the_eye Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν είναι δυνατόν. Το software να επιβάλει περιορισμούς στο hardware !!! Είναι για γέλια η M$ :-):-):-D:-D:-D:lol::lol::lol:
avpap75 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν είναι δυνατόν. Το software να επιβάλει περιορισμούς στο hardware !!!Είναι για γέλια η M$ :-):-):-D:-D:-D:lol::lol::lol: Συγνώμη αλλά έτσι γίνεται εδώ και δύο δεκαετίες τώρα. Και όσο υπάρχει μονοπώλιο, όσο αφορά τα OS που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές Η/Υ, έτσι θα γίνεται. Και μετά μας φταίει η Canonical που προσπαθεί να φτιάξει λειτουργικό με βάση το Linux και χρηστικότητα Windows. Θέλουμε ανταγωνιστικά OS με τα Windows, αλλιώς θα μας χορεύει στο ταψί, όπως τώρα!
DragonlordP Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Να συμμορφωθούν κιόλας! Συγνώμη, αλλά βάση ποιας εξουσίας η M$ λέει στους κατασκευαστές τι hardware θα περιλάβουν στα προϊόντα τους; Βάσει της εξουσίας που της δίνετε όσοι χρησιμοποιείτε windows...
soturin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 πέραν του ότι είναι απαράδεκτη κίνηση απο μεριάς ms.Μήπως θα πρεπε να προβληματίσει τους devs του λίνουξ ότι οι κατασκευαστές δεν το σκέφτονται καν σαν λύση; Πες μου ένα τεχνικό πλεονέκτημα των windows έναντι του linux στα netbooks*. Μόνο λόγοι σχέσεων αγοράς τους πιέζουν, δε θέλουν να πείσουν τον κόσμο να γνωρίσει κάτι διαφορετικό γιατί μάλλον το θεωρούν δυσκολότερο (διαφημίσεις, κάτσε να σου μάθω πρώτα τι είναι το linux κτλ). Και πάντα σε κάτι τέτοια μου βρωμοκοπάνε μίζες. Σε λίγο θα μας πούνε και οτι ο internet explorer είναι ο καλύτερος browser επειδή τον χρησιμοποιούν περισσότεροι. (δε λέω εσένα elven, γενικά τις σκέψεις μου με αυτό το θέμα) (* λέω netbooks, γιατί αυτό που με τρελαίνει ακόμα περισσότερο είναι πως το software που σου χρειάζεται και μπορεί να σε περιορίζει σε πλατφόρμα windows, βλ. adobe cs πχ, δεν υφίσταται ως ρεαλιστική δυνατότητα στα netbooks έτσι κι αλλιώς) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:49 ---------- Βάσει της εξουσίας που της δίνετε όσοι χρησιμοποιείτε windows... Μην είμαστε και απόλυτοι, αυτό αφορά μόνο αυτούς που δεν έχουν ανάγκη τα windows, και παραμένουν σε αυτά επειδή ξέρω 'γω βαριούνται να μάθουν να πατάν αλλού το κλικ για να βρουν τις εφαρμογές τους
disqualified Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν είναι δυνατόν. Το software να επιβάλει περιορισμούς στο hardware !!!Είναι για γέλια η M$ :-):-):-D:-D:-D:lol::lol::lol: E ναι ειναι για γελια αυτοι που κρατανε τον κοσμο στα χερια τους, μηπως εμεις ειμαστε για γελια και οχι αυτοι? Ανεξαρτητα απο το αν μας αρεσει ή οχι (και δεν μας αρεσει γιατι επιζητουμε την ελευθερια) η microsoft κανει αυτο που πιστευει οτι προστατευει τα συμφεροντα της και μαλλον το κανει καλα τοσα χρονια, αρα τα ειναι για γελια και λοιπα δεν τα καταλαβαινω
DragonlordP Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μην είμαστε και απόλυτοι, αυτό αφορά μόνο αυτούς που δεν έχουν ανάγκη τα windows, και παραμένουν σε αυτά επειδή ξέρω 'γω βαριούνται να μάθουν να πατάν αλλού το κλικ για να βρουν τις εφαρμογές τους Ναι μωρέ, απλά η μεγάλη πλειοψηφία κανα ίντερνετ και κανα word χρησιμοποιεί. Άσε που υπάρχουν και λύσεις όπως wine ή virtual machines αν υπάρχουν εφαρμογές windows που χρειάζονται οπωσδήποτε. disqualified, και η μαφία τα συμφέροντά της προστατεύει και μάλλον το κάνει καλά, αυτό δε σημαίνει ότι το κάνει και με ηθικό τρόπο.
ixthy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol: Microsoft rules! Έλα haHa να δεις γλέντια!!!
the_eye Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 E ναι ειναι για γελια αυτοι που κρατανε τον κοσμο στα χερια τους, μηπως εμεις ειμαστε για γελια και οχι αυτοι? Ανεξαρτητα απο το αν μας αρεσει ή οχι (και δεν μας αρεσει γιατι επιζητουμε την ελευθερια) η microsoft κανει αυτο που πιστευει οτι προστατευει τα συμφεροντα της και μαλλον το κανει καλα τοσα χρονια, αρα τα ειναι για γελια και λοιπα δεν τα καταλαβαινω Για να καταλάβεις, τα γέλια μου είναι γιατί σε όλα μου τα pc & laptop έχω linux. Οπότε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
disqualified Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Για να καταλάβεις, τα γέλια μου είναι γιατί σε όλα μου τα pc & laptop έχω linux.Οπότε :lol::lol::lol::lol::lol::lol: εσυ μπορει να εχεις, αλλα αντι να γελας θα επρεπε να κλαις με τη δυναμη και την εξουσια και την επιρροη που εχει η microsoft Αυτη ειναι η αποψη μου, το να γελαμε και καλα δε φανερωνει την υπεροχη μας ή την εξυπναδα μας αλλα την αγνοια μας. Ελπιζω να μην το παρεις προσωπικα και να καταλαβεις την οπτικη μου
400philip Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν θα πληρώσω ποτε λειτουργικό τους κι ευχομαι να φαληρίσουν και να ψοφήσουν. Οι παλιο κλέφτες.
disqualified Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν θα πληρώσω ποτε λειτουργικό τους κι ευχομαι να φαληρίσουν και να ψοφήσουν. Οι παλιο κλέφτες. τους φτανει που το χρησιμοποιεις
million_voices Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 δεν θα πληρωσω ποτε λειτουργικο τους κι ευχομαι να ευημερουν για να συνεχισω να τους κλεβω
soturin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ναι μωρέ, απλά η μεγάλη πλειοψηφία κανα ίντερνετ και κανα word χρησιμοποιεί. Άσε που υπάρχουν και λύσεις όπως wine ή virtual machines αν υπάρχουν εφαρμογές windows που χρειάζονται οπωσδήποτε.disqualified, και η μαφία τα συμφέροντά της προστατεύει και μάλλον το κάνει καλά, αυτό δε σημαίνει ότι το κάνει και με ηθικό τρόπο. Σύμφωνοι, οι περισσότεροι ανήκουν στη κατηγορία "βαριέμαι", δεν εννοώ φυσικά τους χρήστες αυτού του forum (μην τυχόν ξεσηκωθούν) αλλά μόνο τις american housewifes να πάρεις που τους πήραν ένα laptop για να μιλάνε με το windows live με τις φίλες τους... το βγάζεις το ποσοστό Στις εφαρμογές αναφέρομαι σε πιο εξειδικευμένα περιπτώσεις που χρειάζονται ομαλή λειτουργία και μπολικους πόρους λόγω δουλειάς (βλέπε adobe cs) - έχω στα υπόψη μια κουβέντα επί του θέματος αλλά εδώ είναι offtopic
400philip Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 τους φτανει που το χρησιμοποιεις Δεν εχω το χρόνο και την διάθεση να κάτσω να ξαναμαθαίνω LINUX. Αν είχα κανένα κολλητό LINUXA ίσως να πέταγα απο το παράθυρο τους δίσκους μαζί με τα WINDOWS. Δεν φτάνει που έβγαλαν το απόλυτο σκουπίδι τα VISTA, το οποίο ήταν ενα ματαβατικό λειτουργικό όπως τα MILLENIUM τότε. Εβγαλαν τα 7 (τα οποία είναι ούτως η άλλως ξαναζεσταμένο φαγητό--> βλεπε WINVER = 6.1 και κάτι ψιλά) είδαν οτι ο κόσμος ευχαριστήθηκε απο τις επιδόσεις και τώρα λένε οι παλιοαπατεώνες. ΕΕΕπππ NETBOOK ? με 2 RAM και SSD ? Μιλάνε κιόλας. Και θέλουν να πληρώσουμε για STARTER έκδοση των 7 και τόσα φράγκα. ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!! και μόλις ανοίγεις NOTEPAD, FIREFOX, OFFICE και πας να ανοίξεις και κανα άλλο να τρως πόρτα.
disqualified Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 disqualified, και η μαφία τα συμφέροντά της προστατεύει και μάλλον το κάνει καλά, αυτό δε σημαίνει ότι το κάνει και με ηθικό τρόπο. δεν εχει να κανει με ηθικη ή κατι αλλο μιλαω για τα συμφεροντα της, δεν περιμενω απο μια εταιρεια να σκεφτει τη δικη μου ευημερια, αλλα μου φαινεται λιγο κουτοπονηρο το να λεμε χααχχαχα ειναι για γελια αυτοι στη microsoft (τι βλακες θεε μου, ενα ματσο ασχετοι χχαχααχαχχα, μα καλα τι μυαλα κουβαλαν χααχχαχαχαχα) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:59 ---------- Δεν εχω το χρόνο και την διάθεση να κάτσω να ξαναμαθαίνω LINUX. Αν είχα κανένα κολλητό LINUXA ίσως να πέταγα απο το παράθυρο τους δίσκους μαζί με τα WINDOWS. Δεν φτάνει που έβγαλαν το απόλυτο σκουπίδι τα VISTA, το οποίο ήταν ενα ματαβατικό λειτουργικό όπως τα MILLENIUM τότε. Εβγαλαν τα 7 είδαν οτι ο κόσμος ευχαριστήθηκε απο τις επιδόσεις και τώρα λένε οι παλιοαπατεώνες. ΕΕΕπππ NETBOOK ? με 2 RAM και SSD ? Μιλάνε κιόλας. Και θέλουν να πληρώσουμε για STARTER έκδοση των 7 και τόσα φράγκα. ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!! γαμησε τα με τα vista εχω λειτουργικο που ποτε δεν κολλησε οπως τα XP και για πρωτη φορα εχω φορτωμενο συστημα που παει γρηγορα και δεν εχω κανει format 2 χρονια. Πραγματικα τι μεταβατικο σκουπιδι ειν τουτο. Περα απο αυτο για να μιλησουμε σοβρα επιζητουν αυτο που λες, το να παραμενεις στα windows, και στην περιπτωση σου το εχουν επιτυχει μια χαρα δε νομιζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα