elven Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ακουσε τον elven ειναι σφιχτης,ξερεις αυτος απο τετοια:p -1 Points για αυτό,το κρατάω και θα χτυπήσω σε ανύποπτη στιγμή Αλλά μ' έχουν Μηπως θες να ανεβασω ενα βιντεακι που κανω 27 μονοκοματες ελξεις; :p:p Ειδα παιδι ζητημα να ειναι πανω απο 17 να κανει 20 με το ενα χερι μονο!!! έχω δεί άνθρωπο 110 κιλών να βγάζει 30 μονοκόμματες για πλάκα. Νταξ κι εγώ κάπου στις 315 έλξεις μόνο με τον δείκτη κουράζομαι και μετά χρησιμοποιώ και τα 5 δάχτυλα ,ίσως και να φταίνει οι 1614 κατακόρυφες κάμψεις που κάνω σαν ζέσταμα έχοντας τρέξει 63.500 χιλιόμετρα με τα 30κιλα βαράκια στα πόδια :p
Alexisssss Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Νταξ κι εγώ κάπου στις 315 έλξεις μόνο με τον δείκτη κουράζομαι και μετά χρησιμοποιώ και τα 5 δάχτυλα ,ίσως και να φταίνει οι 1614 κατακόρυφες κάμψεις που κάνω σαν ζέσταμα έχοντας τρέξει 63.500 χιλιόμετρα με τα 30κιλα βαράκια στα πόδια :p Μαγκιαααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :p:p:p
mariosmi11 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 γεια σας...θελς μια βοηθεια και αμεσα....θπαρχει καποιοσ τροποσ να κανς ζεσταμα μεσα στο σπιτι γιατι δε ειναι ευκολο τις ωρεσ ποθ κανω γθμναστικη με τον παγκο μου να κανω τρεξιμο...??
FallenAngelGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Παρε ενα DVD απο το περιοδικο ΦΟΡΜΑ. Εχει πολλα χρησιμα πραγματα
snik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Να επαναφερω λιγακι το θεμα να ρωτησω μερικα πραγματα και εγω... Ειμαι περιπου 1,78 και 73-74 κιλα, συνηθως οτι βαρος παιρνω το παιρνω στα μπουτια και τωρα τελευταια εχω παρει 2-3 κιλα που θελω να τα χασω. Δυστυχως λογο δουλειας και χρονου το γυμναστηριο αποριπτεται οποτε οτι κανω σπιτι, στην διαθεση μου εχω ενα στρωμα γυμναστικης ενα μονοζυγο και 2 3κιλα βαρακια. Μπορειτε να μου προτεινετε μερικες ασκησεις για τα ποδια και γλουτιαιους;
FallenAngelGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Παρε το περιοδικο φορμα. Εχει διαφορες χρησιμες ασκησεις. Για ολο το σωμα. Η δουλεια σου ειναι καθιστικη ε?
Ntinos_KILLER Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Γεια σε όλους. Είμαι 14 χρονών και αποφάσισα να αρχίσω "ΒΑΡΚΑΚΙΑ" Είμαι ήδη λίγο γυμνασμένος από διάφορα κόλπα που έκανα - κάνω, αλλά θέλω να γυμναστώ πιό πολύ τώρα και ειδικά στα χέρια. Είμαι 58 κιλά. Με πόσα κιλά βαράκια μου προτείνετε να αρχίσω?
minarokeftes Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Το συγκεκριμένο κόλπο οι άντρες συνεχίζουν να το κάνουν για πολλά χρόνια. Το μόνο κακό είναι οτι γυμνάζεται περισσότερο το δεξί χέρι....
freedubus Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Στους μικροτσούτσουνους. Εμένα π.χ. που την έχω βόα γυμνάζονται και τα 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.