maxim5000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 LG KP500 Cookie vs Nokia 5310 Xpress Music Σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών. Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά τηλέφωνα και εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορω να αποφασίσω ποιο από τα 2 να αγοράσω. Θα εκτιμούσα οποιοδήποτε tip από κατόχους των παραπάνω κινητών. ( ή οποισδήποτε άλλη πρόταση στο παραπάνω εύρος τιμών.) Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
sYn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Θα διάλεγα το LG καθαρά λόγω χαμηλού SAR. Το συγκεκριμένο NOKIA έχει ανεβασμένη τιμή.
Eluminator_91 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Eγω εχω το lg cookie και εμαι πολυ ευχαριστημενος....σε συγκριση με το νοκια 5310 θα διαλεγα το cookie με κλειστα τα ματια λογω της μεγαλης οθονης του (3 ιντσες), μεγαλυτερης αναλυσης καμερα και χαμηλο SAR οπως λεει και ο sYn..βεβαια το νοκια 5310 νομιζω πρεπει να ειναι καλυτερο στον μουσικο τομεα..
maxim5000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ο δείκτης SAR είναι κατι που δεν το είχα υπόψην μου αλλά πολύ σωστά το επισημάνατε..ευχαριστώ. όσον αφορά το LG: Είναι εύχρηστο στο γράψιμο των μυνημάτων ή απαιτεί πολύ χρόνο ακόμα και για ένα μικρό sms? (αν είχε και wifi θα ήταν SUPER)
Eluminator_91 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ο δείκτης SAR είναι κατι που δεν το είχα υπόψην μου αλλά πολύ σωστά το επισημάνατε..ευχαριστώ. όσον αφορά το LG: Είναι εύχρηστο στο γράψιμο των μυνημάτων ή απαιτεί πολύ χρόνο ακόμα και για ένα μικρό sms? (αν είχε και wifi θα ήταν SUPER) Αν το στρεψεις κατα 180 μοιρες εμφανιζεται ενα πληρες qwerty πληκτρολογιο..δν θα το ελεγα και ιδιαιτερα ευκολο..βεβαια ειναι ολα θεμα συνηθειας..εαν εχεις ξαναχρησιμοποιησει κινητο με οθονη αφης και virtual πληκτρολογιο τοτε θα σου φανει οκ..αλλιως μπορει να τα βρεις λιγο σκουρα στην αρχη.. Ε, αν ειχε και wifi πλεον θα μιλουσαμε για κινητο 200+ ευρω..οποτε..
gilardino Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 μεταξυ αυτων το lg..αλλα εγω θα σου προτεινω το nokia n78...τα εχει ολα και συμφερει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.