Προς το περιεχόμενο

Τοποθετηση nvidia gpu ως κύρια και ati ως δευτερευουσα

gega

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

εχω διαβασει σε πολλα sites οτι μπορεις να εχεις στο ιδιο pc μια ati και μια Nvidia η οποια θα ειναι μονο για τα physX μπορει να γινει και το αναποδο? δηλαδη να ειναι η nvidia η κυρια καρτα και η ati να βοηθαει στα γραφικα

Δημοσ.

Με ένα γρήγορο search είδα ότι αν έχεις XP γίνεται αλλά όχι σε vista.

Δες εδώ.

Edit:Εγώ σου απάντησα γενικά αν μπορείς να βάλεις μία nvidia και μία Ati,τώρα για το ανάποδο που λες δεν ξέρω.

Δημοσ.

Οπως το περιγραφεις εν ειναι λιγο κουλο?

Οταν λες η nVidia κυρια και η Ati να βοηθα στα γραφικα? δλδ τι να κανεις? να κανει SLcross σε 2 καρτες? Μηπως θες να πεις οτι θελεις την ATI για fysics το οποιο δεν γινεται?

Αναμονη για windows 7 ακουσα οτι μπορει να βαλεις την ΑΤΙ κυρια και την nVidia για Fysics

Δημοσ.
Οπως το περιγραφεις εν ειναι λιγο κουλο?

Οταν λες η nVidia κυρια και η Ati να βοηθα στα γραφικα? δλδ τι να κανεις? να κανει SLcross σε 2 καρτες? Μηπως θες να πεις οτι θελεις την ATI για fysics το οποιο δεν γινεται?

Αναμονη για windows 7 ακουσα οτι μπορει να βαλεις την ΑΤΙ κυρια και την nVidia για Fysics

εγω θελω να βαλω την nvidia κυρια και την ati για physiX μπορει να γινει αυτο?

• Super Moderators
Δημοσ.

ένα χρόνο πριν, δεν ξέρουμε καν αν συνεχίζεται ακόμα το "project" αυτό...

επίσημα η ΑΤΙ δεν υποστηρίζει...

Δημοσ.

Επειδή το προσπαθώ και εγώ να πω ότι "γίνεται" σε XP και 7 (7100 RC) απλά θέλει και τον κατάληλο συνδυασμό drivers όπως και μάλλον 2 monitors για να το ρυθμίσεις αρχικά..Προσωπικά δοκιμάζω με ενα monitor στα 7 μέσω των εισόδων DVI και VGA αλλά δεν μου δούλεψε....θα δοκιμάσω και με XP πάντως!

@gega ή αν κάποιος άλλος το έχει κάνει pls let us know ;)

Δημοσ.

@nasmania για να το κανω αυτο θα πρεπει να κανω αναβαθμιση το pc μου που θα μου κοστισει παραπανω απο 300 ευρω (τροφοδοτικο, ,μητρικη)

Δημοσ.
@nasmania για να το κανω αυτο θα πρεπει να κανω αναβαθμιση το pc μου που θα μου κοστισει παραπανω απο 300 ευρω (τροφοδοτικο, ,μητρικη)

Μην κάνεις αναβάθμιση το pc σου για να προσπαθήσεις να κάνεις που δεν γίνεται....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...