Eluminator_91 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Λοιπον εχω windows vista home premium sp1 32bit αυθεντικα..το προβλημα μου ειναι οτι οποτε παω να παιξω ενα αρχειο με τον windows media player 11 oταν αυτος παει να τρεξει για πρωτη φορα απο τοτε που ενεργοποιησα το PC μου τοτε καθυστερει να ξεκινησει..νομιζω κανει γυρω στα 20-25 δευτερολεπτα (μερικες φορες και πιο πολυ).. Μηπως ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?? Ευχαριστω πρωκαταβολικα..
mindcrime Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 όλως τυχαίος τις προάλλες μου έλεγε ένας ότι έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. για πείτε!
stelrp Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Βάλε το Media Player Classic 6.4 (δεν θέλει καν εγκατάσταση και θα βρεις την υγεία σου). ή το VLC που έχει και τους codec ενσωματωμένους. Όλα θα σου ανοίγουν ταχύτατα (εξάλλου το τι αρχείο παίζει είναι θέμα codec). Ο Media Player είναι απλά ένα ...χαρούμενο skin.
Eluminator_91 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ναι τον εχω ηδη τον Media Player Classic 6.4..απλα στην αναπαραγωγη μουσικης με βολευει καλυτερα ο wmp 11..ενταξει δν ειναι κα τεραστιο το προβλημα αλλα γιατι ομως να συμβαινει??
21century Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Προφανώς κάποια αρχεία είναι αλλοιωμένα και μάλλον θέλει επανεγκατάσταση, βέβαια καλο ειναι να κανεις ένα τσεκάρισμα στο λειτουργικό σου γιατί μπορει να υπάρχει πρόβλημα και σε άλλα τέτοια αρχεία..
Lemuria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Προφανώς κάποια αρχεία είναι αλλοιωμένα και μάλλον θέλει επανεγκατάσταση, βέβαια καλο ειναι να κανεις ένα τσεκάρισμα στο λειτουργικό σου γιατί μπορει να υπάρχει πρόβλημα και σε άλλα τέτοια αρχεία.. Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό....ένας player που λειτουργεί άψογα για 2 χρόνια ξαφνικά να αρχίσει να καθυστερέι...Επειδή το παρατήρησα και σε μένα σε μηχάνημα που μέχρι πριν μία εβδομάδα δεν είχε πρόβλημα ο player...παρατήρησα οτι το πρόβλημα σχετίζεται μετά από ένα update ασφαλείας που έκαναν τα windows και αφορά στον player...ψαχνω να το εντοπισω για να σας πω... Γενικά ο wmp λειτουργεί κανονικά άπαξ και πάρει τον χρόνο του κατά την έναρξη..είναι ταχύτατος όπως ήταν και δεν τον αλλάζω με κανενα media player classic ειδικά όταν έχω full οργανωμένη τη μουσική βιβλιοθήκη μου και δεν ψάχνω πλεόν φακέλλους για να παίξω τη μουσική μου.... Προφανώς κάτι άλλο φταίει... Ενημερωνω όταν έχω νεότερα...
Eluminator_91 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ενταξει το προβλημα διορθωθηκε κανοντας καθορισμο του registry με το tuneup ulities 2009..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.