vk13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά που μπορω να βρω ενα καλωδιο για να συνδεσω το master system στην tv ή πώς πρέπει να το ζητήσω γιατί βρήκα την συγκεκριμμενη κονσολα απο το παταρι αλλα δεν εχω καλωδιο για να τη συνδεσω στην τηλεοραση,,,, Οποιος ξερει να μου πει πως πρεπει να το ζητησω για να το βρω αν υπαρχει σε μαγαζια.
explorer21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Χρειάζεσαι αυτά,αλλά δεν γνωρίζω αν μπορείς να τα βρείς αυτόνομα...
mimidon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά που μπορω να βρω ενα καλωδιο για να συνδεσω το master system στην tv ή πώς πρέπει να το ζητήσω γιατί βρήκα την συγκεκριμμενη κονσολα απο το παταρι αλλα δεν εχω καλωδιο για να τη συνδεσω στην τηλεοραση,,,,Οποιος ξερει να μου πει πως πρεπει να το ζητησω για να το βρω αν υπαρχει σε μαγαζια. Αν το Master System έχει την υποδοχή σαν τα RCA έχω ένα .
vk13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 εχει υποδοχη RF απο πισω αλλα μπαινει και καλωδιο rca. Δηλαδη χωρaει rca σε αυτη τη θυρα αλλα δεν ξερω αν παιζει κτλπ. Μιλαμε για το master system II
liopyr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Πάντως για να μην ταλαιπωρείσαι μιας και είμαι σίγουρος πως απλά θες να φας ένα χάπι του παρελθόντος, λογικά θα βρεις σχετικά εύκολα master system emulators.
darklordvader77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ίδια παιχνίδια θα δει,όμως θα ναι διαφορετικη αίσθηση.. pc=keyboard/joypad ενώ msII=old fashioned gamepad with 2 buttons! hell yeah!
Pytzamarama Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το MasterSystem2 που κυκλοφορησε Ελλαδα εχει μονο RF εξοδο. To μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα απλο ομοαξονικο καλωδιο που απο τη μια ειναι RCA και απο την αλλη κανονικο βυσμα κεραιας. Πιστευω οτι στα μαγαζια ηλεκτρονικων του κεντρου θα βρεις με κανα 3αρι ευρω το πολυ. Παντως επειδη εινει γελοια ευκολο να το φτιαξεις, ζητα απλα τα βυσματα και το καλωδιο και καθαρισες με ενα ευρωπουλο. Αν θυμαμαι καλα στελνει στο καναλι 36UHF. Αν σε ενδιαφερει το "αθλημα" ψαξε για Γαλλικο MasterSystem που διαθετει RGB scart εξοδο ή κανε το (δυσκολο δυστυχως) composite hack στο δικο σου.
vk13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Kαταρχας σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Δεύτερον ο λόγος που θέλω να παίξω είναι τα χειριστήρια. Άλλο είναι να παίζω στο πληκτρολόγιο και άλλο στο gamepad Μπορει καποιος να μου πει πως πρεπει να ψάξω το καλώδιο κεραίας που να βγάζει rca στο google;; Για να ξέρω την ονομασία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.