atvelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 χρησιμοποιω το εν λογω προγραμμα για να διαμορφωσω καποια video οταν κανω save μου κανει ταυτοχρονα και συμπιεση που δεν θελω υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διφευγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ladhm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Den nomizo oti kani simpiesi afou se rotai to bit rate tis tenia sou apla epidi ine san new movie sou zitai diafores parametrous! (title author name ktl) An enois to video ke audio codec windows media video V8 den nomizo pos mporis na to vgalis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 φιλε ladhm video των 80mb μου το εκανε 8mb και οπως καταλαβαινεις η πιοτητα της εικονας δεν ειναι καλη. Αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ετσι απλο στη χρηση του και δεν συμπιεζει απλα μονο κανει μονταζ και το ξερει κανεις ας βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ladhm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Mporis na to kanis oso 8es re c! Kanis import ta movies sou ke meta ta enonis meta save movie ke sto setting other ke sto profile dialegis ta kbps ke apo kato sou dini video profile frame per sec ke file size. Gia des ke afto an den se voi8isa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kserolas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 O ladhm exei dikio, tin sympiesi tin dialegeis esy! An exeis Win XP katebase to Movie Maker 2 apo tin Microsoft, einai apaixto! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.