SweeT_DreamS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Γειά σας! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας βίντεο, εύκολο στη χρήση και με αρκετές δυνατότητες (εφέ,εναλλαγή εικόνων-βίντεο κ.α). Έχω χρησιμοποιήσει το Windows Movie Maker, το Corel Video Studio, το Adobe After Effects και το Pinnacle Studio... Το WMM αν και είναι εύκολο στη χρήση, δεν έχει πολλές δυνατότητες... Το Adobe After Effects είναι αρκετά δύσκολο στη χρήση... Το Corel Video Studio είναι το ιδανικό κατά τη γνώμη μου αλλά,δυστυχώς δεν έχω activation code. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 επειδη το adopte είναι κορυφαιο και ανταξιο σε επειδώσεις με το pinnacle που είναι ποιο εύχρηστο αλλα πολύ ποιο βαρύ θα σου πρώτινα να βρεις έναν οδηγό απο το ιντ ή να τον αγοράσεις (μόλις αρχισα να ασχολούμε με το adopte ) misv gia to αψτινισιον .. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ---------- τι σου έχω (δες τα μηνυματα)
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το After Effects δεν είναι πρόγραμμα μοντάζ. Είναι πρόγραμμα για post production, δλδ για δημιουργία εφέ πριν το τελικό μοντάζ. Το Premiere είναι η edit stufio σουίτα της Adobe. Δες και το Sony Vegas Studio. Νομίζω όμως ότι το Studio 10 της Pinnacle είναι το πιο εύχρηστο για κάποιον αρχάριο. Για το 11 δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.