Προς το περιεχόμενο

pc στα 125w?

lion2486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ήθελα να ψάξω για ένα pc με 2-8 πυρήνες, 4-8 (ή 16) GB Ram, κάρτα γραφικών δεν με νοιάζει καθόλου και μονόχρωμη να είναι, για λειτουργικό x64, κάρτα δικτύου και να καταναλώνει το πολυ 125W. Μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο ή ζητάω πολλά?

Δημοσ.

ζητας πολλα....125watt τροφοδοτικο ειχαν μεσα κατι dell και κατι compaq με κατι p4 που ηταν πιο πολλα watt απο το τροφοδοτικο....δεν εχω ιδεα πως αντεχαν. εδω το min στην περιπτοση σου τροφοδοτικο ειναι 450-500 watt...δεν καιει παντα τοσο ομως, παει αναλογα με το ποσο θελει ο υπολογιστης για να δουλεψει...

Δημοσ.
ζητας πολλα....125watt τροφοδοτικο ειχαν μεσα κατι dell και κατι compaq με κατι p4 που ηταν πιο πολλα watt απο το τροφοδοτικο....δεν εχω ιδεα πως αντεχαν. εδω το min στην περιπτοση σου τροφοδοτικο ειναι 450-500 watt...δεν καιει παντα τοσο ομως, παει αναλογα με το ποσο θελει ο υπολογιστης για να δουλεψει...

http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=315419&highlight=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7

ετσι απο περιεργεια, για τι χρηση το θες το συγκεκριμενο μηχανημα?

το θέλω για collocation server σε datacenter, αλλά σε περιορίζει στα 125w! (και το μέγεθος του κουτιού).

Δημοσ.
Γεια σας, θα ήθελα να ψάξω για ένα pc με 2-8 πυρήνες, 4-8 (ή 16) GB Ram, κάρτα γραφικών δεν με νοιάζει καθόλου και μονόχρωμη να είναι, για λειτουργικό x64, κάρτα δικτύου και να καταναλώνει το πολυ 125W. Μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο ή ζητάω πολλά?

οι απαιτησεις σου ειναι λιγο πως να το πω, "κουκουρουκου" :-) αλλα τοση καταναλωση μπορεις να βρεις σιγουρα σε laptop

Δημοσ.
οι απαιτησεις σου ειναι λιγο πως να το πω, "κουκουρουκου" :-) αλλα τοση καταναλωση μπορεις να βρεις σιγουρα σε laptop

δεν μου κάνει ούτε laptop! το θέλω σε "ειδικές" διαστάσεις!

Δημοσ.
htpc? εχει κατι καλα αν ψαξεις που εχουν μικρα τροφοδοτικα πανω....

μπορώ να "μεταμοσχεύσω" τα περιεχόμενά του σε άλλο κουτί? αλλιώς όχι, δεν μου κάνει.

Δημοσ.
δεν μου κάνει ούτε laptop! το θέλω σε "ειδικές" διαστάσεις!

Φίλε lion, για να κάνεις collocation λογικά θα σου ζητάνε "φέτα", 1U ή 2U. Ή δέχονται και κουτί κανονικό?

Το να φτιάξεις σύστημα με 125watt@full load δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά πρέπει να μας πεις τους περιορισμούς σου καθώς και την χρήση που θα κάνεις (database? mysql server? hosting?). Λογικά, μάλλον για κάποια used server υλοποίηση κοιτάς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...