sukalas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Πολύ χαζό πρόβλημα αλλα έγινε. Εκανα αναβάθμηση απο ubuntu 8.10 σε 9.04 και τίγκαρα όλο το partition. Σε σημείο που να μη λειτουργει το synaptic για να μπορέσω να αφερέσω το παλιό kernel. >E: dpkg was interrupted, you must manually run 'sudo dpkg --configure -a' to correct the problem. E: _cache->open() failed, please report. και στο terminal: >alex@alex-desktop:~$ sudo dpkg --configure -a dpkg: failed to write status record about `mono-2.0-gac' to `/var/lib/dpkg/status': No space left on device Υπάρχει τρόπος απεγκατάστασης μέσω terminal? Δώστε μου τα φώτα σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Καθαρισε την cache των κατεβασμενων πακετων >sudo apt-get clean && sudo apt-get autoclean Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sukalas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Καθαρισε την cache των κατεβασμενων πακετων >sudo apt-get clean && sudo apt-get autoclean μου βγάζει πάλι > E: dpkg was interrupted, you must manually run 'sudo dpkg --configure -a' to correct the problem. το οποίο μήνυμα μου το βγάζει σε οτιδήποτε πάω να αφαιρέσω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:11 ---------- Νομίζα βρήκα την μπούρδα που έκανα..Στην εγκατάσταση καταλάθος εκανα partition 2,5gb για την 9.04 μέσα σε άλλο partition 160gb που είχα εγκαταστήσει την 8.10 και γιαυτο είναι full.Υπάρχει τρόπος resize χωρίς format? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Με το gparted απο ενα live cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Κανε κανονικα resize απο live cd. Δεν θα εχεις προβλημα με το boot, το εκανα αρκετες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sukalas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Thanx .. Ολα οκ.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.