parsifal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 κατσε μισο ποιος αναγκασε τις εταιρειες να προεγκαθιστουν win στα μηχανηματα τους? η MS μηπως? Αν θυμάμαι καλά, στο Αμέρικα είναι by law υποχρεωτικό ένα ολοκληρωμένο σύστημα Η/Υ να πωλείται με προεγκατεστημένο κάποιο OS. Οποιοδήποτε. Γι' αυτό π.χ. η Dell, η HP και άλλες εταιρείες προσφέρουν - σε κάποια από τα συστήματα που διαθέτουν - ως δυνατή επιλογή OS και το FreeDOS! Αν το καλοσκεφτείτε λίγο, αυτό περιπλέκει κάπως τα πράγματα για τις περισσότερες εταιρείες, production line-wise (και όχι μόνο)...
400philip Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μολις το αποκρυπτογραφησετε, ριξτε ενα pm Σε πείραξε ε ?
timekeeper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το Πλαίσιο πριν από κάποια χρόνια (το 2004 συγκεκριμένα) πούλαγε τα TURBO-X χωρίς λειτουργικό.
PeterHeppner Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μαλλον θελουν να θαψουν τα xp. παίζει, γιατί τα XP είναι ιδανικά για notebooks, τα vista και τα 7 γονατίζουν το hardware και πολλοί δεν θεωρούν την αναβάθμιση πέρα από XP απαραίτητη Γνωστό Windows fanboy o Αδμιν αυτός που δεν αντέχει Linux & mac είναι αυτόματα windows fanboy ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 τα Windows 7 είναι μια χαρά ακόμα και για netbook... Peter αν δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει μην κάνεις τέτοια posts
400philip Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δοκιμάσαμε τα 7100 πριν καιρό σε CELERON 1000 με 512 RAM. Δεν πηγαίνανε σφαίρα οπως τα XP αλλα ουτε και τόσο χάλια οπως τα VISTA. Netbookaki με 2GB RAM τα τρέχει κομπλέ.
el97639 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ . Εδω ακομα και mac os εχω δει σε netbook μας βλεπω προς τα εκει
million_voices Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 τα Windows 7 είναι μια χαρά ακόμα και για netbook... Peter αν δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει μην κάνεις τέτοια posts εξαρταται τι εννοει κανεις με το "μια χαρα" πχ στον σταθερο 2πυρηνο μου AMD με 4 GB ram για τα μετρα μου παει καλα σε netbook φανταζομαι θα ειναι απλα υποφερτα ξαναλεω με τα μετρα μου και χωρις να τρεχω τπτ τρελες εφαρμογες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 με 2gb ram είναι μια χαρά στα netbooks για τις δουλειές που είναι φτιαγμένα να κάνουν...
grimpr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Για κάθε περιορισμό, υπάρχουν 100 διανομές. Linus Torvalds has announced the release of version 2.6.30 of the Linux kernel.
DIL Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ε καπως ετσι το βλεπω .Ολοι στα netbooks να βαζουμε Linux
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Άσχετο αλλά ψιλοκολλάει: Θυμάμαι κάποια στιγμή είχα κατεβάσει το Steinberg Nuendo 3 το οποίο είχε dongle κλείδωμα... Για όποιον δεν το έχει συναντήσει, στο αυθεντικό nuendo το κλειδί δίνεται σε ένα usb stick το οποίο πρέπει να έχεις πάνω στο pc σου όσο τρέχεις το πρόγραμμα. Έχουν πάει λοιπόν κάποια group (οι H2Ο ή οι deviance νομίζω) και έχουν εκδόσει αυτό το dongle crack το οποίο εξομοιώνει αυτό το stick. Είχα διαβάσει λοιπόν μία φορά το nfo που ερχόταν με το crack και έλεγε το group στην steinberg: "Μέχρι να ανοίξει το πρόγραμμα έχει κάνει access στο stick 400 φορές. Από το να πάτε να φτιάχνεται βλακείες κλειδώματα τα οποία θα τα σπάσουμε έτσι κι αλλιώς, δεν τα βγάζεται να κάνετε και πιό γρήγορο το πρόγραμμα που σέρνεται;". Oπως τα ειπες φιλε μου με το nuendo. Γεια σε ολους...ειμαι σημερα για πρωτη φορα εξοδουχος(στρατο). Απο οτι βλεπω...τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου..αλλο ενα anti-MS thread:lol: Φυσικα δεν θα μπω στον κοπο να πω τις αποψεις μου αφου στους περισσοτερους ειναι γνωστες. Πολυ απλα λοιπον...η MS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ με οτι αυτο συνεπαγεται.Ανταγωνιστικο λειτουργικο για home χρηση δεν υπαρχει(noob-friendly).Οτι λοιπον και να λετε καποιοι ...μονοι σας τα λετε μονοι σας τα ακουτε.Εδω μαλιστα διαβαζω οτι ηδη η apple (θα μου πεις σιγα την σοβαρη εταιρια..anyway) εχει αρχισει να φοβαται τα 7.http://www.jcxp.net/news.php?newsid=2798 Καλημερα!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ---------- http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3557&p=17 και απόψεις θα παραμείνουν, τπτ αντικειμενικό ή αξιόπιστο... αν θεωρείς αυτές τις διαφορές "χάλια" τότε πάω πάσο... ρίξε μια ματιά και στο υπόλοιπο preview του anandtech να ενημερωθείς λίγο παραπάνω... μπραβο το θεριο τα 7..! Η άποψή μου γνωστή πιστεύω αλλά εδώ θα με βρεις σύμφωνο.Για desktop pc προσωπικά δεν με καλύπτει το Linux,ίσως ούτε σε laptop να μην τα βαζα αλλά σε netbook θα προτιμούσα ένα debian ας πούμε. +1000! @PeterHeppner εχεις δοκιμασει τα 7? Δοκιμάσαμε τα 7100 πριν καιρό σε CELERON 1000 με 512 RAM. Δεν πηγαίνανε σφαίρα οπως τα XP αλλα ουτε και τόσο χάλια οπως τα VISTA. Netbookaki με 2GB RAM τα τρέχει κομπλέ. και με 1 gb ram παλι κομπλε τρεχουν. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2009 από tritonas00
lef50 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Πολυ απλα λοιπον...η MS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ με οτι αυτο συνεπαγεται. Eτσι τα βρηκαμε αυτα τα πραγματα ετσι θα τα αφησουμε τι θα σηκωθουν τα ποδια να κτυπησουν το κεφαλι? Ανταγωνιστικο λειτουργικο για home χρηση δεν υπαρχει(noob-friendly) http://distrowatch.com/table.php?distribution=mint. (καλη θητεια φιλε μου)
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ehttp://distrowatch.com/table.php?distribution=mint. (καλη θητεια φιλε μου) Ελα βρε lef50-san!!Ξερεις με ποια εννοια το λεω...!Δεν μιλαω για μας εδω..! καλη θητεια φιλε μου) Thanks!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα