Προς το περιεχόμενο

Multirama- Τι τιμή είναι αυτή στην Thermalright true

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με μια Scythe Mugen 2 πάντως θα είσαι μια χαρά, δεν είναι ανάγκη να πετάς παραπάνω λεφτά

+1

Τα reviews την βγαζουν εξαιρετικη και σχεδον ισαξια με την ακριβοτερη true

Δημοσ.
Το βάρος, τι επηρεάζει;

Κάνει crack η μητρική :lol:.. Πέρα από την πλάκα, η Cooper ζυγίζει τα κέρατά της, οπότε αν δεν κυνηγάς ακόμα και τον παραμικρό βαθμό μείον, πάρε την True Black/120 Extreme ή την Mugen 2 που είπε και ο Τhresh. Σκοπεύεις να ανεβάσεις καθόλου τον 8400;

Δημοσ.

πηρα την τελευταια cooper απο το multirama . δεν υπαρχει αλλη οποιος ενδιαφερεται .

Δημοσ.

χαλαρωστε παιδια σημερα την παραγγειλα κ μου ειπε σε 10 μερες γιατι θα ερθει απο εξωτερικο ( κουφο) αλλα δεν με νοιαζει . θα σας πω τοτε . απο ομορφια σκιζει ομως .

Δημοσ.

εχω κ εγω μια αμφιβολια αλλα εγω μιλησα με μια υπευθυνη κ καλα κ μου ειπε πως ειναι τελευταιο κομματι κ με διαβεβαιωσε οτι θα την παρω τοσο . θα δουμε σε 10 περιπου μερες .

Δημοσ.

Από ότι έχω δει πουθενά στο εξωτερικό δεν πουλήθηκε σε τέτοιες τιμές, αν την πάρεις όμως You're a lucky geezer!

Δημοσ.

μακαρι . βασικα θα ρωτησω κ ενα αλλο παιδι που εκανε παραγγελια να σας πω . αν δεν ερθει θα ειναι κριμα γιατι η κοπελια ( υπευθυνη) με διαβεβαιωσε κ μου εδωσε το ονομα της για οτι χρειαστω .

Δημοσ.

...η πλάκα είναι ότι και λάθος να έχουν κάνει, αν έχεις όρεξη, δικαιούσαι να την πάρεις στην τιμή που είδες. Υπάρχει σχετική πρόβλεψη από το νόμο για να αποφεύγονται τα λάθη/κράχτες :-)

Δημοσ.
...η πλάκα είναι ότι και λάθος να έχουν κάνει, αν έχεις όρεξη, δικαιούσαι να την πάρεις στην τιμή που είδες. Υπάρχει σχετική πρόβλεψη από το νόμο για να αποφεύγονται τα λάθη/κράχτες :-)

το ξερω . θα δειξει σε μερικες μερες . εχω ορεξη να το τραβηξω . γιατι οχι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...