Jonous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Που λέτε ένα βράδυ που βόλταρα με το αμάξι σένα χωριό μερικά χιλιόμετρα από την πόλη που μένω,να σου ένας τροχο-μπλόκος.Με σταματάνε,χαρτιά,αλκοτέστ όλα εντάξει. "Σε σταματήσαμε γιατί έχεις αναμμένους προβολείς ομίχλης.Δεν το ξέρεις ότι είναι παράνομο; 10.000δρχ πρόστημο!! " Εντωμεταξύ ο δρόμος της διαδρομής να μη φωτίζεται από πουθενά πήχτρα,θεοσκόταδο.Προσπαθώ να δικαιολογηθώ,αλλά εις μάτην.Την ώρα που με γράφουν περνάει ένα αγροτικό με καμμένο το ένα μπροστινό φανάρι.Και τότε ένας από τους τροχόμπατσους τί μεγαλειώδες ξεστομίζει με πλήρη απάθεια;!.. "Να κοίτα κι αυτόν,μονόφθαλμος..",κουνόντας κοροΐδευτικά το κεφάλι του,χωρίς να τον σταματήσει.<P>Αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στο άρθρο που διάβασα στη σελ.5 του τελευταίου Auto Motor und Sport με τίτλο Γιατί δεν φοράς κράνος; ,από τον συντάκτη του περιοδικού Αντώνη Αδάναλη ([email protected]).Σας παραθέτω απόσπασμα παρακάτω. <P>Πριν από λίγους μήνες, επέστρεφα από τις Σέρρες στην ΑΘήνα, όταν στο ύψος του Αλμυρού (κλασικό μπλόκο) με σταμάτησε αστυνομικός της τοπικής Τροχαίας.Αφού, λοιπόν, μου ζήτησε τα χαρτιά μου, μου είπε ότι είχα υποπέσει σε παράβαση, καθώς είχα πατήσει τη διπλή διαχωριστική λωρίδα της εθνικής οδού (σημείωση: δεν την είχα πατήσει...) Τον ρώτησα, λοιπόν, σε ποιό σημείο παραβίασα τη διπλή διαχωριστική. Μου υπέδειξε, λοιπόν, ένα σημείο το οποίο απείχε περί τα 500 μέτρα από εκεί που με σταμάτησαν. Εύλογα, τότε, τον ρώτησα πώς κατάφερε να δει στα 500 μέτρα ότι έκανα την παράβαση, ισχυριζόμενος ταυτόχρονα ότι δεν την έκανα! Η απάντηση αποστομωτική "Εντάξει, δεν θα σε γράψω για παραβίαση διπλής διαχωριστικής, γιατί το πρόστιμο είναι 50.000 δρχ και έχει και πόντους. Θα σε γράψω για υπερβολική ταχύτητα". (Σημειώνω ότι το όριο στη συγκεκριμένη περιοχή είναι 80 χλμ./ώρα και εγώ γνωρίζοντας ότι υπάρχει μπλόκο πήγαινα με 90 χλμ./ώρα ).<P>Ρωτώ, λοιπόν, ξανά τον αστυνομικό "Πόσο πολύ έτρεχα;". Απαντάει "Το ραντάρ σε έπιασε με 110 χλμ./ώρα". "Μα δεν πήγαινα με 110 χλμ./ώρα", ανταπαντώ. Και μου λέει "Είναι δυνατόν μ' αυτό το αυτοκίνητο να πήγαινες με ταχύτητα μικρότερη των 110 χλμ./ώρα; Ούτως ή άλλως το πρόστιμο είναι μόνο 10 000 δρχ ". Εκεί κατάλαβα ότι μου την είχαν "στημένη". Ότι θα με έγραφε ακόμα και γιατί δεν φορούσα κράνος! Έδωσα, λοιπόν , τόπο στην οργή, πήρα την κλήση, η οποία τελικά βεβαίωνε παράβαση κίνησης με υπερβολική ταχύτητα 115 χλμ./ώρα! (μου έβαλε και ΦΠΑ... ) <P>Είμαι σίγουρος, ότι τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά και δείχνουν την κακή νοοτροπία που επικρατεί ακόμα .Είναι, λοιπόν, καιρός να σταματήσει.Για να μην αναγκαστούμε να φοράμε και κράνη στ' αυτοκίνητα<P><BR> Τι να πεις... <p>[ 20-06-2001: Message edited by: Jonous ]
ZAFI_83 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 TO kako ine oti poles fores dihnoun ipervalonta zilo ekei pou den prepei kai ekei pou prepei kanoun ta strava matia!!!
gatoulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 pou na deis ta kainourgia ta kolopaidia pou mpikan.tin exoun dei....ase ta kamakia stis gomenes...tote ksexnane kliseis!!
Miltiades Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Αχ πονεμένη ιστορία με αυτούς...την τελευταία φορα που πήρα κλήση με γράψανε για κράνος αλλά αφού μου έβγαλε την πίστη ο τροχονόμος ελέγχοντας το μηχανακι.Γιατί δεν έχεις την εξάτμιση της μάνας του;Χμμ τα φώτα δουλεύουν (ντάλα μεσημέρι εν τω μεταξύ);Στο τέλος αφού δεν βγήκε τίποτα στο μηχανάκι με ρωτάει γιατι δεν φοράω κράνος...Γιατί δεν γουστάρω...!Τέσπα έφαγα την 25αρα (3 φορά φτου!).Εν τω μεταξύ σταμάταγε επιλεγμένα.Αυτοί ήταν οι "εκλεκτοί".<BR>΄Την άλλη φόρά δεν πρόκειται να σταματήσω!
sh4dow Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Miltiades:<BR><STRONG>[..]΄Την άλλη φόρά δεν πρόκειται να σταματήσω!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>nai min stamatiseis na se skotosoun sto ksilo meta kai tha exoun kai alothi.<P>etsi eixan plakosei ton aderfo mou kai ena filo tou (dyo fores malista). pali kala pou eixeran to aderfo mou kai den tou edosan polles, alla ton filo tou ton esteilan sto nosokomeio me spasmena pleura. malista tin deuteri fora tous xtipisan apo piso me to ipiresiako amaxi (o aderfos mou me papi 50cc) tous petaksan kato, pirobolisan kai ston aera mou lei o bigbrother (tha adiasan 1 gemistira) kai meta me ta gklops aberta.<P>alla to poly ksilo prepei na peftei me tous narkomaneis sta kratitiria...
ZAFI_83 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Afiste re paidia ta complex kai ta neyra tou kathe piragmenou pou ginete trohonomos, kai nomizi pos ine den xero kai ego pios,ta plironoume emeis :ma
ntsili Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 ...emena me stamatisame stribontas apo bouliagmenis stin sigrou,giati leei perasa me kokkino....Kamia sxesi!!...ektos topou kai xronou...perasa me prasino,kai to portokali anave otan eixa perasei apo to fanari!...Kai aftoi to eidane KAI KALA apo ta 50 metra(mposta akribws stous stilous olympiou dios)...<BR>Afou diamartirithika entona,alla me kosmio tropo ekanan elegxo sto amaksi kai brikane oti den eixe perasei kteo!!(den to iksera ayto!)....to efaga to penintari(o pateras mou,gia tin akribeia...).Ekana na ksanaparw to amaksi kana gia mina!... lol <P>-Pantws ama eisai eisageleas ligo "diskolo" na sou kopsoun prostimo...o nown noeitw...
stefgti Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Εγω Jonus δεν θα ανεχόμουν κλήση για προβολείς ομίχλης γιατι <BR>α) Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακούβες, σαμαράκια και χιλιες δυο ακόμα παγίδες που αν δεν εχεις αναμμένους τους προβολείς δεν τις βλεπεις.Προτιμω 10.000 προστιμο παρα 200.000 ζημία στο αμάξι και τρεξίματα στα συνεργεία. (Παντως αν πέσετε σε λακούβα και πάθει τίποτε το αυτοκινητό σας καλέστε αμέσως την αστυνομία και την επόμενη κάντε μήνυση στον αρμόδιο Δήμο, κατα 99% θα πάρετε τα λεφτά της ζημίας)<BR>β)Πολλά περιπολικά έχουν αναμμένους τους προβολείς και σε στιγμές κανονικης κινησης (όχι καταδίωξης.Αυτοι δηλαδή γιατί μπορούν να τα ανάβουν? Γιατι μπορούν (και το κάνουν) να τραβάνε χειροφρενα όποια στιγμή τους κα...σει η όπετε δουν ένα καλό γκομενάκι?
tigra Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by sh4dow:<BR><STRONG><P>nai min stamatiseis na se skotosoun sto ksilo meta kai tha exoun kai alothi.<P>etsi eixan plakosei ton aderfo mou kai ena filo tou (dyo fores malista). pali kala pou eixeran to aderfo mou kai den tou edosan polles, alla ton filo tou ton esteilan sto nosokomeio me spasmena pleura. malista tin deuteri fora tous xtipisan apo piso me to ipiresiako amaxi (o aderfos mou me papi 50cc) tous petaksan kato, pirobolisan kai ston aera mou lei o bigbrother (tha adiasan 1 gemistira) kai meta me ta gklops aberta.<P>alla to poly ksilo prepei na peftei me tous narkomaneis sta kratitiria...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>katse re file den blepeis tainia tou hollywood!!!kai sto katw katw pou briskesai sth usa??sth ellada eisai!!!ti nomizeis opoios thelei bgazei to oplo kai rixnei????katse min to xesoume tp thema!!!!
sado Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by stefgti:<BR><STRONG> ...Πολλά περιπολικά έχουν αναμμένους τους προβολείς και σε στιγμές κανονικης κινησης (όχι καταδίωξης.Αυτοι δηλαδή γιατί μπορούν να τα ανάβουν? Γιατι μπορούν (και το κάνουν) να τραβάνε χειροφρενα όποια στιγμή τους κα...σει η όπετε δουν ένα καλό γκομενάκι?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Αυτό σε πείραξε εσένα;;; Εγώ έχω κοντέψει να τρακάρω δυο φορές επειδη οι κωλ**μπατσοι πέρασαν με κόκκινο!!! Ωρες ωρες μου έρχεται να εξασκηθώ στο μποξ επάνω τους! Οι αλήτες φοράνε μια στολή και νομίζουν οτι είναι άντρες. Το αντριλίκι θέλει αρ***δια και οχι στολή! <P>Sorry για την αθυροστομία αλλά με έπιασαν τα νεύρα μου!
MoUCLAs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 re paidia ti na pw.....merikes fores prepei na eisai poly m@l@k@s gia na kaneis ayta poy kanoyn merikoi...!!!<P>gia na mhn ta polylogo htan ena bradaki (ti bradaki dhladh poy plhsiaze 4:30 ta 3hmerwmata) poy eimastan me to kalytarh mou kana dyo paidia akoma ston leyko pyrgo kai piname mpiritses agnanteyontas thn 8alassa....<P>e kapoia stigmh eipame na shkw8oyme kai na thn kaname gia ypno<BR>etsi to filaraki moy kai prwtoy mpoyn kai oi ypoloipoi sto car eipe na trabi3ei ena xeirofreno (mias kai eixe poly kairo na to kanei afoy einai foithths sthn agglia kai mais kai einai kai ligos paromenos me to zhthma car) ekei sthn "platia" mprosta apo ton leyko ton pyrgo xwris na yparxei sth <BR>kyriole3ia psixh sthn perioxh.....<BR>na opws poy eimastan gkantemhdes afoy ligo pio katw htan kati mpatsonia kai mas eidan.....<P>eeee kai oi m@l@kes mas edwsan klish 50000 gia epikyndunh odhghsh...akoyon kyrie<P><BR>kala den lew oti ayto poy kaname htan to pio swsto poy 8a mporoysame.....alla re g@m#t* exoyme kanei m@l@ki#s kai m@l#ki*s TWRA BRE8HKAN 2 NPATSOI NA KANOYN "SWSTA" THN DOYLEIA TOYS.....!!!!!!!!
Hal9000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Η πολιτική των τροχονόμων είναι κατευθυνόμενη και φυσικά εισπρακτική. Μέσα από την τροχαία ξέρω ότι το πρωί με το πρωινό καφέ ο διοικητής τους λέει "Σήμερα να γυρίσετε με 3 μπλοκάκια ο καθένας". Εκτός αυτού υπάρχουν και οι προσωπικές κόντρες μεταξύ των βλαμένων για τον αριθμό των κλήσεων.Και να είστε εντάξει σίγουρα θα βρούν κάτι για να σας γράψουν.Τα μηχανάκια ειδικά τα έχουν ταράξει.<BR>Και μια συμβουλή <BR>Προσοχή στη γέφυρα του Μοσχάτου στο ύψος της Πειραιώς.Ερχόμενος από Καλλιθέα για να στρίψω Πειραιώς έχει φανάρι κρυμμένο πίσω από 2 δέντρα και 3 πινακίδες.Αν έρχεστε έστω και με 30-40 χιλιόμετρα δεν υπάρχει περίπτωση να το δείτε.Απλά θα κοιτάξετε αν ανεβαίνει αυτοκίνητο την Πειραιώς για να στρίψετε.Και ως εκ θαύματος 20 μέτρα πιο κάτω ,μπλόκο ,και να τους σταματάνε όλους δύο δύο.Ξεφτίλα.
DABOOM Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Λοιπον δεν ξερω αν το κανετε εσεις παντως ειναι ενα <<κολπο>> μεταξυ των οδηγων, που αμα περασεις ενα μπλοκο αναβοσβηνεις τα φωτα για να ενημερωσεις τον αλλο.Ε λοιπον σε ενα ξαδερφο μου του δωσανε κληση γι αυτον ακριβως το λογο "Αναβοσβησε τα φωτα στους απεναντι"Ακου εκει πραγματα<P><BR>ΕΛΛΑΣ η χωρα με τις ωραιες παραλιες αλλα και η χωρα του παραλογου
subzero Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Bre paidia ...<B>POIOS KANEI KALA THN DOULEIA TOY SE AUTHN THN XORA????</B><P>Ma kala asteies erotiseis bazete...????<BR>
ReBeLoS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 oloi tous loufadoroi einai kai kaloperasakides kai bismata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.