CROM271 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ειδα πως υπαρχει και αλλο topic αλλα επειδη δεν καταλαβα και πολλα ειπα να ανοιξω ενα καινουργιο. Πηρε ενας φιλος μου laptop με windows vista home premium. Μου ειπε πως οταν τον ανοιξε για πρωτη φορα επελεξε κατα λαθος γλωσσα αγγλικα. (Σου δινουν οντως την επιλογη τα vista να διαλεξεις γλωσσα?). Γινεται να κανει κατι τωρα και να αλλαξει την γλωσσα σε ελληνικα?
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ειδα πως υπαρχει και αλλο topic αλλα επειδη δεν καταλαβα και πολλα ειπα να ανοιξω ενα καινουργιο. Πηρε ενας φιλος μου laptop με windows vista home premium. Μου ειπε πως οταν τον ανοιξε για πρωτη φορα επελεξε κατα λαθος γλωσσα αγγλικα. (Σου δινουν οντως την επιλογη τα vista να διαλεξεις γλωσσα?). Γινεται να κανει κατι τωρα και να αλλαξει την γλωσσα σε ελληνικα? ναι σου δίνετε η επιλογή να διαλέξεις γλώσσα , ο μονος τρόπος που ξέρω για να αλλάξει γλώσσα είναι να κάνει recovery και το laptop και να ξαναβάλει τα στοιχεια από την αρχή...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μπορει να περασει και τωρα το language pack και να τα κανει ελληνικα χωρις να χασει και τα αγγλικα. Με επιλογη απο τον πινακα ελεγχου διαλεγει γλωσσα μενου.
vaiostir Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 δουλεύει σίγουρα το recovery? το έχει δοκιμάση κανείς?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 δουλεύει σίγουρα το recovery? το έχει δοκιμάση κανείς? Τι εννοεις recovery ?
ChangeAllNow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Τι εννοείς δουλεύει το recovery ; Φυσικά δουλεύει ! Τι εννοείς το έχει δοκιμάσει κανείς ; Φυσικά το έχουν ! Διάβασε γιά άλλο τρόπο : http://www.froggie.sk/ , http://www.froggie.sk/usage.html .
100 010 00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 ακούει κανείς?? Εσυ ακους που σου λενε οτι μπορεις να την αλλαξεις απο το control panel?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Η αλλαγη γλωσσας απο τον Πινακα ελεγχου δεν ειναι παντα δυνατη.Σε ενα vaio που ειχε η κρο μου της ειχε βγαλει alert οτι δεν μπορει να αλλαξει γλωσσα χωρις επανεγκατασταση απο την αρχη οταν εκανε την πρωτη εγκατασταση απο το κρυφο partition. Η λυση της εγκαταστασης του προσθετου ελληνικου πακετου γλωσσας νομιζω ειναι οτι το καλυτερο. Σε αυτη την περιπτωση μπορουμε να αλλαζουμε γλωσσα απο τον πινακα ελεγχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.