Προς το περιεχόμενο

Αυριο αγοραζω Xbox :) !!!(μερικες ερωτησεις)

markxcsd7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πηρα!!! Το πηρα!!! Ευχαριστω παιδες για τη βοηθεια...

Πηρα την εκδοση με GOW2(pro)

Εντυπωσεις:

1)Ευτυχως η τηλεοραση μου αντεχει. Βεβαια τα γραμματα ειναι λιγο μικρα και τα γραφικα ειναι καπως αλλα γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σιγουρα αυτα τα γραφικα δεν τα εβρισκα πουθενα αλλου σε αυτη τη τιμη.

2)Πολυ ευκολη εγκατασταση και η κονσολα και το live

3)Καλο το marketplace, ενα βημα πισω απο το appstore

4)Τα ακουστικα ειναι λιγο θεμα συνηθειας...

Αυτα. Κορυφαια αγορα παντως.(Τo Gow τα σπαει!!!)

Δημοσ.

Αυτα. Κορυφαια αγορα παντως.(Τo Gow τα σπαει!!!)

μαζί με το cod2 οι καλύτερες αποκλειστικότητες της κονσόλας.

Δημοσ.

Χμμ... κι εγώ μόλις σήμερα το έβγαλα από το κουτί του, αλλά δυστυχώς το ethernet καλώδιο δεν που είχε δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2 μέτρα κι έχω πρόβλημα...:cry:

Για λύση σε wi-fi όπως στο Wii, τι έχουμε? Υπάρχει μήπως κάποιος adapter για να συνδεθεί ασύρματα με το router μου?

Δημοσ.
Για λύση σε wi-fi όπως στο Wii, τι έχουμε? Υπάρχει μήπως κάποιος adapter για να συνδεθεί ασύρματα με το router μου?

Παίρνεις αυτό και είσαι έτοιμος,τώρα για τιμές ψάξε λίγο...

Δημοσ.
Παίρνεις αυτό και είσαι έτοιμος,τώρα για τιμές ψάξε λίγο...

Ναι, το είχα ακούσει ότι είναι λίγο έως υπερβολικά τσουχτερή η τιμή του...:fear:

Προς το παρόν, για προσωρινή λύση προσπαθώ να ψάξω τι γίνεται με σύνδεση μέσω laptop μήπως και καταφέρω κάτι έτσι...

Δημοσ.
Ναι, το είχα ακούσει ότι είναι λίγο έως υπερβολικά τσουχτερή η τιμή του...:fear:

Προς το παρόν, για προσωρινή λύση προσπαθώ να ψάξω τι γίνεται με σύνδεση μέσω laptop μήπως και καταφέρω κάτι έτσι...

Ειχε δοκιμασει ενας φιλος κατι αντιστοιχο.

Ειχε συνδεσει το XBOX στο PC του, που ειχε ασυρματη συνδεση με το ρουτερ.

Οταν παιζαμε pro, ειχαμε παντα προβλημα.

Δημοσ.
Ειχε δοκιμασει ενας φιλος κατι αντιστοιχο.

Ειχε συνδεσει το XBOX στο PC του, που ειχε ασυρματη συνδεση με το ρουτερ.

Οταν παιζαμε pro, ειχαμε παντα προβλημα.

Προς το παρόν το έκανα και συνδέομαι στο LIVE κανονικά... Βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει να παίξω κάποιο παιχνίδι ακόμα, αλλά μέχρι τώρα "βλέπει" δίκτυο μια χαρά (βασικά, το μόνο που έχω προλάβει μέχρι στιγμής είναι να ανακτήσω το account που είχα για το GFW LIVE)

Εδώ είναι και το PDF που βρήκα τις αναλυτικές οδηγίες που ακολούθησα για να το κάνω...;)

Δημοσ.
Προς το παρόν το έκανα και συνδέομαι στο LIVE κανονικά... Βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει να παίξω κάποιο παιχνίδι ακόμα, αλλά μέχρι τώρα "βλέπει" δίκτυο μια χαρά (βασικά, το μόνο που έχω προλάβει μέχρι στιγμής είναι να ανακτήσω το account που είχα για το GFW LIVE)

Εδώ είναι και το PDF που βρήκα τις αναλυτικές οδηγίες που ακολούθησα για να το κάνω...;)

Δεν ειπα οτι δεν θα εχεις Live. Και ο φιλος μου ειχε Live και demo κατεβαζε και τραγουδια για το Guitar Hero κτλ

Απλα οταν παιζαμε Pro (συγκεκριμενα) ειχαμε προβλημα. Ειχαμε "τηλεμεταφορες" παικτων, καθυστερησεις, διαφορες @@ριες.

Δεν ειχαμε παιξει καποιο αλλο παιχνιδι για να σου πω εντυπωσεις.

Παντως αν σου δουλευει εσενα και δεν εχεις προβληματα, με γεια!!!!

Δημοσ.

Το pro ούτως ή άλλως έχει προβλήματα στο online.

Νομίζω πως δεν θα έχει πρόβλημα ο φίλος με την πατέντα που έκανε. ;)

Δημοσ.

αγόρασε το απο amazon.co.uk

πολύ πιο φθηνό (μισή τιμή). Το αγόρασα εγώ πρόσφατα....είμαι ικανοποιημένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...