We love you, gdp77 Δεν είναι αυτός... Τέτοιοι τύποι δεν βάζουν νερό στο κρασί τους Ντροπή του αν είναι αυτός...
Αδμιν Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δεν είναι αυτός... Μπα... Μετά το πλέμπα™ είμαι σίγουρος.
nio21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 γιατι αμα αφησουμε στο pc τα xp και δεν βαλουμε windows 7 τι θα γινει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα