markxcsd7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Αν και δεν εχω παιξει ποτε xbox και παραδοσιακος χρηστης playstation αποφάσισα να παρω το xbox. Ειδικα μετα την φετινη e3 και την ανακοινωση του metal gear... Οι ερωτησεις: 1)Οσον αφορα την τηλεοραση: εχει κανονικα υποστηριξη scart ετσι; Απλα, αν έπαιζε το ps2 θα παίζει και το 360; Επισης παιζει καλά σε sd tv's; Δεν με ενδιαφερει το τελειο στα γραφικα απλως να μην εχει επιπτωση στο gameplay.(Τα καλώδια περιλαμβανονται στη συσκευασια(pro)); 2)Ειδα στο net οτι στο εξωτερικο με την αγορα εχεις δωρο ενα μηνα gold live. Ισχυει στην Ελλάδα; 3)Το bundle με το gow2 κυκλοφορει ακόμα; 4)Το καλωδιο ethernet που περιλαμβάνεται ποσα μετρα ειναι; 5)Με silver μπορεις να κατεβαζεις το δωρεαν περιεχομενο απο marketplace(demos, videos,etc); Ευχαριστω πολυ.
nyne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 1)ναι αλλα καλυτερα να το συνδεσεις με hdmi η componet.Nαι περιλαμβανονται τα καλωδια.Δεν εχει επιπτωση στο gameplay... 2)Ναι 3)Ολο και καπου θα το βρεις. 4)4 μετρα περιπου 5)ναι
glad1at0re Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Αν και δεν εχω παιξει ποτε xbox και παραδοσιακος χρηστης playstation αποφάσισα να παρω το xbox. Ειδικα μετα την φετινη e3 και την ανακοινωση του metal gear... Οι ερωτησεις: 1)Οσον αφορα την τηλεοραση: εχει κανονικα υποστηριξη scart ετσι; Απλα, αν έπαιζε το ps2 θα παίζει και το 360; Επισης παιζει καλά σε sd tv's; Δεν με ενδιαφερει το τελειο στα γραφικα απλως να μην εχει επιπτωση στο gameplay.(Τα καλώδια περιλαμβανονται στη συσκευασια(pro)); 2)Ειδα στο net οτι στο εξωτερικο με την αγορα εχεις δωρο ενα μηνα gold live. Ισχυει στην Ελλάδα; 3)Το bundle με το gow2 κυκλοφορει ακόμα; 4)Το καλωδιο ethernet που περιλαμβάνεται ποσα μετρα ειναι; 5)Με silver μπορεις να κατεβαζεις το δωρεαν περιεχομενο απο marketplace(demos, videos,etc); Ευχαριστω πολυ. Welcome to the club! Επειδή δεν είμαι γιατρός με αυτά τα θέματα θα σου απαντήσω όσα ξέρω. 1) Ναι. Se SD TV το game play θα είναι μία χαρά αν και σε κάποια παιχνίδια ίσως θα έχεις δυσκολία να δεις λεπτομέρειες. Όταν παίξεις σε HD, θα συνειδητοποιήσεις ότι μιλάμε για άλλο πλανήτη. Μέχρι να αγοράσω HD TV, έπαιζα στην TFT του PC και ήμουν πολύ ικανοποιημένος συγκριτικά με την SD. 2) Αν δε κάνω λάθος, μπορείς να φτιάξεις 3 account με ένα μήνα live gold για το καθένα. Μετά θα πρέπει να αγοράσεις live κανονικά. Μέχρι πρόσφατα έτσι ήταν, δε ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα. 3) Όλα τα παιχνίδια κυκλοφορούν στο internet. 4) Δε θυμάμαι! 5) Νομίζω πως ναι.
Diahn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Επίσης, μπορείς να φλασάρεις την κονσόλα σου ώστε να παίζεις παιχνίδια κατεβασμένα από το διαδύκτιο. Μάλιστα αν ψαχτείς λίγο παραπάνω μπορείς να κάνεις την όλη διαδικασία και μόνος σου και χωρίς να χάσεις και την εγγύηση.
markxcsd7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις... Το component ειναι αυτο με τα 3 pins (κιτρινο κοκκινο λευκο); Η tv μου εχει μονο κιτρινο λευκο εκει συνδεεται αυτο το καλωδιο; Οσον αφορα το flasharisma δεν με ενδιαφερει γιατι οταν ειχα το ps2 chipαρισμενο επαιρνα ενα παιχνιδι καθε σ/κ. Και τα επαιζα πολυ επιφανειακα. Οποτε τωρα προτιμω να παρω ενα το μηνα αλλα να το παιζω. Βεβαια ολα αυτα παντα σε συναρτηση με τα οικονομικα...
GabrielConnor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Με τα 3 Pins είναι το composite. Κίτρινο για την εικόνα και κόκκινο λευκό για τον ήχο.
markxcsd7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δηλαδη παιρνει η tv το 360 χωρις τον προσαρμογεα scart; Επισης το NXE υπαρχει ηδη στο 360 η θα πρεπει να κανω update κατευθείαν;
Guderian Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις... Το component ειναι αυτο με τα 3 pins (κιτρινο κοκκινο λευκο); Η tv μου εχει μονο κιτρινο λευκο εκει συνδεεται αυτο το καλωδιο; Οσον αφορα το flasharisma δεν με ενδιαφερει γιατι οταν ειχα το ps2 chipαρισμενο επαιρνα ενα παιχνιδι καθε σ/κ. Και τα επαιζα πολυ επιφανειακα. Οποτε τωρα προτιμω να παρω ενα το μηνα αλλα να το παιζω. Βεβαια ολα αυτα παντα σε συναρτηση με τα οικονομικα... Έχεις μόνο κίτρινο λευκό; Το κίτρινο είναι για το βίντεο άρα θα έχεις μονοφωνικό ήχο (ένα κανάλι)
dr_thodt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δηλαδη παιρνει η tv το 360 χωρις τον προσαρμογεα scart; Επισης το NXE υπαρχει ηδη στο 360 η θα πρεπει να κανω update κατευθείαν; Nαι μπορεις να συνδεσεις το 360 χωρις τον scart ανταπτορα αλλα θα εχεις την χειροτερη εικονα που γινεται μιας κ το RCA ειναι το κατωτερο καλωδιο απο πλευρα απεικονισης. Αν εχεις κανενα μονιτορ απο 19" κ πανω σου προτεινω να παρεις το VGA καλωδιο κ να το συνδεσεις εκει, θα εχεις πολυ μα πολυ καλυτερη εικονα απο οτι σε μια SDTV και πανω απο ολα σε κανονικοτατα HD αναλυση...ειναι η πιο φτηνη κ καλη λυση για HD gaming στο 360. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:37 ---------- Οσον αφορα το flasharisma δεν με ενδιαφερει γιατι οταν ειχα το ps2 chipαρισμενο επαιρνα ενα παιχνιδι καθε σ/κ. Και τα επαιζα πολυ επιφανειακα. Οποτε τωρα προτιμω να παρω ενα το μηνα αλλα να το παιζω. Βεβαια ολα αυτα παντα σε συναρτηση με τα οικονομικα... 1. Δεν υπαρχει κ λογος να το φλασαρεις κατα την γνωμη μου αφου υπαρχει ο κινδυνος για ban απο το Live εφοσον εχεις πειραγμενη κονσολα και πιστεψε με το Live ειναι η μιση ομορφια αυτου του μηχανηματος. 2. Παντα υπαρχει η λυση της παραγγελιας απο το εξωτερικο για να μην σκας τα 70αρια που μας ζητανε τα ζωα εδω στο ελλαντα για τα καινουργια παιχνιδια αλλα κ πιστωτικη καρτα να μην εχεις μπορεις να βρεις μερικα απο τα καλυτερα games του μηχανηματος σε ολα τα γνωστα καταστηματα γυρω στα 25-35ε καινουργια κ αν πας για μτχ υπολογισε κανα 10αρικο ακομα πιο κατω...γενικα βρισκεις παιχνιδια σε καλες τιμες οποτε μην αγχωνεσαι για το οικονομικο.
neovdr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Πιστεύω πως δεν είναι πρέπον να αναφέρουμε το φλασάρισμα έτσι μπαμ σε έναν καινούργιο χρήστη ο οποίος δεν ξέρει περί ban και τέτοια. Επιπλέον υπάρχει thread για το hacking οπότε όποιος ψάχνεται θα τα δει εκεί όταν το θελήσει...
afentiko7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Επισης παιζει καλά σε sd tv's; όχι, πάντως για το 360 και με φθηνή 19άρα lcd θα κάνεις, τη δουλειά σου.
Diahn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 1. Δεν υπαρχει κ λογος να το φλασαρεις κατα την γνωμη μου αφου υπαρχει ο κινδυνος για ban απο το Live εφοσον εχεις πειραγμενη κονσολα και πιστεψε με το Live ειναι η μιση ομορφια αυτου του μηχανηματος. 2. Παντα υπαρχει η λυση της παραγγελιας απο το εξωτερικο για να μην σκας τα 70αρια που μας ζητανε τα ζωα εδω στο ελλαντα για τα καινουργια παιχνιδια αλλα κ πιστωτικη καρτα να μην εχεις μπορεις να βρεις μερικα απο τα καλυτερα games του μηχανηματος σε ολα τα γνωστα καταστηματα γυρω στα 25-35ε καινουργια κ αν πας για μτχ υπολογισε κανα 10αρικο ακομα πιο κατω...γενικα βρισκεις παιχνιδια σε καλες τιμες οποτε μην αγχωνεσαι για το οικονομικο. Φίλε, ο κίνδυνος του ΒΑΝ έχει εξαλυφτεί για εμένα αν δρας με λίγη προσοχή και δεν παίζεις ότι παιχνίδι βρεις χωρίς να το περάσεις από abgx. Επίσης, όσο φθηνότερα και αν είναι τα παιχνίδια από έξω, 1,50Ε δεν κάνουν.... @markxcsd7: Κανένας δεν σε υποχρεώνει να παίζεις επιφανειακά τα παιχνίδια. Το πως και το πόσο θα παίξεις είναι στο χέρι σου. Τώρα αν θες να έχεις όλα τα παιχνίδια αυθεντικά και να κάνεις έρευνα αγοράς για το ΠΟΙΟ από όλα θα αγοράσεις και στο τέλος να το παίζεις maximum μια εβδομάδα, είναι επίσης στο χέρι σου.
Tigran Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Εγώ είμαι υπέρ της λογικής του dr_thodt, με την έννοια ότι οι περισσότεροι φλασάρουν και παίζουν 1-2 παιχνίδια κυρίως(συνήθως Pro ή FIFA) και άντε κανα 2 ακόμα σε στυλ Assasin's Creed επειδή ειναι top. Εκεί που βοηθάει πραγματικά το φλασάρισμα όμως, είναι στο να δοκιμάζεις τα παιχνίδια πριν τα αγοράσεις. Καλώς ή κακώς δεν βγαίνουν όλα σε DEMO μέσω Xlive και από τα trailers στο internet δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Πάντως ban μέσω Xlive δεν παίζει πλέον. Πάνω από 1 χρόνο έχει να μπαναριστεί κάποιος.
darhe13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 μια φορα θα το κανουν αυτοι το check κ θα μασ στειλουν αδιαβαστους....χιχι
Diahn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Φίλε αν δεν κάνεις @@ μόνος σου δεν τρως ΒΑΝ. Τώρα όσο έχει να κάνει με Banwave κλπ, απλά δεν συνδέεσαι όσο γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.