bruce_wayne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 To μηνυμα ειναι απο υπερ αγανακτισμενο καταναλωτη που βρισκεται στην Γλυφαδα και εχει κανει τρομερη υπομονη με την αναξιπηστια της ΤΕΛΑΣ.χωρις λογο καθημερινες διακοπες,οι ασχετοι τεχνικοι πανε να με βγαλουν τρελο,δυστυχως στην περιοχη μου ειμαι ο μονος με αυτα τα προβληματα,και ειμαι ετοιμος να προχωρησω να τους μαυρισω και να επιλεξω εναν πιο αξιπιστο παροχο ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Sotosgl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Για ποσταρε μια τα στατιστικα της γραμμης σου... Αν και εχουν ανοιχτει απειρα τετοια Threads και με ενα γρηγορο ψαξιμο θα βγαλεις ακρη. Οταν λες διακοπες εννοεις Disconnects;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 στην περιοχή σου δεν έχουν όλη την γραμμή σου... το ότι έχουν οι υπόλοιποι μια χαρά γραμμές δεν σημαίνει ότι και η δικιά σου θα είναι χωρίς πρόβλημα... δήλωσε βλάβη και υπομονή, στην χειρότερη γυρνάς σε ΟΤΕ που θα την επισκευάσουν γρηγορότερα μιας και θα είσαι συνδρομητής του πάλι
Sotosgl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Παντως δεν ειναι νομος οτι η Tellas ειναι για κλωτσιες και το διπλα διαμερισμα να ειχε Tellas μπορει να εβλεπες τρομακτικες διαφορες στην ποιοτητα της γραμμης. Παιζει ο χαλκος παιζει αν εχεις κανεναν συναγερμο ειναι πολλα στην μεση. Ποσταρε μια τα stats σου απο το menu του Router Αttenuation κλπ Εγω παντως με Τελλας σε περιοχη που ο πΟΤΕ ελεγε οτι θα εχω max 7 κλειδωνω στα 11 και ειμαι κομπλε...
bruce_wayne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Για ποσταρε μια τα στατιστικα της γραμμης σου...Αν και εχουν ανοιχτει απειρα τετοια Threads και με ενα γρηγορο ψαξιμο θα βγαλεις ακρη. Οταν λες διακοπες εννοεις Disconnects; Link Information Uptime: 0 days, 0:03:31 Modulation: G.992.5 Annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 509 / 5.999 Data Transferred (Sent/Received) [KB/MB]: 558,00 / 2,27 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 11,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,0 / 23,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 25,0 / 9,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 39.456 / 68 CRC Errors (Up/Down): 633 / 0 HEC Errors (Up/Down): 23.311 / 0 αυτα ειναι ,οπως τα πηρα τωρα μετα τις συχνες αποσυνδεσεις,οταν ξαναμπηκα Κυριοι,στην Τελας δεν ξερουν τι τους γινεται -Οταν λεω για την περιοχη μου,εννοω οτι εχω ρωτησει και στην πολυκατοικια μου αλλες γραμμες απο αλλες εταιρειες και λειτουργουν αψογα-αφηστε το,για ΤΕΛΑΣ αρκει μια αναζητηση στο διαδυκτιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 φιλτράκια έχουν μπει σε όλες τις συσκευές (όχι μόνο τηλέφωνα, αλλά και fax, συναγερμός κτλπ κτλπ) πλην του router που συνδέονται στην γραμμή? μήπως οι μπρίζες τηλεφώνου είναι του ΟΤΕ? (το γράφουν πάνω) έχουν ένα πυκνωτή μέσα που ξεσκίζει την γραμμή αν θυμάμαι καλά...
Berolinezos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μακριά απο την TELLAS μακριά είχα και εγώ μιά καλωδιακή σύνδεση μόνιμα εκτός λειτουργίας άν και ήθελαν να την πληρώνω, την έκοψα κακήν κακώς.
Deponakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Οντως μακρια απο tellas.Εμενα ενας φιλος μου εκανε αιτηση για double play με τα 20 ευρω τον Ιανουαριο και ειχε φτασει αρχες Μαη και δεν του την ειχαν ενεργοποιηση!!!Ειδε και αποειδε και πηγε στην hol!Μην φανταστεις και εκει τρομερα πραγματα του λενε 24 και κατεβαζει max me 300!!!Eλλαδα σου λεει ο αλλος....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 κανείς δεν του είπε 24, ΕΩΣ 24 λένε... αν συγχρονίζει στον πάτο δεν μπορεί να κάνει κάτι η HOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.