Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μπορει να γινει κατι τετοιο ωστε να ερθει στις αρχικες της ρυθμισεις και να εχει τις προκαθορισμενες εφαρμογες ?
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Χτες εντελώς τυχαία ανακάλυψα κάτι τέτοιο στα 7... είχα κλείσει την πλαϊνή μπάρα και ήθελα να την ξανά ανοίξω. Έτσι πάτησα έναρξη και στην αναζήτηση πάτησα "sidebar" και είδα μια επιλογή "επαναφορά της πλαϊνής μπάρας κτλ κτλ κτλ" δεν θυμάμαι ακριβώς... κάνε μια δοκιμή θείο Γιάννη να δεις αν γίνεται το ανάλογο και σε vista (τώρα είμαι δουλειά και έχω xp)
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Να διευκρινησω οτι θελω να επαναφερω εφαρμογες της που εχω καταργησει...Ευχαριστω.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το ότι τις έχεις καταργήσει δεν σημαίνει ότι σβήστηκαν... υπάρχουν σίγουρα μέσα σε κάποιο φάκελο πάλι με όνομα sidebar (νομίζω).
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το ότι τις έχεις καταργήσει δεν σημαίνει ότι σβήστηκαν... υπάρχουν σίγουρα μέσα σε κάποιο φάκελο πάλι με όνομα sidebar (νομίζω). Με τετοιο ονομα τουλαχιστον δεν υπαρχει φακελος στα vista.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Τώρα είμαι λίγο "δεμένος" καθώς όπως είπα είμαι σε xp αλλά If C is your default Vista drive, the folder should end up here: C:\Program Files\Windows Sidebar επίσης είμαι σίγουρος ότι το έχω βρει εγώ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Τώρα είμαι λίγο "δεμένος" καθώς όπως είπα είμαι σε xp αλλά επίσης είμαι σίγουρος ότι το έχω βρει εγώ... Ευχαριστω.Ετσι την βρηκα....Αν κανω copy paste τους φακελους στο προβληματικο pc και εγκατασταση απο το sidebar.exe ελπιζω να επενελθει.
NOTIOS1981 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μπορει να γινει κατι τετοιο ωστε να ερθει στις αρχικες της ρυθμισεις και να εχει τις προκαθορισμενες εφαρμογες ? Πατάς Start Και γράφεις στο Πεδίο(Αυτό που Λέει Start Search) τη Λέξη Sidebar Διαλέγεις από την Λίστα το Windows Sidebar Και είσαι έτοιμος
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Στα βοηθηματα(εκει που ειναι η ζωγραφικη κ.τ.λ.) θα βρεις το: Πλευρική εργαλειοθήκη των Windows Αυτο δεν θες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω.Αυτο που εγραψε πιο πανω ο alexzzz θελω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Βρηκα τον φακελο Windows Sidebar μεσα στα Program files αλλα δεν βλεπω πως μπορω να κανω εγκατασταση μια εφαρμογη απο αυτες που εχει μεσα οπως το ρολοϊ για παραδειγμα.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αν κάνεις διπλό κλικ στο αρχείο με το ρολόι; δεν το ξαναβάζει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αν κάνεις διπλό κλικ στο αρχείο με το ρολόι; δεν το ξαναβάζει; Αν εννοεις το αρχειο clock.css αυτο το ανοιγει με το notepad.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Όχι, αυτό περιέχει το πως θα είναι εμφανισιακά το ρολόι... το clock.gadget ψάχνουμε. Κάτι άλλο... δοκίμασες να πατήσεις το "+" που είναι πάνω πάνω στην sidebar, ούτε εκεί το βρίσκει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Όχι, αυτό περιέχει το πως θα είναι εμφανισιακά το ρολόι... το clock.gadget ψάχνουμε. Κάτι άλλο... δοκίμασες να πατήσεις το "+" που είναι πάνω πάνω στην sidebar, ούτε εκεί το βρίσκει; Οχι δεν υπαρχει.Στον φακελο με το ρολοι ειναι τα εξης αρχεια/φακελοι χωρις κανενα να το επαναφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.