Προς το περιεχόμενο

Multirama- Τι τιμή είναι αυτή στην Thermalright true

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χωρίς φόβο και πετονιές την έβαλα και εγω προ ολίγου.μεχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς.σε σχέση με την νοκτουα που είχα είμαι 6 με 8 βαθμους κάτω σε idle.στην νοκτουα ομως ημουν με τους 2 12αρηδες της ιδιας εταιρειας ενω τωρα ειμαι με τον xigmatek..

εδιτ:προχειρα..

ω ρε μανα,τι ματζαφλαρι ειναι αυτο???η δικια μου 9700 δειχνει σαν πορδη μπροστα σε αυτην!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
αν βαλεις κ ενα exhaust η αλλο ενα για push and pull διαταξη θα εισαι ακομα πιο κατω . γιατι δεν τραβιεται η ζεστη ευκολα εξω απο το κουτι .

το exhaust όμως πρέπει είναι είναι πιο δυνατό από αυτό που φυσάει...πράγμα που σημαίνει περισσότερο θόρυβο

Δημοσ.
Tenshi γιά πές θερμοκρασίες με την IFX-14

Δέν έχω την ifx-14 man...ακόμα;) (αν και φοβάμαι οτι δέν χωράει κάν στο CM-690 που έχω)Με την True Black παλεύω.

Υπάρχουν κάποια αποτελέσματα που παρέθεσα απο xbitlabs μερικά posts πιο πρίν,οπότε αν έχουμε πιο λεπτομερή χαρακτηριστικά του setup που χρησιμοποιεί ο ermaros,καθώς επίσης και μερικές εικόνες απο everest/coretemp με idle και load θερμοκρασίες,θα μπορέσουμε να καταλάβουμε μέσες άκρες τι γίνεται...

Δημοσ.

Πάντως ο χαλκός της δεν πάει χαμένος...μην σκεφτείς ποτέ να την πετάξεις, με τις τιμές του χαλκού να αυξάνονται παγκοσμίως λόγω της όλο και μεγαλύτερης σπανιότητας του μετάλλου, δωστην για λιώσιμο σε κανένα εργαστήριο/κοσμηματοπωλείο, θα έχεις μεγαλύτερο κέρδος από το κόστος αγοράς της και φτιάχνεις και ένα δακτυλιδάκι η σταυρουδάκι για δώρο, 2 κιλά είναι αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...