Προς το περιεχόμενο

Για μεσα στο σπιτι μονο.

FallenAngelGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.

Εχω ενα σετ με βαρακια των 3 κιλων και ενα μονοζυγο.

Ειμαι 15 χρονων και 90 κιλα ενω ολοι μου λενε οτι μοιαζω να ειμαι μονο 75 κιλα.

Μιας και ηρθε και καλοκαιρι και θα εχω πολυ χρονο αλλα και θελω και να αρχισω γυμναστικη μηπως ξερετε ή καποιο σιτε με φοτο για να κανω γυμναστικη με τα βαρακια και το μονοζυγο ή να μου προτεινεται εσεις καποιες...

Οπως λεει και ο τιτλος δεν εχω ορεξη να τρεχω σε γυμναστηριο.

Ευχαριστω για την προσοχη σας.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν μπορείς να πηγαίνεις για τρέξιμο και μετά να κάνεις ασκήσεις έστω στο σπίτι τότε θα ναι καλύτερα.

Ο λόγος ότι αν αρχίσεις απότομα ενώ είσαι κρύος μπορεί να τραυματιστείς.

Κάμψεις

Τα χέρια κολλημένα σχεδόν στο κέντρο για εκγύμναση στήθους

Τα χέρια ανοιχτά για "άνοιγμα" πλάτης

Μονόζυγο

Κρέμεσαι κρατώντας το κανονικά.τα πόδια ευθεία και τα σηκώνεις μέχρι να κάνεις ορθή γωνία για εκγύμναση κοιλιακών

http://health.in.gr/gym/Article.asp?ArticleId=17901&CurrentTopId=17821&IssueTitle=%C1%F3%EA%DE%F3%E5%E9%F2+%E3%F5%EC%ED%E1%F3%F4%E9%EA%DE%F2

Ψάξε λίγο το site

http://www.menshealth.gr/fitness.exercise.6.7900.html

Κρατώντας το μονόζυγο ανάποδα

11806508.jpg

μπορείς να κάνεις έλξεις κυρίως για δικέφαλους,κρατώντας το κανονικά καταπονείται και γυμνάζεται περισσότερο ο τρικέφαλος,βγάζοντας το κεφάλι απο την άλλη μεριά του μονόζυγου και κρατώντας κανονικά για πλάτη.

Χονδρικά και πολύυυυυυυ γενικά κάπως έτσι είναι...,διάβασε λιγάκι για περισσότερα

Βαράκια

http://www.vita.gr/html/ent/039/ent.1039.asp

Μην το πάρεις μονότερμα απο την αρχή,μη σου κάνεις καμιά ζημιά και γενικότερα να προσέχεις τη μέση σου,να μην την καταπονείς.

Δημοσ.

Χρονος τρεξιματος?

Κατι ασκησεις που μας κανουν στο σχολειο για ζεσταμα δεν ειναι καλες?

Τωρα να στις περιγραψω δεν ειμαι καλος αλλα χρειαζεται περιπου 10 λεπτα

Δημοσ.
Χρονος τρεξιματος?

Κατι ασκησεις που μας κανουν στο σχολειο για ζεσταμα δεν ειναι καλες?

Τωρα να στις περιγραψω δεν ειμαι καλος αλλα χρειαζεται περιπου 10 λεπτα

Ζέσταμα εννοώ χαλαρό τζόκινγκ(πες κανα 2 χλμ) και μετά διατάσεις.

Μη ζορίζεις τον ευατό σου με τις ασκήσεις πάντως.

Μπορείς να βρεις κι έναν γυμναστή αν θες να σου φτιάξει ένα πρόγραμμα,το προτιμότερο αυτό θα ήταν δηλαδή.

Γυμναστική στο σπίτι και ασκήσεις με μονόζυγο χωρίς κάποιον ειδικό είναι κάτι που δεν θα στο προτεινα ...

Γενικά η γυμναστική είναι επικίνδυνη(οξύμωρο ακούγεται),θέλει υπομονή γιατί αν πας να γίνεις τέρας σε 1 βδομάδα το πιθανότερο είναι να καείς και να καταλήξεις στο κρεβάτι..

Επίσης το έγραψα και πριν(ειδικά για το παιδί που είναι 15) πρέπει να προστατέψεις τη μέση σου

Γιατί είναι επικίνδυνο το μονόζυγο;

Δημοσ.

Καλύτερα καθιστός στην αρχή για καλύτερο έλεγχο της άσκησης και για να μην έχεις πρόβλημα με τη μέση. Βέβαια 3κιλα είναι πολύ ελαφριά για να έχεις πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω και τι μέση έχεις. Α, παίξε και κανένα σετ κοιλιακούς+ραχιαίους.

Δημοσ.

Καθιστοί τα κάνουνε οι έχοντες πρόβλημα με μέση. Αν δεν έχεις δε χρειάζεται, αλλά θα πρέπει να προσέχεις. Και πώς γίνετε αυτό? Με ελαφρώς λυγισμένα γόνατα, ελαφρώς ανοιχτά τα πόδια και τον κορμό όσο πιο κάθετα μπορείς.

Δημοσ.

To wii το σκευτικα αλλα πολλα τα λεφτα...

Επειδη απο τα ονοματα των ασκησεων δεν τα παω καλα για πειτε καθιστες ασκησεις με τα βαρακια.

Ναι δεν μπορω να πω οτι εχω και την ποιο δυνατη μεση... :-(

Δημοσ.

Ασε τις ασκησεις,τα βαρακια,το τρεξιμο κλπ καθως ειναι σιγουρο πως λιγο καιρο μετα θα τα βαρεθεις και δεν θα δεις διαφορα!Ασχολησου με καποιο αθλημα ποδοσφαιρο/μπασκετ/βολευ/τεννις,γραψου σε καποιον ομιλο....Ετσι και την γυμναστικη σου θα κανεις,και θα μαθαινεις ενα αθλημα και θα εχεις σκοπο να γινεις καλυτερος αρα δεν θα τα παρατησεις τοσο ευκολο....

+το παν δεν ειναι τα βαρακια.Ξερεις ποσο μπαμ κανει ενα σωμα φτιαγμενο στα γυμναστηρια και ποσο ενα που εχει ''πεσει'' γυμναστικη πανω του???

Δημοσ.

Mε τα βαράκια δεν θα αδυνατίσεις ποτέ!

Πόσο τρως την ημέρα?

Ο καλύτερος τρόπος ειναι να αδυνατίσεις με γυμναστική + δίαιτα.

Και οταν λεω διαιτα κοψε την κοκα κολα τα mc donalds και τα πατατακια και αν δεν αδυνατίσεις εμενα να με λενε φουστι.

20 κιλα εχασα στην ηλικία σου τοτε και χωρις γυμναστική.

Α και τα γλυκά ειναι η μεγαλύτερη απάτη στην διατροφική μας αλισυδα κοψτα και αυτα οσο μπορείς.

Δημοσ.

Μάλλον θα πρέπει να επισκεφτείς κανέναν ειδικό κανέναν διατροφολόγο, κανέναν γιατρό να σου δώσει μιά πιό ειδική απάντηση ίσως να έχεις κάποια κληρονομική αρρώστεια που σε κάνει να παχαίνεις αδικιολόγητα.

Συμβαίνουν και αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...