Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περα απο αυτο για να μιλησουμε σοβρα επιζητουν αυτο που λες, το να παραμενεις στα windows, και στην περιπτωση σου το εχουν επιτυχει μια χαρα δε νομιζεις?

Οχι μόνο στην δική μου σε πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων. Και μην ξεχνάς και την τεράστια βιομηχανία "ας πουμε" του HOME ENTERTAINMENT.

Τα παιχνίδια που τα πας ? Δεν νομίζω να κάτσουν να τα γράψουν για LINUX.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν φτάνει που έβγαλαν το απόλυτο σκουπίδι τα VISTA, το οποίο ήταν ενα ματαβατικό λειτουργικό όπως τα MILLENIUM τότε. Εβγαλαν τα 7 (τα οποία είναι ούτως η άλλως ξαναζεσταμένο φαγητό--> βλεπε WINVER = 6.1 και κάτι ψιλά) είδαν οτι ο κόσμος ευχαριστήθηκε απο τις επιδόσεις και τώρα λένε οι παλιοαπατεώνες. ΕΕΕπππ NETBOOK ? με 2 RAM και SSD ? Μιλάνε κιόλας.

Και θέλουν να πληρώσουμε για STARTER έκδοση των 7 και τόσα φράγκα. ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!! και μόλις ανοίγεις NOTEPAD, FIREFOX, OFFICE και πας να ανοίξεις και κανα άλλο να τρως πόρτα.

μια χαρά είναι τα Vista, όχι κάτι το συγκλονιστικό αλλά είναι μια χαρά...

τα Starter δεν έχουν πλέον περιορισμό εφαρμογών...

Δημοσ.
μια χαρά είναι τα Vista, όχι κάτι το συγκλονιστικό αλλά είναι μια χαρά...

τα Starter δεν έχουν πλέον περιορισμό εφαρμογών...

Οι απόψεις είναι απόψεις φίλε μου.

Σκουπίδια είναι για μένα και θα είναι για πάντα. Εσενα μπορεί να σε καλύπτουν.Απο μένα δεκτό.

Εδω και με το SP2 αν και διορθώνουν άλλα προβλήματα γίνονται ελαφρώς πιο "αργα".

Και οι επιδόσεις στα παιχνίδια ήταν χάλια. Αλλιως έτρεχε το SLI στα VISTA αλλιώς (καλύτερα) στα 7. Για CROSSFIRE δεν ξέρω.

Δημοσ.
Και θέλουν να πληρώσουμε για STARTER έκδοση των 7 και τόσα φράγκα. ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!! και μόλις ανοίγεις NOTEPAD, FIREFOX, OFFICE και πας να ανοίξεις και κανα άλλο να τρως πόρτα.

Ούτε πουλιέται η Starter Edition για να την αγοράσεις ούτε απευθύνεται στη δική μας αγορά ούτε και έχει αυτούς τους περιορισμούς. Επομένως αντί να σπαταλάς σάλιο σε κατάρες ενάντια στην MS φρόντισε να ενημερωθείς. :-)

Δημοσ.

Σκουπίδια είναι για μένα και θα είναι για πάντα. Εσενα μπορεί να σε καλύπτουν.Απο μένα δεκτό.

Εδω και με το SP2 αν και φτιάχνουν γίνονται ελαφρώς πιο "αργα".

Και επιδόσεις στα παιχνίδια ήταν χάλια. Αλλιως έτρεχε το SLI στα VISTA αλλιώς (καλύτερα) στα 7.

νομιζω οτι χεστηκανε για τα παιχνιδια, εχουν το xbox. Τους gamers τους κρατανε απο τα ...... ετσι κι αλλιως. Ενα αξιοπιστο λειτουργικο εψαχναν οχι ενα αμαξι που τρεχει με 1000 αλλα δεν μπορει να στριψει

Δημοσ.

Κάτι τέτοια βλέπω και από εκεί που έχω αμφιβολίες για το αν είναι σωστό να βάζω σπασμένα windows ευχαριστιέμαι να μην την πληρώνω ποτέ...

Δημοσ.

Κοιτάξτε... Εχώ εγκαταστήσει πολλές φορές Linux και στο desktop και στο netbook και δεν είμαι τελείως noob με το θέμα... Το κλασικό πρόβλημα που έχω είναι ότι πάντα κάτι μου λείπει και πρέπει να γυρίσω σε Windows πάλι.

Πχ. Είχα βάλει το τελευταίο distribution από ubuntu στο acer aspire one 110L που έχω και δεν έλεγε να δει τον wifi controller. Βρήκα ένα fix σε κάποιο forum που έπρεπε να κάνεις override τους default drivers του Atheros. Και πάλι σε κάθε ψιλοmajor update έπρεπε να ξανατρέξω το script και να κάνω clean και remake τους drivers... Τα linux δυστυχώς θέλουν αρκετή απλοποίηση ακόμα για έναν home user που έχει μάθει να πατάει το κουμπάκι και όλα να τρέχουν και να μην χρειάζεται γνώσεις C και pearl για να τρέξει ένα πρόγραμμα... Κάτι τέτοιο έχει καταφέρει η Apple βέβαια με ένα unix-based system με συγκεκριμένο hardware (μπορείς να βάλεις μόνο ότι θέλει η apple) και συγκεκριμένο SDK για τις εφαρμογές.

Όσο για την M$ είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της. Αν έχει τα @@ ας βγάλει καλό λειτουργικό και θα ξεχάσουμε όλοι τα XP την επόμενη μέρα... Δεν νομίζω ότι κανείς έχει κανένα συναισθηματικό δεσμό μαζί τους... Και για να το πάω και λίγο πιό μακρυά, ας το βάλει και μία φυσιολογική τιμή και μπορεί να πουλήσει και κανένα αυθεντικό copy...

Άσχετο αλλά ψιλοκολλάει: Θυμάμαι κάποια στιγμή είχα κατεβάσει το Steinberg Nuendo 3 το οποίο είχε dongle κλείδωμα... Για όποιον δεν το έχει συναντήσει, στο αυθεντικό nuendo το κλειδί δίνεται σε ένα usb stick το οποίο πρέπει να έχεις πάνω στο pc σου όσο τρέχεις το πρόγραμμα. Έχουν πάει λοιπόν κάποια group (οι H2Ο ή οι deviance νομίζω) και έχουν εκδόσει αυτό το dongle crack το οποίο εξομοιώνει αυτό το stick. Είχα διαβάσει λοιπόν μία φορά το nfo που ερχόταν με το crack και έλεγε το group στην steinberg: "Μέχρι να ανοίξει το πρόγραμμα έχει κάνει access στο stick 400 φορές. Από το να πάτε να φτιάχνεται βλακείες κλειδώματα τα οποία θα τα σπάσουμε έτσι κι αλλιώς, δεν τα βγάζεται να κάνετε και πιό γρήγορο το πρόγραμμα που σέρνεται;".

Δημοσ.

Η MS εχει ηδη ανανεωσει την ημερομηνια ληξης πωλησης XP 2 φορες. Τοτε την κοροιδευανε οτι δεν σκοτωνει τα XP για να συνεχισει να τα παιρνει και απο τα netbook που δεν σηκωναν vista. Επισης μας αναγκαζε να τρεχουμε "λειτουργικο οκταετιας" (τοτε δεν ειχε κλεισει τα 7 χρονια αλλα μας αρεσει να υπερβαλλουμε).

Τωρα που επιτελους εχει εκλειψει και ο τελευταιος λογος να ζουν τα XP, η MS ως γνησιος δικτατορας κανει την απαραδεκτη κινηση να τα ληξει χωρις να ρωτησει κανενα!

Τελικα υπαρχει κατι που να κανει η MS και να μην ειναι κατακριτεο?

Αν η ειδηση ηταν οτι αποφασισε να ξανα ανανεωσει την ημερομηνια ληξης των XP θα λειπαν τα σχολια του στυλ "απατεωνες", "να ψοφησουν" κλπ?

Δημοσ.

Όσο για την M$ είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της. Αν έχει τα @@ ας βγάλει καλό λειτουργικό και θα ξεχάσουμε όλοι τα XP την επόμενη μέρα... Δεν νομίζω ότι κανείς έχει κανένα συναισθηματικό δεσμό μαζί τους... Και για να το πάω και λίγο πιό μακρυά, ας το βάλει και μία φυσιολογική τιμή και μπορεί να πουλήσει και κανένα αυθεντικό copy...

.

Πέστα......+1

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:55 ----------

Δεν χρειάζεται να δουλεύει κανείς στην MS για να καταλαβαίνει πόσο ανόητοι είναι οι ισχυρισμοί περί δήθεν περιορισμούς που θέτει στα netbooks. Αρκεί μια βόλτα στην αγορά ή το Google για να βρεις netbooks με 2GB με ssd και XP και θα καταλάβεις μετά πόσο FUD κυκλοφορεί.

Εδω μιλάμε για νταβατζιλίκι της MS. Τι πάει να πει να συμμορφωθούν ? Ελα ντε. Εχω αλλάξει 2-3 Netbooks. Ολα τα είχα με 2RAM και 7200 δίσκους.

Δημοσ.
θέλει η apple) Δεν νομίζω ότι κανείς έχει κανένα συναισθηματικό δεσμό μαζί τους...

συναισθηματικό δεσμο????? Συνηθεια εξαρτηση κοψιμο και οικονομικα συμφεροντα εχουν. Δεν φτανουν?

• Super Moderators
Δημοσ.

Εδω και με το SP2 αν και διορθώνουν άλλα προβλήματα γίνονται ελαφρώς πιο "αργα".

Και οι επιδόσεις στα παιχνίδια ήταν χάλια. Αλλιως έτρεχε το SLI στα VISTA αλλιώς (καλύτερα) στα 7. Για CROSSFIRE δεν ξέρω.

http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3557&p=17

και απόψεις θα παραμείνουν, τπτ αντικειμενικό ή αξιόπιστο...

αν θεωρείς αυτές τις διαφορές "χάλια" τότε πάω πάσο...

ρίξε μια ματιά και στο υπόλοιπο preview του anandtech να ενημερωθείς λίγο παραπάνω...

Δημοσ.
Η MS εχει ηδη ανανεωσει την ημερομηνια ληξης πωλησης XP 2 φορες. Τοτε την κοροιδευανε οτι δεν σκοτωνει τα XP για να συνεχισει να τα παιρνει και απο τα netbook που δεν σηκωναν vista. Επισης μας αναγκαζε να τρεχουμε "λειτουργικο οκταετιας" (τοτε δεν ειχε κλεισει τα 7 χρονια αλλα μας αρεσει να υπερβαλλουμε).

Τωρα που επιτελους εχει εκλειψει και ο τελευταιος λογος να ζουν τα XP, η MS ως γνησιος δικτατορας κανει την απαραδεκτη κινηση να τα ληξει χωρις να ρωτησει κανενα!

Τελικα υπαρχει κατι που να κανει η MS και να μην ειναι κατακριτεο?

Αν η ειδηση ηταν οτι αποφασισε να ξανα ανανεωσει την ημερομηνια ληξης των XP θα λειπαν τα σχολια του στυλ "απατεωνες", "να ψοφησουν" κλπ?

Μπορεί και να έλειπαν.

Δημοσ.

Εδω μιλάμε για νταβατζιλίκι της MS. Τι πάει να πει να συμμορφωθούν ? Ελα ντε. Εχω αλλάξει 2-3 Netbooks. Ολα τα είχα με 2RAM και 7200 δίσκους.

εσυ εισαι ο μεγαλυτερος τροφοδοτης τους και μετα θελεις και την πτωση τους?

Δημοσ.
Εδω μιλάμε για νταβατζιλίκι της MS. Εχω αλλάξει 2-3 Netbooks. Ολα τα είχα με 2RAM και 7200 δίσκους.

Sorry αλλά δεν έχεις δίκιο. Μια βόλτα στα online shops των HP, Dell κλπ και θα δεις netbooks με 2GB ssd disks και φυσικά XP. Που είναι λοιπόν οι δήθεν περιορισμοί και προς τι ο ντόρος του topic εφόσον δεν ισχύει κάτι τέτοιο;

Αλλά είπαμε, γκρίνιάζουμε για να γκρινιάζουμε. :-)

Δημοσ.
http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3557&p=17

και απόψεις θα παραμείνουν, τπτ αντικειμενικό...

αν θεωρείς αυτές τις διαφορές "χάλια" τότε πάω πάσο...

ρίξε μια ματιά και στο υπόλοιπο preview του anandtech

Εγω δοκίμασα ΚΑΜΙΑ 10αριά παιχνίδια σε SLI και στα 2 λειτουργικά. Μόνο όταν κάτι το δεις μπορείς να έχεις άποψη. Το Review αν και το διάβασα δεν μου λέει κάτι.

Εβγαζε το WARHEAD 7-9 FPS παραπάνω στο SLI στα 7 ? Και σε άλλα παιχνίδια. Φόρτωνε καλύτερα ο SSD 7 απότι τα VISTA ? Τέλος για μένα είναι καλύτερα τα 7. Higher is better.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:04 ----------

εσυ εισαι ο μεγαλυτερος τροφοδοτης τους και μετα θελεις και την πτωση τους?

Οχι εγώ φίλε μου. Πολλοί απο εμάς,πάρα πολλοί. Εγω κατακρίνω την πολιτική τους.

Με 180 - 200 αγόραζα ULTIMATE. Αντε πάει στο διάλο. Με 500 ΟΧΙ. Και για λειτουργικό με τόσα προβλήματα. Τοσα λεφτά έχω πετάξει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:06 ----------

Sorry αλλά δεν έχεις δίκιο. Μια βόλτα στα online shops των HP, Dell κλπ και θα δεις netbooks με 2GB ssd disks και φυσικά XP. Που είναι λοιπόν οι δήθεν περιορισμοί και προς τι ο ντόρος του topic εφόσον δεν ισχύει κάτι τέτοιο;

Αλλά είπαμε, γκρίνιάζουμε για να γκρινιάζουμε. :-)

Εχεις υπόψιν σου οτι οι SSD δεν δουλευουν καλα με τα XP ? Ενω στα VISTA και στα 7 πάνε πολύ καλύτερα ? Μολις λοιπόν βγάλανε υβριδικά NETBOOKS ήρθε ο νταβατζής και λέει επ σταματήστε. Αλλα αν φορτώσεις 7 στο καημένο το ΑΤΟΜΑΚΙ "ψιλο" σέρνεται με 2GB οπότε XP.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...