CyberCr33p Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Προσοχή σε όσους έχουν VPS. Ήδη έχουν χακάρει μερικούς VPS providers: http://milw0rm.com/exploits/8880
Foutrelis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δυστυχώς είμαι πελάτης σε έναν από τους VPS providers που επλήγησαν. Ευτυχώς έχω ένα backup που πήρα πριν δύο εβδομάδες, σε περίπτωση που έχει διαγραφεί ο /vz φάκελος στον server που ήμουν. Επικό fail τα LxLabs. :<
CyberCr33p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Τους είχαν ενημερώσει 2 εβδομάδες για τα bugs και ούτε ενδιαφέρθηκαν να πάνε στη σελίδα που τους υπόδειξε αυτός που τα ανακάλυψε για να βρούνε περισσότερες πληροφορίες.
fromaz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Απίστευτο! Οι τύποι είναι απαράδεκτοι, πραγματικά δημόσιος κίνδυνος. Διάβασα το κείμενο του Link και ανατρίχιασα. Μετά διάβασα και τις παπαριές της εταιρείας περί security...
Foutrelis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Πηγές αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της LxLabs, K T Ligesh, αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού τη μέρα πριν την επίθεση. ο_Ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.