Προς το περιεχόμενο

Για μεσα στο σπιτι μονο.

FallenAngelGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μάλλον θα πρέπει να επισκεφτείς κανέναν ειδικό κανέναν διατροφολόγο, κανέναν γιατρό να σου δώσει μιά πιό ειδική απάντηση ίσως να έχεις κάποια κληρονομική αρρώστεια που σε κάνει να παχαίνεις αδικιολόγητα.

Συμβαίνουν και αυτά.

Σωστά αλλα βγάλε αυτο το Avatar ελεος ! :-(

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και οταν λεω διαιτα κοψε την κοκα κολα τα mc donalds και τα πατατακια και αν δεν αδυνατίσεις εμενα να με λενε φουστι.

Πιστεψε με δεν τρωω τιποτα απο τα παραπανω... :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:46 ----------

Μάλλον θα πρέπει να επισκεφτείς κανέναν ειδικό κανέναν διατροφολόγο, κανέναν γιατρό να σου δώσει μιά πιό ειδική απάντηση ίσως να έχεις κάποια κληρονομική αρρώστεια που σε κάνει να παχαίνεις αδικιολόγητα.

Συμβαίνουν και αυτά.

Δοξα τον θεο δεν παχαινω εχω μεινει ο ιδιος εδω και πολυ καιρο οσο ψυλωνω η μπακα μενει αλλα δεν μεγαλωνει!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:47 ----------

[/color]Ειμαι μελος σε κολυμβητηριο αυτο κανει? Ποσες φορες την εβδομαδα να πηγαινω?

Δημοσ.

Εννοειται πως κανει.3 φορες την βδομαδα επι 1 ωρα καθε φορα ειναι πολυ καλα...

Δημοσ.
Ειμαι μελος σε κολυμβητηριο αυτο κανει?

Εννοείται... Το κολύμπι τα σπάει... Όταν είσαι εκεί, ρώτα και το γυμναστή να σου δείξει και τίποτα ασκήσεις που γίνονται μέσα στο νερό (εκτός δηλαδή από το κλασικό κολύμπι).

Δημοσ.

Το κακο ή καλο ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος να μας προσεχει.

Ο καθενας μπενει σε οποιον διαδρομο του αρεσει κανει οτι θελει κλπ.

Για την ακριβεια δεν υπαρχει και η απολυτη οργανωση...:-\

Δημοσ.

Αφου εχεις μονοζυγο κανε το εξης.

Κανε 4-5 ελξεις κανονικα με οποια λαβη σε βολευει(καλυτερα τα χερια να ειναι λιιιγο πιο ανοιχτα απο αυτο το ανοιγμα των ωμων.Kαπως ετσι http://inferno.typepad.com/my_weblog/images/2008/04/21/wrk_pullups.jpg

Αφου εκανες αυτες τις ελξεις,παρε ενα βαρακι 2,5-5 κιλα,βαλε το αναμεσα στα ποδια σου και κανε ενα 3 σετ (καθε σετ θα διαρκει μεχρι να φτασεις στο 80% περιπου της αντοχης σου),(αναμεσα απο καθε σετ 20-30 δευτερολεπτα ξεκουραση).

Αυτα για την πλατη.

Αν θες για δικεφαλους μπορεις να πιαστεις απο το μονοζυγο καπως ετσι http://mindychildress.com/blog/images/jendodds%20doing%20pullups2.jpg.

Παλι τρια σετ μεχρι να φτασεις στο 80%της αντοχης σου,λογικα μετα απο αυτα θα πρεπει να εχεισ αρχισει να κουραζεσαι γι'αυτο κανε 60 δευτερολεπτα ξεκουραση αναμεσα στα σετ.

Για στηθος τωρα ξαπλωσε στο κραβατι σου με τις ωμωπλατες σου να εξεχουν απο το κραβατι,πιασε δυο βαρακια(ενα σε καθε χερι,ανοιξε τα χερια σου οσο πιο πολυ μπορεις και ξανακλειστα,

Κανε 10 επαναληψεις τουλαχιστον και 2-3 σετ οσο αντεχεις.

Ακολουθα αυτο το προγραμμα 3-4 φορες την εβδομαδα και θα δεις.Αν θες κι'αλλες συμβουλες στειλε ενα Pm.

Δημοσ.

Γιατί ρε, η 1η είναι εύκολη άμα πηδήξεις ελαφρώς...απ' τη 2η αρχίζουν τα ζόρια. =ρ

Δημοσ.

Χεχε,αν ειναι ετσι τοτε εισαι πολυ βαρυς για το βαρος σου :P(gia to ypsos sou ennow)

Παρε ενα σκαμπο κατω απο το μονοζυγο,και πατα με τα ποδια σου.

Πιεσε με τα ποδια ελαφρα ενω κανεις ελξεις.(προσοχη η πιεση των ποδιων να ειναι τοση ωστε να μπορεις να κανις την ελξη σηκωνοντας το υπολοιπο βαρος του σωματος σου με τρα χερια.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:16 ----------

Μηπως θες να ανεβασω ενα βιντεακι που κανω 27 μονοκοματες ελξεις;

:P:p:p

Δημοσ.

Θα προτιμουσα αργοτερα ασκησεις στο μονοζυγο ακομα δεν εχουν σφιξει οι παλαμες μου :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:25 ----------

Μηπως θες να ανεβασω ενα βιντεακι που κανω 27 μονοκοματες ελξεις;

:P:p:p

Ειδα παιδι ζητημα να ειναι πανω απο 17 να κανει 20 με το ενα χερι μονο!!!:whistle:

Εμεινα μ@λ@κ@ς....

Δημοσ.

Νταξ εξαρταται απο τα κιλα σου...εγω ειμαι 80 κιλα ενω αυτο το παιδι που λες δεν ηταν σιγουρα πανω απο 45-50.Ετσι;Ειναι μια διαφορα 30 κιλων,και αυτη η διαορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Και για να καταλαβεις καλυτερα η διαφορα,παρε ενα 5κιλο βαρακι στα ποδια σου και κανε ελξεις(τουλαχιστον τις μισες θα βγαλεις απο οτι εκανες πριν ;))

Δημοσ.

έχω δεί άνθρωπο 110 κιλών να βγάζει 30 μονοκόμματες για πλάκα.Βέβαια το σώμα του ήταν σαν κόμικ της μάρβελ.

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν εχω το σωμα του σκορτιανιτη.

Ειμαι ενα απλο παιδι με λιγο μεγαλη κοιλια... :- (

Βεβαια δεν ειμαι στο συνολο χοντρος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...