giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά. Είδα στα multirama σε αυτό το προϊον αυτό: Τιμή web: 50,5 € Τιμή λιανικής: 119 € Μα είναι δυνατόν να κάνει τη διπλάσια τιμή αν τη πάρεις απο μαγαζί, ή έχει γίνει λάθος;; *Το έβαλα σε αυτή την ενότητα, θεωρώντας οτι δε χρειάζεται να μπει στα hardware θέματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 αν είναι πράγματι η limited edition True Copper τότε η τιμή καταστήματος είναι σωστή και η τιμή web η περίεργη... αλλά για κάποιο λόγο αμφιβάλω...
Tzimmys Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Για να τσιμπήσει ανθρώπους που δεν το κατέχουν. Βλέπει κάοπιος που δεν γνωρίζει από 119 στα 50 και λέει "προσφορά".
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Βασικά, επειδή θέλω την true, για αυτό ρωτάω. Τι λέτε, να δοκιμάσω; (Δε πάει άλλο με την stock της intel... Δε κουμπώνει... Γενικά κάνει τα δικά της! Τώρα έχω 72 βαθμούς στον έναν πυρήνα και 70 στον άλλον! Και άλλαξα θερμοαγώγιμη πόσες φορές μήπως δε την βάζω καλά...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 δεν ξέρω, μου φαίνονται πολλά τα 1.8kg χαλκού της True Copper για αυτή την τιμή πάντως κωλολέει...
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Χμμμ, τα κιλά όντως είναι πολλά... Υπάρχει κανένα πρόβλημα όμως; Καιρό το σκέφτομαι να πάρω, και τώρα με τους 70 που έπιασα δε πάει άλλο. Τι θα γίνει δηλαδή κατά τον Αύγουστο; Θα ψήνω κοκορέτς; Εκτός αν έχεις να προτείνεις κάποια άλλη στα ίδια επίπεδα της true... Επειδή ακούω οτι η true δε παίζεται το λέω.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Απο που λέτε να την πάρω; Έλεγα απο το πλαισιο για να τσιμπήσω και καμιά πάστα(arctic)+κανά ανεμιστήρι, αλλά την έχει αναμένεται...
Tenshi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 True > allΠροσοχή στις απομιμήσεις. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι η IFX-14 είναι ένα κλίκ πιο μπροστά απο την True copper. Με ένα fan@full rpm η copper είναι μπροστά για δέκατα.Αν αρχίσουμε το undervolting@9V~5V η Ifx-14 παίρνει πάλι κεφάλι.Και οι δύο ψύκτρες μπορούν να παιξουν σε push-pull διάταξη...μόνο που η ifx-14 παίρνει 3 ανεμιστήρες. Το x-bitlabs επίσης την βγάζει μπροστά σε review της.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Εξακολουθώ να πιστεύω οτι η IFX-14 είναι ένα κλίκ πιο μπροστά απο την True copper.Με ένα fan@full rpm η copper είναι μπροστά για δέκατα.Αν αρχίσουμε το undervolting@9V~5V η Ifx-14 παίρνει πάλι κεφάλι.Και οι δύο ψύκτρες μπορούν να παιξουν σε push-pull διάταξη...μόνο που η ifx-14 παίρνει 3 ανεμιστήρες. Το x-bitlabs επίσης την βγάζει μπροστά σε review της. Λες να πάρω αυτή; Τι λέτε οι υπόλοιποι;
alexis333 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Παντως φιλε μου αν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες καλα θα κανεις να παρεις μια ψυκτρα. Κι εγω την απλη της intel ειχα και μολις εβαλα τον τετραπυρηνο ανεβαζα σε idle 65-70 C Και οταν εβαζα καποια προγραμματα πηγαινε 80 και 90. Μη σου και τι γινοταν οταν εβαζα το Call of Duty 5. Ο υπολογιστης εσβηνε μονος του. Ανεβαζε 100σταρα μαλλον και εκλεινε. Εβαλα το prime95 και το διαπιστωσα. ( Μπορει να φταιει βεβαια οτι μηπωε εκανα καμια βλακεια και δεν ειχα κουμπωσει καλα την ψυχτρα (αλλα μια χαρα ηταν κουμπωμενη απο οτι ειδα ) ή επειδη ειχα βαλει μια φτηνη παστα ) Αλλα μολις εβαλα μια ψυχτρα (Schythe Mugen)που πηρα απο ενα φιλο μου επεσε στα 40 σε idle Και σε full load το πολυ 75 βαθμους. Kαι με ενα κουτι με καθολου καλο airflow (Ενα παλιο που ειχα τον P4 συστημα ) Και το πιο κυριο γλιτωσα απο το θορυβο. Τωρα δεν ακουγεται αν λειτουργει ο υπολογιστης. Μαζι και με το Εnermax ο θορυβος εξαληφθηκε. Σου προτεινω να πας σε ψυχτρα αν εχεις και εσυ προβληματα θορυβου ή θερμοκρασιων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 με μια Scythe Mugen 2 πάντως θα είσαι μια χαρά, δεν είναι ανάγκη να πετάς παραπάνω λεφτά
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 με μια Scythe Mugen 2 πάντως θα είσαι μια χαρά, δεν είναι ανάγκη να πετάς παραπάνω λεφτά Σα τον GeorgeMan κάνεις... Φτου φτου φτου... Ίδιοι είστε σε θέματα χρημάτων
p_under Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 επειδη κ εγω ψηνομαι για μια true θα δω διαφορα απο την red scorpion ? cpu Q6600 στα 3.6 κ αν μπορεσω 3.7-3.8 με αερα παντα . αλλα τωρα που ειδα την cooper την λατρεψα για τα 50.5 Ε απο τα multiklama , αλλα με χαλαει πολυ το βαρος , τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.