ntg24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Εχει κανεις το skype unlimited? Γραφει οτι "You can choose a subscription to call a country that’s different from the one you live in. " Αρα δεν μπορουμε να το χρησιμοποιουμε για κλησεις εντος Ελλαδας? Απο ποιοτητα πως παει στα 2 Mbps με otenet? Thanx
ge0rge007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Έχω skype unlimited Country πάνω απο ένα χρόνο τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Πληρώνω 4.54ε τον μήνα και παίρνω σε όλη την Ελλάδα δωρεάν. Για την ποιότητα τώρα...όταν είχα 1mb ταχύτητα για να λειτουργήσει σωστά έπρεπε να χρησιμοποιεί “όλο” το internet. Τώρα έχω 8mb ταχύτητα και τρέχει τέλεια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Αφορα μονο κλισεις σε αστικα και υπεραστικα ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Εχει κανεις το skype unlimited?Γραφει οτι "You can choose a subscription to call a country that’s different from the one you live in. " Αρα δεν μπορουμε να το χρησιμοποιουμε για κλησεις εντος Ελλαδας? Απο ποιοτητα πως παει στα 2 Mbps με otenet? Thanx Αν πάρεις τη συνδρομή Skype Unlimited Country και επιλέξεις ως χώρα που θες να πραγματοποιείς τις κλήσεις σου την Ελλάδα, μιλάς απεριόριστα σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα εντός Ελλάδας (αστικά και υπεραστικά). Τα κινητά δεν περιλαμβάνονται στη συνδρομή και χρεώνονται ξεχωριστά. Σε 2Mbps της ΟTEnet που το έχω χρησιμοποιήσει (κέντρο Αθήνας), ακούγεται μια χαρά.
ntg24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 και γιατι ρε παιδια λεει "You can choose a subscription to call a country that’s different from the one you live in. " http://www.skype.com/intl/en/allfeatures/subscriptions/europecountry/?country=GR
doubletrance Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 εγώ έχω το skype unlimited World και κάνω κλήσεις σε όλο τον κόσμο. Σε Αμερική, και Καναδά κάνω κλήσεις κ σε κινητά απεριόριστα. Γενικά το Skype είναι πολύ καλό αν έχεις καλή σύνδεση κ θες να κάνεις ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις από το PC σου. Επίσης όταν εγώ παίρνω τηλ σε διαφορές υπηρεσίες μπορώ κ τους ηχογραφώ!!!! επίσης να σημειώσω ότι έχουν κ πολύ καλό customer service. Έκαναν 3-4μερες να μου γράψουν πίσω αλλά ήταν πολύ καλοί.
AlexNet Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 και γιατι ρε παιδια λεει"You can choose a subscription to call a country that’s different from the one you live in. " http://www.skype.com/intl/en/allfeatures/subscriptions/europecountry/?country=GR Εννοεί οτι μπορείς να διαλέξεις κ κάποια άλλη χώρα, εκτός από αυτή που μένεις.
binary_dreamer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 μια διευκρίνηση. δεν έχει να κάνει το download αλλά το upload για να μπορέσεις να μιλήσεις καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.