panosno1com Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σε thomson tg585 v7 , μου βγαζει unknown command οταν παω να βαλω adsl start --snr [νουμερο] , το ιδιο και αν προσπαθησω με xadsl ...καμια ιδεα? ή δεν υποστηριζει ν πειραξω το snr ?παραθετω κ τα στατιστικα μου , αν δεν αξιζει ν πειραξω το snr να πιασω λιγο παραπανω πειτε μου ...
Andrew1707 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 κατεβασα μια εφαρμογη που μπορεις να αλλαξεις το SNR απο το router μου λεει να γραψω την ip του router ειναι 192.168.2.1 διπλα μου λεει να γραψω το port αλλα δεν ξερω τι να γραψω στο port μπορει καποιος να με βοηθησει;
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 μαλλον κατεβασες το dmt .σου ζηταει το port 23 Που ειναι το telnet.αμα δεν εχει telnet το ρουτερ ή αμα δεν υποστηριζεται το ρουτερ σου απο dmt δεν θα παιξει ποτε.Λιγα ρουτερ υποστηριζουν Dmt.σε καποια αλλα αλλαζεις εσυ το margin μεσα απο το cli tou router.ποιο ρουτερ εχεις? Σε thomson tg585 v7 , μου βγαζει unknown command οταν παω να βαλω adsl start --snr [νουμερο] , το ιδιο και αν προσπαθησω με xadsl ...καμια ιδεα? ή δεν υποστηριζει ν πειραξω το snr ?παραθετω κ τα στατιστικα μου , αν δεν αξιζει ν πειραξω το snr να πιασω λιγο παραπανω πειτε μου ...Καταγραφή.PNG παλιο Post αλλα α.ζητας 6 margin σε Interleave για να παρεις τα μεγιστα.επειδη κιολας εισαι σε alcatel dslam = broadcom chipset= bdcm Που γραφει στο vendor ζητας free no rfi συγκεκριμενα.το dmt παιζει με το thomson v7 μονο αμα εχεις οσο ξερω εκδοση 7.x.x.x firmware.Με την εκδοση 8.χ .χ.χ δεν παιζει.
Beginner Developer Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ρε παιδία μήπως ξέρετε αν το EchoLife HG520c της ΟΤΕ υποστηρίζει Telnet.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 μπορει να ειναι και κλειδωμενο το telnet Οποτε δες στην huawei τι γραφει για αυτο το μοντελο.οχι οτι ειναι τιποτα σοβαρο σαν ρουτερ αλλα οκ.
angelos111 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους . Εχω το Archer vr400 tp-link ξερει κάποιος να μου πει ποια εντολη βαζω για να ριξω το snr. η adsl start --snr 130 ή adsl config --snr 130 δεν τις αναγνωριζει
Beginner Developer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά μήπως μπορείται να μου πείτε κανά (Router/ADSL) που να υπάρχει στην Ελλάδα? π.χ Skroutz/E-shop.Ευχαριστό προκαταβολικά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα