jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Εχω δοκιμασει τα 1, 3, 5 και 6 χωρις να δω καποια ουσιαστικη διαφορα. Πιο αναλυτικα για το λαπτοπ λοιπον (amd k8 3000+, μονοπυρηνος, 512MB ram, χαλασμενη nvidia 5700): Στο 1, παρολο που ειμαι με vesa, δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα, ουτε καν στο στην αποδοση εφαρμογων σαν το gtkperf που, εκτος απο τον driver που χρησιμοποιει το xorg για να ζωγραφισει το γραφικο περιβαλλον,ακομα και το θεμα του gnome μπορει να κανει τη διαφορα. Στο 3, παρολο που εκανα την αλλαγη στο /etc/init.d/rc, ο χρονος εκκινησης δεν μειωθηκε ουτε κατα 1 δευτερολεπτο! Αντιθετα μειωθηκε κατα 3 οταν ορισα να μην φορτωνει τα περι virtualbox. Στο 5, δεν ξερω πως γινεται αντιληπτο αυτο το tweak. Στο 6, εθεσα την τιμη σε 1 και δεν ειδα καποια διαφορα. Δοκιμαστικα για σημερα την εθεσα σε 10. Θα επανελθω αυριο με το γνωστο ipv6 disable tweak γιατι δεν μπορω να βρω το αρθρο στο wiki. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:45 ---------- Ερώτηση: το 5 ισχύει και για ext4 filesystems; Νομιζω ισχυει για ολα τα linuxofilesystems. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 εγώ κέρδισα 2-3 δευτερόλεπτα στο boot.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wise_One Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Το 5 να το εφαρμόσω και στο / και στο /home; Τα έχω σε διαφορετικά partitions, ext4 και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.