ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Απο οτι βλεπω εξελισεται αυτη η τεχνολογία. Ισως να σταθεροποιηθεί κάπως πρωτα και βλέπουμε.Βεβαια το ποτε ειναι ενα θεμα.. Βεβαια οτι και να παρουμε παντα θα υπάρχει κατι πιο καινουργιο και πιο καλο
Yperaspisths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Aυτη την στιγμη 2 δισκοι αξιζουν κατα την αποψη μου. Ο 64αρης της samsung στα 130 ευρο και ο 80αρης της ιντελ στα 279. Πιστευω σε 1 χρονο απο τωρα οι τιμες θα ειναι εξωφρενικα χαμηλοτερες και τα gb περισσοτερα
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δεν είναι πάντα έτσι ειδικά στους σκληρούς...Τον σκηρό που πήρα πριν ένα χρόνο είναι must ακόμα στην κατηγορία των HD7200rpm ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:51 ---------- Aυτη την στιγμη 2 δισκοι αξιζουν κατα την αποψη μου. Ο 64αρης της samsung στα 130 ευρο και ο 80αρης της ιντελ στα 279. Πιστευω σε 1 χρονο απο τωρα οι τιμες θα ειναι εξωφρενικα χαμηλοτερες και τα gb περισσοτερα Eνώ ο Vertex δεν αξίζει; O Samsung είναι απλά μια καλή επιλογή στα λεφτά του.. Δεν κλ@ν μία μπροστά στον Vertex και τον Intel
xolloth Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 το θεμα ειναι οπως αναφερω παραπανω,η διαρκεια των επιδοσεων των ssds. απο την στιγμη που υπαρχει με την παροδο του χρονου,μειωση των επιδοσεων,αυτο ειναι ενα θεμα. για ποιον λογω αγοραζει καποιος σημερα εναν ssd; για την ταχυτητα του στις εφαρμογες και για την χαμηλη καταναλωση ρευματος. οταν υπαρχει προβλημα στο ενα απο τα δυο ειναι λαθος αυτην την στιγμη η αγορα του. εγω πιστευω οτι μετα απο 1-2 χρονια θα ειναι πλεον μονοδρομος η αγορα του. θα εχουν πεσει οι τιμες εκει που πρεπει ,θα εχουν αποκτησει πλεον την εμπειρια που χρειαζονται οι εταιρειες,θα εχουν διορθωθει ολα τα προβληματα που υπαρχουν σημερα μιας και ειναι νεα τεχνολογια και εχει πειραματισμους. εγω παροτι στην αρχη ημουν ενα βημα πριν αγορασω εναν τετοιο δισκο,μετα τα οσα εχω ακουσει και μαθει μαλλον θα προχωρησω στην αγορα 2 velociraptor σε raid για το λειτουργικο μου κ.λ.π. και μετα 1-2 χρονια θα παρω ssd και θα κανω τους ραπτορες δισκους αποθηκευσης.
sukalas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 veloci για αποθήκευση? Δε τους πουλάς να πάρεις κανα 2 terra.?
swiftech Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 εγω επιμενω οτι αξιζουν μονο σε high end pcs που αφου εχεις βαλει απο ολα τα αλλα καλα βαζεις και εναν ssd..
Street-Fighter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 εγω επιμενω οτι αξιζουν μονο σε high end pcs που αφου εχεις βαλει απο ολα τα αλλα καλα βαζεις και εναν ssd..
kazantzidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320631 Αυτος ειναι καλος;
kazantzidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ναι. Τελικα αξιζει να τον παρω; Η μονο πανω απο 64Gb αξιζουν σ'αυτη την σειρα; Ειμαι αναμεσα σε Velociraptor και αυτον.
xolloth Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 μα 30 gb ειναιπολυ λιγα για τον δισκο που κουβαλαει το λειτουργικο,οχι γιατι δεν φθανουν για το λειτουργικο αλλα γιατι ολο και κατι θα θελεις να αποθηκευεις εκει,τουλαχιστον 60αρι πρεπει να εχεις.
Street-Fighter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Εγω σου λεω να περιμένεις ωστε οταν παρεις κάποιον σκληρο να τα αξιζει τα χρήματα του και απο απόδοση και απο χωρητικότητα. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 3ΗΣ ΜΗΝΕΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΩΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. BTW 30gb αν τα πάρεις θα σου ειναι άχρηστα ακομα και τα 64 εκτος αν εισαι απο αυτούς που άπλα εχουν ενα office,msn,firefox και gg. 30gb ηταν καλα πριν 10 χρόνια...
xolloth Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 συμφωνω σε ολα με τον street fighter,να περιμενουμε ολοι τουλαχιστον μεχρι το τελος του χρονου,και φυσικα τα 30 gb δεν φθανουν ουτε για ορεκτικο,εαν τα βαλεις θα το μετανοιωσεις. τουλαχιστον 120gb στην τιμη που εχουν τα 30 σημερα θα πρεπει να βαλουμε ολοι για να εχουμε την απλα και την ανεση για οποιαδηποτε εφαρμογη γουσταρουμε. αυτο εννοειται οτι με τις σημερινες τιμες ειναι απαγορευτικο γιαυτο υπομονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.