Hellaslover Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Καλησπερα παιδια Βρισκομαι σε διλλημα και χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Εχω ενα bmw 330ci του 2005, πολυ ωραιο αμαξι με m package, full εξοπλισμο και ολα τα σχετικα. Το αγορασα πριν εναμιση χρονο περιπου για $30000 και τωρα η αξια του εχει πεσει στα $25000 περιπου. Ακομα το πληρωνω και χρωσταω περιπου οσο ειναι η αξια του. Ειχα δει το καινουργιο chevrolet camaro στο δρομο και μου αρεσε παρα πολυ, δε νοιαστηκα να το ψαξω μιας και νομιζα η τιμη του θα ειναι γυρο στα 30-35 χιλιαρικα. Τελικα εκανα research, ειδα περισσοτερες φωτογραφιες και μπορω να πω ειμαι ερωτευμενος μ'αυτο το αμαξι. Αν και δε συνηθηζω να μου αρεσουν τα αμερικανικα το συγκεκριμενο ειναι κουκλα. Η τιμη του αρχιζει στις 23000 αλλα η εκδοση που μ'ενδιαφερει (1ss) με τα 430 αλογα αγγιζει τις 30000. Το ερωτημα που θελω να κανω ειναι συμφαιρει να πουλησω αυτο που εχω, να βαλω αλλα 5 και να παρω ενα καινουργιο αμαξι; Χρηματα δεν εχω αυτη τη στιγμη, αλλα τη προκαταβολη μπορω να τη βαλω και συνεχιζω τις δοσεις στο chevy. Καταρχην αξιζει το camaro τα χρηματα η ειναι μονο ομορφια και γκαζια; Να προτιμησω να μεινω με αυτο που ειμαι, η να παρω το camaro? Δε με χαλαει βεβαια η βασικη εκδοση με $23000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Θα πουλήσεις γερμανικό αυτοκίνητο για να πάρεις αμερικάνικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Θα πουλήσεις γερμανικό αυτοκίνητο για να πάρεις αμερικάνικο; Όχι μόνο αυτό, αλλα και BMW 3,30????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 ναι ρε παιδια αλλα μιλαμε για ολοκαινουργιο αμαξι..το αλλο κλεινει 5 χρονια...δεν εχει τιποτα προβληματα αλλα οσο να ναι αλλα να μυριζει δερμα το δερμα και αλλο τσιγαριλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Συγγνώμη και με όλο το θάρρος, αλλά δε χρειάζεται να αλλάξεις αυτοκίνητο, να το πλύνεις χρείαζεται. Πέρα από την πλάκα, αφού δεν έχεις τα χρήματα, τι το ψάχνεις; Μια χαρά αυτοκίνητο έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 για το συγκεκριμένο[amercan muscle] chevrolet camaro αξίζει να κάνεις μια θυσία. τα αμερικάνικα ειναι τα Best κατά την γνώμη μου.Προσωπικός μου αρέσουν πάρα πολύ κυρίως για την ταχύτητα και την εξωτερική τους εμφάνιση. Το camaro είναι ένα απο τα αμάξια που μου αρέσουν πολύ αλλα το [american muscle]ford Mustang gt[ 300 άλογα] είναι η κορυφή.Κοίτα αμα θες για μεταχειρισμένο.http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=76 [κοστίζει βέβαια αλλά τι ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???????πειρασμός] έχει και διάφορα αρνητικά αλλα μπροστά στα θετικα τα αρνητικά είναι ζεστο αεράκι.. Αυτά στα λέω γιατί φαίνεσαι και εσύ τύπος American Muscle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Η Αμερική σταματησε να φτιάχνει αυτοκίνητα της προκοπής πριν 35 χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το αυτοκίνητο που έχεις τώρα φίλε μου, το ζηλεύουν πολλοί! Και για το οτι ειναι 5 ετών το οτι είναι BMW τα λέει όλα. ΕΓΓΥΗΣΗ η εταιρία, εδώ βλέπεις BMW 20 ετών και πίνουν το αίμα σε κάτι μλκς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 μισο ρε παιδια...αυτο με τα 426 αλογα που φανταζομαι οτι θελει δεν ειναι 6.2L; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ναι αυτο ειναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
com_hs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Φίλε το αμάξι είνια μια χαρά και εγώ αμερικάνικο είχα αλλά το σοβαρό μειωνέκτιμα και εγώ που το έδωσα είναι η κτανάλωση εάν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα το αμάξι είνια το κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 ε και τα κρατηματα τους δεν ειναι και τα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Φίλε το αμάξι είνια μια χαρά και εγώ αμερικάνικο είχα αλλά το σοβαρό μειωνέκτιμα και εγώ που το έδωσα είναι η κτανάλωση εάν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα το αμάξι είνια το κάτι άλλο Αρκεί να μην πας να ακουμπήσεις τη κονσόλα γιατί θα νομίζεις ότι είσαι σε Hyundai 15ετίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 οντως αυτο που με χαλαει ειναι τα σκληρα πλαστικα που εχουν τα αμερικανικα, και οτι δε στριβουν... με λιγα λογια λετε να κρατησω αυτο που εχω ε; αυτο που φοβαμαι ειναι να μη χασει κ αλλο αξια το αμαξι, δε θελω να το πουλησω σε 2-3 χρονια για 10 χιλιαρικα ξερω γω. Την ειχα πατησει με ενα αλλο αμαξι που ειχα ενα ml55 amg, γαματο αυτοκινητο και το πουλησα $10000 μοντελο του 2000.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 γενικως δεν ειναι και η ποιο ταιριαστη αγορα για Ευρωπαιο αλλα αν το γουσταρεις τοσο πολυ go for it απλα να ξερεις τι να περιμενεις απο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.