Προς το περιεχόμενο

Επαναφορα εφαγρογων πλευρικης εργαλειοθηκης των vista

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες εντελώς τυχαία ανακάλυψα κάτι τέτοιο στα 7... είχα κλείσει την πλαϊνή μπάρα και ήθελα να την ξανά ανοίξω. Έτσι πάτησα έναρξη και στην αναζήτηση πάτησα "sidebar" και είδα μια επιλογή "επαναφορά της πλαϊνής μπάρας κτλ κτλ κτλ" δεν θυμάμαι ακριβώς...

κάνε μια δοκιμή θείο Γιάννη να δεις αν γίνεται το ανάλογο και σε vista (τώρα είμαι δουλειά και έχω xp)

Δημοσ.

Το ότι τις έχεις καταργήσει δεν σημαίνει ότι σβήστηκαν... υπάρχουν σίγουρα μέσα σε κάποιο φάκελο πάλι με όνομα sidebar (νομίζω).

Δημοσ.
Το ότι τις έχεις καταργήσει δεν σημαίνει ότι σβήστηκαν... υπάρχουν σίγουρα μέσα σε κάποιο φάκελο πάλι με όνομα sidebar (νομίζω).

Με τετοιο ονομα τουλαχιστον δεν υπαρχει φακελος στα vista.

Δημοσ.

Τώρα είμαι λίγο "δεμένος" καθώς όπως είπα είμαι σε xp αλλά

If C is your default Vista drive, the folder should end up here: C:\Program Files\Windows Sidebar

επίσης είμαι σίγουρος ότι το έχω βρει εγώ...

Δημοσ.
Τώρα είμαι λίγο "δεμένος" καθώς όπως είπα είμαι σε xp αλλά

επίσης είμαι σίγουρος ότι το έχω βρει εγώ...

Ευχαριστω.Ετσι την βρηκα....Αν κανω copy paste τους φακελους στο προβληματικο pc και εγκατασταση απο το sidebar.exe ελπιζω να επενελθει.

Δημοσ.
Μπορει να γινει κατι τετοιο ωστε να ερθει στις αρχικες της ρυθμισεις και να εχει τις προκαθορισμενες εφαρμογες ?

Πατάς Start Και γράφεις στο Πεδίο(Αυτό που Λέει Start Search) τη Λέξη Sidebar Διαλέγεις από την Λίστα το Windows Sidebar Και είσαι έτοιμος

Δημοσ.

Βρηκα τον φακελο Windows Sidebar μεσα στα Program files αλλα δεν βλεπω πως μπορω να κανω εγκατασταση μια εφαρμογη απο αυτες που εχει μεσα οπως το ρολοϊ για παραδειγμα.

Δημοσ.

Όχι, αυτό περιέχει το πως θα είναι εμφανισιακά το ρολόι... το clock.gadget ψάχνουμε.

Κάτι άλλο... δοκίμασες να πατήσεις το "+" που είναι πάνω πάνω στην sidebar, ούτε εκεί το βρίσκει;

Δημοσ.
Όχι, αυτό περιέχει το πως θα είναι εμφανισιακά το ρολόι... το clock.gadget ψάχνουμε.

Κάτι άλλο... δοκίμασες να πατήσεις το "+" που είναι πάνω πάνω στην sidebar, ούτε εκεί το βρίσκει;

Οχι δεν υπαρχει.Στον φακελο με το ρολοι ειναι τα εξης αρχεια/φακελοι χωρις κανενα να το επαναφερει.

97234117.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...