Erazer_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 μολις εγκατεστησα debian lenny και απο τα settings δεν μπορω να δω το δευτερο μονιτορ ποθ ειναι συνδεδεμενο με hdmi με ubuntu ειχα εικονα και απο τα δυο monitor signal,τι πρεπει να ρυθμισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ποια καρτα γραφικων εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erazer_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 εχω την intel x4500hd και για οθονη μια 24" benq ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:15 ---------- η οθονη ειναι συνδεδεμενη με το λαπτοπ μεσω hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Τοτε θες ενα καλοφτιαγμενο xorg.conf που να λεει και για τις 2 οθονες, και ποια εξοδος πηγαινει που. Θα σου εδινα το δικο μου, αλλα ειμαι με ati. Να θυμασαι οτι πλεον στο debian εισαι με xorg 1.4 που δεν βασιζεται στο hal και σε αλλα βοηθηματα για να κανει αυτοματη αναγνωριση κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erazer_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 καταλαβα τι λες,πως μπορω να το φτιαξω? αυτο ειναι το θπαρχον Section "InputDevice" Identifier "Generic Keyboard" Driver "kbd" Option "XkbRules" "xorg" Option "XkbModel" "pc104" Option "XkbLayout" "us" EndSection Section "InputDevice" Identifier "Configured Mouse" Driver "mouse" EndSection Section "Device" Identifier "Configured Video Device" EndSection Section "Monitor" Identifier "Configured Monitor" EndSection Section "Screen" Identifier "Default Screen" Monitor "Configured Monitor" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.