Προς το περιεχόμενο

Help με το Startup της Access !!!

Theoxaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει μια βάση με Access και για να την προστατέψω από το να την χαλάσει κανείς, στις ρυθμίσεις που βρίσκονται στο Tools-->Startup έχω κάνει disable όλα τα check και όρισα μια φόρμα για να τρέχει με το που ξεκινά η βάση! Αν όμως κάποιος πατήσει Shift και enter για να μπει στην βάση τότε προσπερνά τις ρυθμίσεις του Startup και μπορεί να κάνει ότι αλλαγές θέλει στη βάση.

Θέλω κάποιος να μπορεί να μπαίνει στη βάση μόνο για καταχώρηση δεδομένων και να μην μπορεί ούτε καν να δεί τι πίνακες και φόρμες υπάρχουν! Βέβαια αν κάποια στιγμή χρειαστεί να προσθέσω κάποιο πίνακα στη φόρμα να μπορώ να το κάνω εγώ.

Any ideas ???

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

dokimase na metatrepseis tin vasi se arxeio .MDE (Ergalia/Voihtimata gia Vaseis Dedomenon)

se afto to arxeio o xristis den mporei na peiraksei forms i reports ktl...

prepei panta na exeis kai to .mdb arxeio giati mono afto mporeis na tropopoieiseis, opote oti allagi kaneis meta ksanaftiaxneis mde arxeio

Δημοσ.

Σε παλαιότερη έκδοση της Access μπορούσες να ορίσεις χρήστες κατά την είσοδο στο πρόγραμμα και έτσι μπορούσες να γίνεις administrator και να ορίσεις επίπεδο πρόσβασης σε κάθε αρχείο για οποιοδήποτε χρήστη. Για παράδειγμα μπορούσες να ορίσεις τον εαυτό σου admninistrator και να κάνεις ότι θέλεις στα αρχεία σου, και έναν οποιονδήποτε guest μόνο αναγνώστη της βάσης δεδομένων σου ακόμα και σε επίπεδο μόνο δεδομένων και όχι σχεδιασμού. Θα κοιτάξω να βρω ακριβώς τον τρόπο και θα επανέλθω με νέο post.

Καλή συνέχεια

Βαγγέλης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...