Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το εχεις κάνει ποτέ ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:01 ----------

Δεν απαιτώ να αλλάξει το προιον της. Απαιτώ να μην επιβάλλει και να σου δίνει επιλογές.

1. Εσύ το έχεις κάνει ποτέ?

2. Πόσες φορές πρέπει να σου πούμε ότι σε εσένα δεν επιβάλει τίποτα και ότι έχεις επιλογές?

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προφανως απο τα γραφομενα μου οχι, αλλα παιρνω το μερος της ευθυνης που μου αναλογει. Δε μπορω να πω οτι η microsoft δε σεβεται την αγοραστικη δυναμη μου απο τη στιγμη που αγορασα αδεια χρησης των windows.

Εχεις επιλογες, αλλα οταν επιμενεις να αγοραζεις τα netbook με τις αδειες χρησης των windows για ποια αγοραστικη δυναμη μιλας?

Συμπερασμα,...αν θες αλλαγες να εισαι ετοιμος να κανεις και θυσιες

Δημοσ.

Inray καλα τα παραδείγματα σου αλλά εκτος Ελλάδας. Εχω δει και το 2140 και το ASUS 1000H και τα εχω χρησιμοποιήσει. Επίσης και το ADVENT.

Ποιοτικά και κατασκευαστικα ειναι πολύ καλυτερα απο τα MSI. Εγω εκεί αποδίδω την τιμή τους οχι στον τύπο αδειας του λειτουργικού.

Δημοσ.
Ποιοτικά και κατασκευαστικα ειναι πολύ καλυτερα απο τα MSI. Εγω εκεί αποδίδω την τιμή τους οχι στην αδεια του λειτουργικού.

Και ποιός σου μίλησε για τιμή; Τόση ώρα προσπαθώ να σου δείξω εταιρείες και μοντέλα netbooks που κανένας δεν τους επέβαλε τα specs τους και χωρίς να ακολουθούν τους "δήθεν περιορισμούς" της MS συνοδεύονται από XP χωρίς να γκρινιάζει κανείς.

Δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως δεν επιβάλει η MS τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά ο κατασκευαστής; Ε μα επιτέλους, εγώ ο ίδιος πάνω από δεκαπέντε χρόνια είμαι επίσημος business partner της Microsoft (αν θέλεις pm να σου δώσω στοιχεία μου), συναρμολογητής και μεταπωλητής συστημάτων και κανένας δεν μου επέβαλε ποτέ τι λειτουργικό ή ποια έκδοση βάζω στα μηχανήματά μου. Το μόνο που καθορίζει τις αποφάσεις μου είναι η αγορά και οι καταναλωτές. Τίποτα άλλο. Ε μην τρελαθούμε κιόλας βρε φιλαράκι. Είναι δυνατόν όλοι εσείς έξω από το χορό να γνωρίζετε τι γίνεται μέσα και να μην γνωρίζουμε αν υπήρχε εμείς τον "νταβατζή" μας που κάνουμε αυτή τη δουλειά;

Δημοσ.

Εφοσον εγω λοιπόν και πολλοί άλλοι είμαστε πελάτες καλό θα ήταν να ενημερωνόμαστε για το τι κάνει η MS ή τι πρόκειται να κανει. Κι οχι μια μερα, ενα πρωι, ετσι θα γίνει κι αμα σας αρέσει.

Δεν θέλω να μου δώσεις PM προς θεού σε πιστεύω.

Δημοσ.
Εφοσον εγω λοιπόν και πολλοί άλλοι είμαστε πελάτες καλό θα ήταν να ενημερωνόμαστε για το τι κάνει η MS ή τι πρόκειται να κανει. Κι οχι μια μερα, ενα πρωι, ετσι θα γίνει κι αμα σας αρέσει.

Πολύ σωστά μαζί σου και εγώ στην ενημέρωση αλλά όχι όμως και να ανακυκλώνουμε κάθε τόσο ότι ανοησία διαβάζουμε στο web. Κανείς δεν λέει πως η MS είναι άγια όπως δεν είμαι άγιος και εγώ αλλά και κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση. Κανείς όμως ειδικά εμείς τα μικρομάγαζα δεν θα κάναμε την ανοησία να προμοτάρουμε την MS αν μας καθόταν στον σβέρκο επιβάλλοντας τέτοιες ανοησίες. :-)

Δημοσ.
Πολύ καλά έκανε η Microsoft. Να ξεκουμπιστούν τα XP από προσώπου γης, αυτό το απολίθωμα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: απολίθωμα

Δημοσ.

Απολίθωμα αλλά κάνει τη δουλειά του. Και εμένα μου την δίνει που μετά 8 χρόνια ακόμα υπάρχει αλλά με τις απαιτήσεις των Vista δεν θα μπορούσαν να καταργηθούν εύκολα τα XP. Ειδικά σε στενόχωρες οικονομικά χώρες όπως η Ελλάδα που για να αλλάξει ή να αναβαθμίσει μηχάνημα ο επαγγελματίας θα πρέπει πρώτα να πάρει φωτιά το μαγαζί του και να καούν όλα. Άσε που και τότε θα μάζευε καμμιά λαμαρίνα ή καμμιά μνήμη να τα βάλει στο νέο μηχάνημα. :lol:

Δημοσ.
Πολύ καλά έκανε η Microsoft. Να ξεκουμπιστούν τα XP από προσώπου γης, αυτό το απολίθωμα.

Χαλαρωσε λιγο.......αυτο το απολιθωμα οπως το αποκαλεις ειναι το μακροβιοτερο και πιο επιτυχημενο λειτουργικο που εχει βγαλει η ms.

Δημοσ.
Πες μου ένα τεχνικό πλεονέκτημα των windows έναντι του linux στα netbooks*. Μόνο λόγοι σχέσεων αγοράς τους πιέζουν, δε θέλουν να πείσουν τον κόσμο να γνωρίσει κάτι διαφορετικό γιατί μάλλον το θεωρούν δυσκολότερο (διαφημίσεις, κάτσε να σου μάθω πρώτα τι είναι το linux κτλ). Και πάντα σε κάτι τέτοια μου βρωμοκοπάνε μίζες.

[...]

Η άποψή μου γνωστή πιστεύω αλλά εδώ θα με βρεις σύμφωνο.

Για desktop pc προσωπικά δεν με καλύπτει το Linux,ίσως ούτε σε laptop να μην τα βαζα αλλά σε netbook θα προτιμούσα ένα debian ας πούμε.

Μίζες παίζουν βέβαια αλλά παίζει κι ο φόβος,αν αυτοί αρνηθούν και βάλουν Linux αλλά οι "αντίπαλοι" πάνε με τα νερά της MS τότε κλάφτα,φαλήρισαν...

Απο την άλλη πιστεύω ότι δεν έχει γίνει καθόλου καλή δουλειά στις distros που υποτίθεται βγήκαν ειδικά για τα netbooks,αυτοί που γνωρίζουν απο Linux τις ξηλώνουν το πρώτο μισάωρο και αυτοί που δεν γνωρίζουν δεν ασχολούνται καν,ευθύνη των devs υπάρχει πιστεύω και είναι κατα κάποιο τρόπο μέρος της είδησης

Δημοσ.

Λοιπόν, δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα.

Γιατί θέτουν περιορισμό στα υβριδικά συστήματα?

Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα;

Και μη μου πείτε με XP(ΝΤFS) δεν μπορούν οι SSD και μπορούν με linux(ext3,ext4).

Θέλω να πω, ότι δεν είναι και πολλά τα συστήματα που χτυπάει; Θέλει απλά να τσακίσει την MSI? Τα 'κανε πλακάκια με την Asus?

while(400philip==troll)

do{stop_responding();}

Δημοσ.
Λοιπόν, δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα.

Γιατί θέτουν περιορισμό στα υβριδικά συστήματα?

Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα;

Και μη μου πείτε με XP(ΝΤFS) δεν μπορούν οι SSD και μπορούν με linux(ext3,ext4).

Θέλω να πω, ότι δεν είναι και πολλά τα συστήματα που χτυπάει; Θέλει απλά να τσακίσει την MSI? Τα 'κανε πλακάκια με την Asus?

while(400philip==troll)

do{stop_responding();}

Γιατί αλλιώς τα netbooks θα πλησιάσουν τις επιδόσεις laptop έχωντας φθηνότερες άδειες χρήσης ;)

Δημοσ.

Troll ξε-troll καποιοι που με αποκάλεσαν έτσι μπροστά μου ουτε περίληψη δεν είναι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:31 ----------

Γιατί αλλιώς τα netbooks θα πλησιάσουν τις επιδόσεις laptop έχωντας φθηνότερες άδειες χρήσης ;)

Να και κάποιος που επιτέλους το ανέφερε αυτο.

Δημοσ.
Troll ξε-troll καποιοι που με αποκάλεσαν έτσι μπροστά μου ουτε περίληψη δεν είναι.

Μολις το αποκρυπτογραφησετε, ριξτε ενα pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...