Προς το περιεχόμενο

Ευρετήριο Θεμάτων Διανομών και Άρθρων Linux του Wiki

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά με τα τζαπανίζ μου :cry: εν μέσω εξεταστικής

you're welcome αλλά τι σημαίνει αυτό που είπες;

btw, τρελή αναγνώριση που έβαλα πρώτο το ubuntu και το debian κάτω από fedora δεν έλαβα :P

nanda omae? tanoshii yo!... Να μαθεις τα kanji σου μολις τελειωσεις, τωρα που εφτιαξε το scim δεν θα τη γλυτωνεις με τα romaji.

Κατι μου λεει οτι προσπαθεις υποχθονια να μην βοηθησεις με το Fedora guide, γι' αυτο τα κολπακια με τις λιστες :P Κρυφο-ubuntικε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

nanda omae? tanoshii yo!... Να μαθεις τα kanji σου μολις τελειωσεις, τωρα που εφτιαξε το scim δεν θα τη γλυτωνεις με τα romaji.

Κατι μου λεει οτι προσπαθεις υποχθονια να μην βοηθησεις με το Fedora guide, γι' αυτο τα κολπακια με τις λιστες :P Κρυφο-ubuntικε!

ρε τώρα το δα για το fedora (τι βάζεις λευκά κι εσύ), κοίτα, γενικά έχω εξεταστική αλλά επόμενο μάθημα δίνω σε μια βδομάδα, θα έχω δουλειά αλλά δε θα πνίγομαι κιόλας. Με pm ας συνεννοηθούμε από δω και πέρα :-)

Εγινε ανανέωση, ώστε να περιληφθούν και άρθρα wiki, δε φαίνεται να δουλεύουν τα link προς το παρον θα το κοιτάξω

Για τα άρθρα ισχύει ό,τι και με τα θέματα διανομών, σχολιάζουμε, διαφωνουμε, προτείνουμε, ενημερώνουμε, διορθώνουμε

• 3 μήνες μετά...

Πρόσθεσα τα άρθρα που ήταν στο wiki, συν όσα δεν είχαν μεταφερθεί και τα μετέφερα εγώ. Ό,τι ενστάσεις παρατηρήσεις κτλ υπάρχουν είτε για το παρόν είτε για τα άρθρα στο wiki, ρίχτε...

Η ένστασή μου είναι η παρακάτω, την έχω γράψει ξανά στο #6:

επίσης για τα sticky θα μπορούσαν να wikiποιηθούν κάποια όπως έχει ήδη συμβεί εν μέρει αν θυμάμαι καλά

Αυτό είναι καλό να έχει και τη στήριξη των original authors, αφού μετά το περιεχόμενο θα είναι editable από όλους.

Ό,τι μένει σε forum thread, δε μπορεί να το κάνει edit ο οποιοσδήποτε. Όταν πηγαίνει στο Wiki, μπορούν όλοι να του βάλουν χέρι. Κάποιος, για τον Α ή Β λόγο, μπορεί να μη θέλει κάτι τέτοιο για τα posts του. Γι' αυτό, νομίζω πως επιβάλλεται πρότερη [επικοινωνία με] και [έγκριση από] τον original author.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν το σκέφτηκα. Απλά όταν το ανέφερες και τα βρήκα, είδα πως τα μισά είχαν γίνει και τα άλλα μισά όχι και νόμιζα ήταν απλά διαδικαστικό.

Θα στείλω ένα pm στον diamond_gr.

Δεν το γράφω ειδικά για το συγκεκριμένο μέλος. Τα τελευταία tutorials του είδα ότι τα ανέβασε κατευθείαν στο Wiki. Τα αρχικά στο Linux forum ως threads, ίσως δεν είχε προσέξει ακόμη την ύπαρξη του Wiki. Δες τί θα σου απαντήσει και για τη μεταφορά. Δε νομίζω πως θα είναι αρνητικός, αλλά υπάρχουν κι άλλα θεματάκια, όπως π.χ. το attribution: Κάτω δεξιά σε κάθε άρθρο υπάρχει η ένδειξη «Δημιουργήθηκε από». Έχει τύχει να μετατρέψω threads σε wiki code και να τα στείλω με p.m. στον op για να τα ανεβάσει αυτός και να φαίνεται αυτός (ορθά) ως ο συγγραφέας δημιουργός του original content. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... ;)

Δεν το γράφω ειδικά για το συγκεκριμένο μέλος. Τα τελευταία tutorials του είδα ότι τα ανέβασε κατευθείαν στο Wiki. Τα αρχικά στο Linux forum ως threads, ίσως δεν είχε προσέξει ακόμη την ύπαρξη του Wiki. Δες τί θα σου απαντήσει και για τη μεταφορά. Δε νομίζω πως θα είναι αρνητικός, αλλά υπάρχουν κι άλλα θεματάκια, όπως π.χ. το attribution: Κάτω δεξιά σε κάθε άρθρο υπάρχει η ένδειξη «Δημιουργήθηκε από». Έχει τύχει να μετατρέψω threads σε wiki code και να τα στείλω με p.m. στον op για να τα ανεβάσει αυτός και να φαίνεται αυτός (ορθά) ως ο συγγραφέας δημιουργός του original content. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... ;)

Aυτό που λες, δεν ήξερα ότι ήταν τα μισά λόγω μπερδέματος. Δεν είχε χρόνο να μου απαντήσει εκτενώς, αλλά δεν κατάλαβα να έχει πρόβλημα. Θα συνεννοηθούμε παραταίρω για να αποδοθεί σωστά το attribution. B)

• 1 μήνα μετά...

Γινεται να μπει και ενα entry κατω απο τις διανομες στο θεμα "Our linux desktop screenshots" γιατι καθε φορα, λογω αλλων ακυρων θεματων, το συγκεκριμενο θεμα φτανει στην 4η ή 5ή σελιδα?

Ευχαριστω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Προστέθηκαν επίσης τα αντίστοιχα θέματα διανομών:

- Fedora 12 Final και

- Ubuntu 10.4 pre-release

και οι κατηγορίες θεμάτων:

- Παρουσιάσεις/Συναντήσεις

- Linux στην εκπαίδευση (για εκπαιδευτικούς και γονείς).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...