antonisid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 γεια σας,έχω ενα ρουτερ της Connex εδω και ένα χρονο.Σημερα βρηκε το antivirus 2 trojans και μετακινηθηκαν στο vault.Δε ξερω αν ετυχε αλλα απο τοτε βλεπω συνεχως κινηση στο incomin-outcoming του firewall χωρις λογο(το δικτυο ειναι κλειδωμενο).Σα να μην εφτανε αυτο,οταν παταω στην οθονιτσα κατω δεξιά (την ενδειξη για το ασυρματο δηλαδη) για να δω τα διαθεσιμα δικτυα μου λεει οτι "Windows cannot configure this wireless connection. If you have enabled another program to manage this wireless connection, use that software. Δεν εχω αλλο προγραμμα και ποτε δε το εμφανηζε αυτο,παντα εδειχνε τα διαθεσιμα ασυρματα δικτυα.Οποτε σιγουρα κατι παιζει.Πως μπορω να βρω ποιο ειναι το προγραμμα που υπαρχει χωρις την θεληση μου και κανει κουμαντο στην ασυρματη συνδεση?
the_eye Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το πρόγραμμα είναι κομμάτι του driver της ασύρματης κάρτας που έχεις. Δεν χρειάζεται να το πειράξεις.
antonisid Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το πρόγραμμα είναι κομμάτι του driver της ασύρματης κάρτας που έχεις. Δεν χρειάζεται να το πειράξεις. δεν εχει προγραμμα η ασυρματη καρτα...τελικα η λυση ηταν να κανω enable το Enabling Windows XP’s Zero Configuration service"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.