Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με 180 - 200 αγόραζα ULTIMATE. Αντε πάει στο διάλο. Με 500 ΟΧΙ. Τοσα λεφτά έχω πετάξει.

Γι'αυτό υπάρχουν και μικρότερες εκδόσεις. Δεν νομίζω πως σου έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό απαιτώντας να αγοράσεις τα Ultimate.

Έχεις υπόψιν σου οτι οι SSD δεν δουλευουν καλα με τα XP ? Ενω στα VISTA και στα 7 πάνε πολύ καλύτερα ? Μολις λοιπόν βγάλανε υβριδικά NETBOOKS ήρθε ο νταβατζής και λέει επ σταματήστε.

Δεν ήρθε κανένας "νταβατζής" φιλαράκι. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για αλλαγή λειτουργικού. Μην έχεις την απαίτηση παλαιότερο λειτουργικό το οποίο ήδη μετρά τρεις γενιές εκδόσεων να υποστηρίζει σημερινό hardware. Οπότε ώρα για αλλαγή, ακριβώς όπως έγινε και με πρηγούμενες εκδόσεις είτε των Windows είτε οποιουδήποτε άλλου OS. Απλή κοινή λογική.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω κατακρίνω την πολιτική τους.

Βεβαια ολα αυτα τα κανουμε στα λογια, γιατι εγω βλεπω απο σενα με τα 3 Netbook οικονομικη στηριξη και με το κατι παραπανω στην πολιτικη τους οταν φτανουμε στα εργα. Αρα τα λογια να φαληρισουν και να...... δεν εχουν καμια βαση. Κοινως και με συγχωρεις για την εκφραση...ψευτοτσαμπουκαδες

Να κατακρινουμε πολιτικες αλλα να εχουμε και μετρο σε αυτα που λεμε

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω δοκίμασα ΚΑΜΙΑ 10αριά παιχνίδια σε SLI και στα 2 λειτουργικά. Μόνο όταν κάτι το δεις μπορείς να έχεις άποψη. Το Review αν και το διάβασα δεν μου λέει κάτι.

Εβγαζε το WARHEAD 7-9 FPS παραπάνω στο SLI στα 7 ? Και σε άλλα παιχνίδια. Φόρτωνε καλύτερα ο SSD 7 απότι τα VISTA ? Τέλος για μένα είναι καλύτερα τα 7. Higher is better.

κανείς δεν αρνείται ότι τα 7 είναι καλύτερα, αλλά μην μου λες ότι τα Vista είναι χάλια με τέτοιες διαφορές σύμφωνα με το ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Anandtech...

το ότι δοκίμασες εσύ καμια 10αρια παιχνίδια δεν μου λέει κάτι και εγώ μπορώ να πω ότι θέλω, με πιστεύει κάποιος που δεν με ξέρει? ασφαλώς και όχι...

πρώτον δεν έχεις δώσει ούτε μια απόδειξη για να στηρίξεις αυτά που λες, δεύτερον δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου για να είσαι αξιόπιστος (no offence), άρα πως περιμένεις να σταθούν αυτά που λες?

Δημοσ.

Με τέτοια τιμολογιακή πολιτική όλο θα χανουν. Με 50 € θα σου άρεσε και σένα να αγοράζεις την απλή έκδοση. και όχι με 100-120. Ετσι δεν έιναι ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:20 ----------

κανείς δεν αρνείται ότι τα 7 είναι καλύτερα, αλλά μην μου λες ότι τα Vista είναι χάλια με τέτοιες διαφορές σύμφωνα με το ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Anandtech...

το ότι δοκίμασες εσύ καμια 10αρια παιχνίδια δεν μου λέει κάτι και εγώ μπορώ να πω ότι θέλω, με πιστεύει κάποιος που δεν με ξέρει? ασφαλώς και όχι...

πρώτον δεν έχεις δώσει ούτε μια απόδειξη για να στηρίξεις αυτά που λες, δεύτερον δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου για να είσαι αξιόπιστος (no offence), άρα πως περιμένεις να σταθούν αυτά που λες?

Εμενα δεν νοιάζει τι λες ΕΣΥ. Και ουτε πρόκειτα να κάτσω να σηκώσω BENCH και PHOTOS για να με πιστέψεις ΕΣΥ φίλε μου.

Πηγαινε αγόρασε οποιο HARDWARE θες και κάνε τις δοκιμές σου. Μιας και οταν μιλάω με 5-10 ανθρώπους στο εξωτερικό που δεν εχουν βγει απο το σπίτι τους λιώνοντας και κάνοντας δοκιμές και ξοδευοντας λεφτα που δεν προκιται να βγάλεις ποτε ουτε εσυ ουτε εγώ μπορώ να ξέρω και κατι παραπέρα αν οχι παρα πολλά.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είμαι εγώ ο μόνος που δεν σε πιστεύει, υπάρχουν και άλλοι ευτυχώς...

αν δεν σε νοιάζει να σε πιστέψουν ή να σε παίρνουν στα σοβαρά τότε να μην γράφεις σε forum, τσάμπα bits και χρόνο ξοδεύεις...αλλιώς προσπάθησε να γράφεις με επιχειρήματα και αποδείξεις για να μην trollάρεις

και εγώ ξέρω 20 άτομα που κάνουν το ίδιο που λες και εσύ και έχουν την αντίθετη άποψη(είναι και hackers έτσι!), YAY i win!

Δημοσ.
Με τέτοια τιμολογιακή πολιτική όλο θα χανουν. Με 50 € θα σου άρεσε και σένα να αγοράζεις την απλή έκδοση. και όχι με 100-120. Ετσι δεν έιναι ?

Γιατί στα 3-4 netbooks που λες πως αγόρασες πλήρωσες ποτέ για Windows;

Όσο για τα 100, 120, 200, 500 ή 10.000 αν θες, δεν είσαι εσύ αυτός που θα καθορίσει την τιμή τους αλλά ο κατασκευαστής τους. Και αν σκεφτείς την πολυπλοκότητα κατασκευής και τον χρόνο ζωής (πάνω από 3 χρόνια) ενός λειτουργικού, καθώς και το ότι είναι το μόνο software που χρησιμοποιεί κάποιος κάθε μέρα και κάθε ώρα τότε μάλλον το ποσό είναι ελάχιστο. Το καταλαβαίνεις πως μιλάμε για λιγότερο από το κόστος ενός καφέ το μήνα;

Αν πάλι γενικά δεν σου αρέσει να πληρώνεις (πράγμα που πιστεύω πως συμβαίνει) τότε υπάρχουν και δωρεάν λειτουργικά φτιαγμένα ειδικά για τις δικές σου απαιτήσεις. Προτίμησέ τα λοιπόν και άσε εμάς τα "θύματα" της MS να υποφέρουμε. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εχεις υπόψιν σου οτι οι SSD δεν δουλευουν καλα με τα XP ?

Τα XP έχουν σοβαρό πρόβλημα με τους SSD μιας και πριν 8 χρόνια δεν υπήρχε ούτε στην φαντασία τους αυτή η τεχνολογία. Όταν είχα το laptop με τον SSD των 8GB(!) και έβαλα XP πάνω, ανα κάποιο χρονικό διάστημα σταματούσε να ανταποκρίνεται για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά από μία επική αναζήτηση στο net βρήκα ένα άρθρο ενός τύπου που έλεγε ότι αυτό οφείλεται στον τρόπο που κάνουν partition τα windows xp στον σκληρό. Είχε στείλει και email στην M$ και αυτή δέχτηκε τα συμπεράσματα του. Οπότε για να βάλεις XP σε SSD δίσκο ήθελε 3rd party partition software ή να κάνεις μία πατέντα με το recovery cd των vista. Αν αναρωτιέστε ήθελε κάποιο offset ως προς το σημείο που θα ξεκινούσε να κάνει partition.

Ίσως αυτός είναι ένας βασικός λόγος που έδιναν linux μαζί με τους SSD δίσκους... πχ η Acer είχε το Acer aspire one 110L (L = Linux) με 8GB SSD HD και 512MB RAM και το 150X (X = XP) ή 150L με 160GB HD και 1GB RAM. Δηλαδή XP έδινε μόνο με τον κλασικό δίσκο...

PS. http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?t=48309

Επεξ/σία από santeron
added link
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
δεν είμαι εγώ ο μόνος που δεν σε πιστεύει, υπάρχουν και άλλοι ευτυχώς...

αν δεν σε νοιάζει να σε πιστέψουν ή να σε παίρνουν στα σοβαρά τότε να μην γράφεις σε forum, τσάμπα bits και χρόνο ξοδεύεις...αλλιώς προσπάθησε να γράφεις με επιχειρήματα και αποδείξεις για να μην trollάρεις

και εγώ ξέρω 20 άτομα που κάνουν το ίδιο που λες και εσύ και έχουν την αντίθετη άποψη(είναι και hackers έτσι!), YAY i win!

Ρε συ ειπα κατι που δοκίμασα εγώ το καταλαβαίνεις ? εγω οχι οι γνωστοι μου και ο φιλοι μου.Δεν ειπα οτι μπορεί να ισχύει στο επακρο.

Πες μας κι εσυ τι δοκίμασες κι οχι τι λένε τα REVIEW ή οι γνωριμίες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:36 ----------

Γιατί στα 3-4 netbooks που λες πως αγόρασες πλήρωσες ποτέ για Windows;

Όσο για τα 100, 120, 200, 500 ή 10.000 αν θες, δεν είσαι εσύ αυτός που θα καθορίσει την τιμή τους αλλά ο κατασκευαστής τους. Και αν σκεφτείς την πολυπλοκότητα κατασκευής και τον χρόνο ζωής (πάνω από 3 χρόνια) ενός λειτουργικού, καθώς και το ότι είναι το μόνο software που χρησιμοποιεί κάποιος κάθε μέρα και κάθε ώρα τότε μάλλον το ποσό είναι ελάχιστο. Το καταλαβαίνεις πως μιλάμε για λιγότερο από το κόστος ενός καφέ το μήνα;

Αν πάλι γενικά δεν σου αρέσει να πληρώνεις (πράγμα που πιστεύω πως συμβαίνει) τότε υπάρχουν και δωρεάν λειτουργικά φτιαγμένα ειδικά για τις δικές σου απαιτήσεις. Προτίμησέ τα λοιπόν και άσε εμάς τα "θύματα" της MS να υποφέρουμε. :-)

2 τα αγόρασα οπότε πλήρωσα αδεια XP. Και τα άλλα μεταχειρίσμένα. Διάβασε τα ποστ μου. Κι εγώ θύμα είμαι. Εγω προτίθεμαι να πληρώσω WINDOWS αν πέσουν οι τιμές. ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ? ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΤΊΘΕΣΤΕ ? ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ?

Επεξ/σία από 400philip
Δημοσ.
Εγω προτίθεμαι να πληρώσω WINDOWS αν πέσουν οι τιμές. ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ? ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΤΊΘΕΣΤΕ ?

Οι τιμές εξαρτώνται από εσένα και τις επιλογές σου. Εφόσον από ότι κατάλαβα από τις δοκιμές που λες πως έκανες με Vista έχεις ήδη άδειά τους, τότε το μόνο που έχεις να πληρώσεις είναι 40-60€ για upgrade στα 7. Τεράστιο ποσό δεν λέω... :P

Τώρα αν πάλι θέλεις Ultimate - Retail super duper edition και εγώ θέλω μια F430 και δεν την θεωρώ ακριβή (γι'αυτό που είναι) παρόλο που μάλλον δεν πρόκειται να την αποκτήσω. Δεν κάθομαι όμως να βρίζω την Ferrari γιατί δεν ρίχνει τις τιμές.

Δημοσ.
Οι τιμές εξαρτώνται από εσένα και τις επιλογές σου. Εφόσον από ότι κατάλαβα από τις δοκιμές που λες πως έκανες με Vista έχεις ήδη άδειά τους, τότε το μόνο που έχεις να πληρώσεις είναι 40-60€ για upgrade στα 7. Τεράστιο ποσό δεν λέω... :P

Τώρα αν πάλι θέλεις Ultimate - Retail super duper edition και εγώ θέλω μια F430 και δεν την θεωρώ ακριβή (γι'αυτό που είναι) παρόλο που μάλλον δεν πρόκειται να την αποκτήσω.

Τωρα βρήκες αλλο πάτημα πάλι ? Απο τις δοκιμές στην αναβάθμιση ? Δεν θα αγόραζα ULTIMATE για να το λεει, απλά για να μπορώ να εχω μια ολοκληρωμένη εφαρμογή. Οχι κοψιματα απο δω κοψίματα απο κει.

Δημοσ.

μονο επιχειρησεις,μαγαζια,επαγγελματιες σε καποιο ποσοστο καθως και μια μεριδα (οχι μεγαλη) χρηστων αγοραζουν win

οι υπολοιπες αδειες ειναι οι με το ζορι πωλησεις της MS με φορητους και επωνυμους σταθερους

χοντρικα λεω οτι ενα 40% των χρηστων εχει με καποιον τροπο νομιμες αδειες

Δημοσ.
Τωρα βρήκες αλλο πάτημα πάλι ? Απο τις δοκιμές στην αναβάθμιση ? Δεν θα αγόραζα ULTIMATE για να το λεει, απλά για να μπορώ να εχω μια ολοκληρωμένη εφαρμογή. Οχι κοψιματα απο δω κοψίματα απο κει.

Εσύ δεν είπες πως δοκίμασες τα Vista; Πως τα δοκίμασες χωρίς να τα έχεις; Και αν τα έχεις υποθέτω πως θα πληρώσεις 50€ για να τα αναβαθμίσεις σε 7, έτσι δεν είναι;

Όσο για τα Ultimate για πες μου ποιά δυνατότητά τους είναι αυτή που σου χρειάζεται τόσο πολύ και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν. Πρόσεξε, δεν λέω πως τα Ultimate δεν έχουν τίποτα παραπάνω από άλλες editions αλλά πραγματικά αμφιβάλλω πολύ στο κατά πόσο σου χρειάζονται εσένα αυτά τα features.

Και πέρα από αυτό, μην θεωρείς πως οι άλλες εκδόσεις έχουν κοψίματα από εδώ και από εκεί. Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει. Ακόμα όμως και έτσι, εφόσον χιλιάδες τεράστιου μεγέθους corporates οργανισμοί και ιδιώτες "βολεύονται" χωρίς Ultimate φαντάζομαι πως το ίδιο μπορείς και εσύ. Αν πάλι όχι τότε σίγουρα μπορείς να εκτιμήσεις τον λόγο για τον οποίο είναι ακριβότερα. :P

Δημοσ.

Επειδή ξεφύγαμε αρκετα ας παραθέσει ο καθένας την γνώμη του και μόνο, τι πιστευει.

Σας αρέσει που μια εταιρεία εκτός απο κουμάντο στο λειτουργικό της (αντε πες δικο της ειναι)

κανει κουμάντο και στο HARDWARE ? Εδω μέσα ολοι εχουμε το ίδιο ΗOBBY, την ίδια τρέλα.

Εμενα οχι τους θεωρώ νταβατζήδες. Θα αγοράσω οταν και θα αγοράσει πολυς κόσμος οταν αποφασίσουν να υπολογίσουν την αγοραστική δυναμη μας.

Θα θελατε να αγοράσετε ενα LAPTOP στο μέλλον η ένα PC που να έχει περιορισμό στην αναβάθμιση του η που να το αποσύρουν επειδή μια εταιρεία λογισμικού ετσι επέλεξε ?

Δεν φτάνει που όλα τα παιχνίδια και ΤΟ HARDWARE χτίζονται ήδη πάνω στα WINDOWS ? Πρεπει να μας λένε τώρα και ποιο μηχάνημα θα αγοράσουμε ?

Δημοσ.
Να συμμορφωθούν κιόλας!

Συγνώμη, αλλά βάση ποιας εξουσίας η M$ λέει στους κατασκευαστές τι hardware θα περιλάβουν στα προϊόντα τους; :-(

Μήπως επειδή έχουν γίνει συμφωνίες για να τους προσφέρει φθηνά το λειτουργεικό; :o

Άμα ξεφύγουν από τα standard τα netbooks θα πρέπει να πληρώσουν για άδεια laptop ;)

Δημοσ.
Μήπως επειδή έχουν γίνει συμφωνίες για να τους προσφέρει φθηνά το λειτουργεικό; :o

Άμα ξεφύγουν από τα standard τα netbooks θα πρέπει να πληρώσουν για άδεια laptop ;)

Πές τα ρε άνθρωπε μήπως και το καταλάβουν ορισμένοι. :-)

Η μια άδεια έχει 20€ και η άλλη 50€, εδώ είναι το παιχνίδι και όχι πως η MS καθορίζει το hardware και άλλες τέτοιες ανοησίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...